Finger Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Witam! Panowie czy mógłbym prosić o lekkie oględziny tego cacuszka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=804537791 Mam tam do Was chopy kawałek drogi, i na darmo kulać nie ma co. Facet powiedział że za 35 odda także chyba najgorzej nie jest . I druga prośba czy ewentualnie jakbym ją zawijał to czy ktoś z was dysponuje VAGiem i mógłby wspomóc mnie przy zakupie. Będę wdzięczny za każdą pomoc . P.S byłbym zapomniał, gdzie najlepiej trzasnąć ścieżkę diagnostyczną? ASO czy polecacie jakiś nieautoryzowany?
Kędzior Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 będę szczery... nie chce mi się... jeszcze teraz załatwiam sobie coś z hamulcami... jutro się tym zajmę... ok niema sprawy:) ale wciąż jesteś Gorolem hanysie hehe na chwilę obecną możesz sie szczycić że masz najmocniejszą fure na katowickim to jak ktos kupi mocniejsza to sie obraze hehe
Kędzior Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 i to pytanie powinneś skierować do krola bo to on cie vagował ja jestem od kaset "no hellowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww" spoko wybaczam ci jesteś nowy masz pawo nie wiedzieć kto kim jest ja do dziś nie wiem kto to moszna czy miszka hehe zapomnialem dopisac do kogo to hehe takze was niepomylilem:)
krolu Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 to jak ktos kupi mocniejsza to sie obraze hehe dlatego ja swoją wyrezam na więcej a nie kupie nowej :gwizdanie: :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Witam! Panowie czy mógłbym prosić o lekkie oględziny tego cacuszka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=804537791 Mam tam do Was chopy kawałek drogi, i na darmo kulać nie ma co. Facet powiedział że za 35 odda także chyba najgorzej nie jest . I druga prośba czy ewentualnie jakbym ją zawijał to czy ktoś z was dysponuje VAGiem i mógłby wspomóc mnie przy zakupie. Będę wdzięczny za każdą pomoc . P.S byłbym zapomniał, gdzie najlepiej trzasnąć ścieżkę diagnostyczną? ASO czy polecacie jakiś nieautoryzowany? ciekawe ciekawe spróbuj wydębić vin od gości i popytaj na forum kto ci to może zweryfikować napewno jest ktoś taki ja ma jednego ziomka ale drogo bierze za taką uługę bo 70 pln
Finger Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Witam! Panowie czy mógłbym prosić o lekkie oględziny tego cacuszka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=804537791 Mam tam do Was chopy kawałek drogi, i na darmo kulać nie ma co. Facet powiedział że za 35 odda także chyba najgorzej nie jest . I druga prośba czy ewentualnie jakbym ją zawijał to czy ktoś z was dysponuje VAGiem i mógłby wspomóc mnie przy zakupie. Będę wdzięczny za każdą pomoc . P.S byłbym zapomniał, gdzie najlepiej trzasnąć ścieżkę diagnostyczną? ASO czy polecacie jakiś nieautoryzowany? ciekawe ciekawe spróbuj wydębić vin od gości i popytaj na forum kto ci to może zweryfikować napewno jest ktoś taki ja ma jednego ziomka ale drogo bierze za taką uługę bo 70 pln VIN się sprawdza na jutro będę miał historię.
Miszka82 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Witam! Panowie czy mógłbym prosić o lekkie oględziny tego cacuszka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=804537791 Mam tam do Was chopy kawałek drogi, i na darmo kulać nie ma co. Facet powiedział że za 35 odda także chyba najgorzej nie jest . I druga prośba czy ewentualnie jakbym ją zawijał to czy ktoś z was dysponuje VAGiem i mógłby wspomóc mnie przy zakupie. Będę wdzięczny za każdą pomoc . P.S byłbym zapomniał, gdzie najlepiej trzasnąć ścieżkę diagnostyczną? ASO czy polecacie jakiś nieautoryzowany? jak za 35 odda to sprzedana bo jest 35,1
Kędzior Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Witam!Panowie czy mógłbym prosić o lekkie oględziny tego cacuszka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=804537791 Mam tam do Was chopy kawałek drogi, i na darmo kulać nie ma co. Facet powiedział że za 35 odda także chyba najgorzej nie jest . I druga prośba czy ewentualnie jakbym ją zawijał to czy ktoś z was dysponuje VAGiem i mógłby wspomóc mnie przy zakupie. Będę wdzięczny za każdą pomoc . P.S byłbym zapomniał, gdzie najlepiej trzasnąć ścieżkę diagnostyczną? ASO czy polecacie jakiś nieautoryzowany? auto ma wazny niemiecki tuv skoro ma czerwone tablice wiec dobry znak
Miszka82 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Witam!Panowie czy mógłbym prosić o lekkie oględziny tego cacuszka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=804537791 Mam tam do Was chopy kawałek drogi, i na darmo kulać nie ma co. Facet powiedział że za 35 odda także chyba najgorzej nie jest . I druga prośba czy ewentualnie jakbym ją zawijał to czy ktoś z was dysponuje VAGiem i mógłby wspomóc mnie przy zakupie. Będę wdzięczny za każdą pomoc . P.S byłbym zapomniał, gdzie najlepiej trzasnąć ścieżkę diagnostyczną? ASO czy polecacie jakiś nieautoryzowany? auto ma wazny niemiecki tuv skoro ma czerwone tablice wiec dobry znak to akurat o niczym nie świadczy, padła nawet na takich blachach jeżdżą[br]Dopisany: 17 Listopad 2009, 23:31_________________________________________________ale furka niczego sobie na pierwszy rzut oka
Maxito Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 miszka a gdzie riposta odpuszczasz
Kędzior Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 to akurat o niczym nie świadczy, padła nawet na takich blachach jeżdżąDopisany: 17 Listopad 2009, 23:31 ale furka niczego sobie na pierwszy rzut oka ano tez sie zdarza ale to juz dobry znak:P miszka a gdzie riposta odpuszczasz hehe niepodpuszczaj kolegi hehe
Maxito Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 cicho bo jakiś szpieg się wkradł chyba jest z gliwic
Kędzior Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 jak dobrze miec wolne do konca tyg
Pucek Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Maxito, pamiętaj że moje APU za***rdala jak kaseta w Twoim odtwarzaczu, więc nie fikaj
Maxito Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 jak dobrze miec wolne do konca tyg teraz kopiesz leżacego
krolu Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 jak dobrze miec wolne do konca tyg teraz kopiesz leżacego jak dobrze pracować na samego siebie :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Maxito, pamiętaj że moje APU za***rdala jak kaseta w Twoim odtwarzaczu, więc nie fikaj ello ziom nie o tobie myślałem lecz piterra się mi tu zaczaj ale skoro już jesteś ty kto ci tak tubo rozgrzał do czerwoności u nas krolu się chwalił że on prawda to???
Kędzior Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Cytat: Maxito1981 Dzisiaj o 23:40Cytat: Kędzior86 Dzisiaj o 23:37 jak dobrze miec wolne do konca tyg teraz kopiesz leżacego jak dobrze pracować na samego siebie nom ale od powniedzialku juz trzeba bede targac na okraglo bo urlop sie skonczyl;/ byle do stycznia hehe
Rekomendowane odpowiedzi