Bulczas Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Dobra spadam na w wódkę postaram się jutro zameldować na 8 w SG jakby mnie nie było zarezerwujecie mi miejsce :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Dobra spadam na w wódkę postaram się jutro zameldować na 8 w SG jakby mnie nie było zarezerwujecie mi miejsce :gwizdanie: musisz być, z rezerwacją może być ciężko
Miszka82 Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Dobra spadam na w wódkę postaram się jutro zameldować na 8 w SG jakby mnie nie było zarezerwujecie mi miejsce :gwizdanie: no jak teraz zaczniesz pić to nie wróże szybkiego przebudzenia, chyba, że robicie flaszkę na czterech i nyny
Bulczas Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Dobra spadam na w wódkę postaram się jutro zameldować na 8 w SG jakby mnie nie było zarezerwujecie mi miejsce :gwizdanie: no jak teraz zaczniesz pić to nie wróże szybkiego przebudzenia, chyba, że robicie flaszkę na czterech i nyny Mamy dwie flaszki na 2 plus dwie laski Kurde no może dam jakoś radę :gwizdanie: Chociaż tak z godzinę trzymajcie
diman Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 to ja zabiorę brykiet :gwizdanie: potrzebna jeszcze rozpałka rozpalke ma gregor ta ktora wczoraj kupilem i przyprawe do grila
Pucek Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Dobra spadam na w wódkę postaram się jutro zameldować na 8 w SG jakby mnie nie było zarezerwujecie mi miejsce :gwizdanie: no jak teraz zaczniesz pić to nie wróże szybkiego przebudzenia, chyba, że robicie flaszkę na czterech i nyny Mamy dwie flaszki na 2 plus dwie laski Kurde no może dam jakoś radę :gwizdanie: Chociaż tak z godzinę trzymajcie Monika niech prowadzi :gwizdanie: oo dzięki Diman
Bulczas Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Dobra spadam na w wódkę postaram się jutro zameldować na 8 w SG jakby mnie nie było zarezerwujecie mi miejsce :gwizdanie: no jak teraz zaczniesz pić to nie wróże szybkiego przebudzenia, chyba, że robicie flaszkę na czterech i nyny Mamy dwie flaszki na 2 plus dwie laski Kurde no może dam jakoś radę :gwizdanie: Chociaż tak z godzinę trzymajcie Monika niech prowadzi :gwizdanie: oo dzięki Diman Ta chyba trolejbusa :polew:
Pucek Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 to nie pij, dla mnie prosta sprawa lecę się kąpać i spać
akjam Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Halo!? A jakbym dojechał później to jak z miejscem?
Gość elvis80 Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 potrzebuje króciec... musze chyba wymienić bo mi jednak płyn chłodzący spierdziela powolutku....
krolu Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 potrzebuje króciec... musze chyba wymienić bo mi jednak płyn chłodzący spierdziela powolutku.... to kup
krolu Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Krolu Ty jedziesz jutro do K.Ś.? :no: ;( - szkoła
Gość elvis80 Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 no tylko kurcze bym chcial jakiś numer części bo sam nie mam ETKI a goście z Getem mi chcą pomóc....
akjam Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Krolu Ty jedziesz jutro do K.Ś.? :no: ;( - szkoła No ja też nie wiem czy się ogarnę bo jestem teraz w pracy! no tylko kurcze bym chcial jakiś numer części bo sam nie mam ETKI a goście z Getem mi chcą pomóc.... Napisz kolego w dziale części i poproś o numer części.
Miszka82 Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 potrzebuje króciec... musze chyba wymienić bo mi jednak płyn chłodzący spierdziela powolutku.... to kup k**wa dokładnie, od razu mi to przyszło do głowy
Grisza79 Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Wybierałem się jutro do K.Ś. ale wyjeźdzam do Prado o 11:00 Wróce dopiero w środe także na spocie mnie nie będzie w wtorek Także żegnam się z wami do środy ;(
akjam Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 potrzebuje króciec... musze chyba wymienić bo mi jednak płyn chłodzący spierdziela powolutku.... to kup ku***a dokładnie, od razu mi to przyszło do głowy :polew:Miszka nie wiesz jak będzie tam z miejscem jakbym przyjechał później do K.Ś.? [br]Dopisany: 29 Maj 2010, 23:09_________________________________________________ Wybierałem się jutro do K.Ś. ale wyjeźdzam do Prado o 11:00 Wróce dopiero w środe także na spocie mnie nie będzie w wtorek Także żegnam się z wami do środy ;( No to trzymaj się! Szerokiej drogi!
Rekomendowane odpowiedzi