krolu Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 potrzebuje króciec... musze chyba wymienić bo mi jednak płyn chłodzący spierdziela powolutku.... to kup ku***a dokładnie, od razu mi to przyszło do głowy :polew:Miszka nie wiesz jak będzie tam z miejscem jakbym przyjechał później do K.Ś.? co ty sie martwisz synek- na pewno będzie wolny parking, najwyżej nie postawisz fury koło aut klubowych
akjam Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 potrzebuje króciec... musze chyba wymienić bo mi jednak płyn chłodzący spierdziela powolutku.... to kup ku***a dokładnie, od razu mi to przyszło do głowy :polew:Miszka nie wiesz jak będzie tam z miejscem jakbym przyjechał później do K.Ś.? co ty sie martwisz synek- na pewno będzie wolny parking, najwyżej nie postawisz fury koło aut klubowych :tongue4:
krolu Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 potrzebuje króciec... musze chyba wymienić bo mi jednak płyn chłodzący spierdziela powolutku.... to kup ku***a dokładnie, od razu mi to przyszło do głowy :polew:Miszka nie wiesz jak będzie tam z miejscem jakbym przyjechał później do K.Ś.? co ty sie martwisz synek- na pewno będzie wolny parking, najwyżej nie postawisz fury koło aut klubowych :tongue4: ja może też dojadę... zależy o której skończę zajęcia
akjam Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 potrzebuje króciec... musze chyba wymienić bo mi jednak płyn chłodzący spierdziela powolutku.... to kup ku***a dokładnie, od razu mi to przyszło do głowy :polew:Miszka nie wiesz jak będzie tam z miejscem jakbym przyjechał później do K.Ś.? co ty sie martwisz synek- na pewno będzie wolny parking, najwyżej nie postawisz fury koło aut klubowych :tongue4: ja może też dojadę... zależy o której skończę zajęcia To skróć sobie je trochę. :gwizdanie:
krolu Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 To skróć sobie je trochę. :gwizdanie: jak bym mógł...
akjam Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 To skróć sobie je trochę. :gwizdanie: jak bym mógł... No nie mów, że nigdy sobie nie skróciłeś!
krolu Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 To skróć sobie je trochę. :gwizdanie: jak bym mógł... No nie mów, że nigdy sobie nie skróciłeś! właśnie - już tyle razy skracałem sobie, że jutro nie da rady :wallbash:
akjam Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 To skróć sobie je trochę. :gwizdanie: jak bym mógł... No nie mów, że nigdy sobie nie skróciłeś! właśnie - już tyle razy skracałem sobie, że jutro nie da rady :wallbash: A jakbyś jechał to o której? Tak mniej więcej.
krolu Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 To skróć sobie je trochę. :gwizdanie: jak bym mógł... No nie mów, że nigdy sobie nie skróciłeś! właśnie - już tyle razy skracałem sobie, że jutro nie da rady :wallbash: A jakbyś jechał to o której? Tak mniej więcej. nie mam pojęcia... postaram się "odbębnić" laborki - najszybciej jak się da, później zadzwonię co się dzieje, i przemyślę, czy warto jechać...
akjam Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 qr**! Też nie wiem co i jak będzie? Może się drzemnę chwilę w pracy ale rano to na bank się nie ogarnę na ósmą!
Gość elvis80 Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 a z króćcem jak zwykle wszyscy pomocni....
akjam Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 a z króćcem jak zwykle wszyscy pomocni.... Obraziłeś się czy co? Nie mam etki więc Ci nie pomogę - proste. Tak jak napisałem - odezwij się w dziale Części i pewnie szybko ktoś Ci napisze nr części.
Bulczas Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 a z króćcem jak zwykle wszyscy pomocni.... Jakbyś chciał to już dawno byś znalazł jest kilka sposobów np. telefon do ASO a o dziale części już nie będę wspominał
Gość elvis80 Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 a z króćcem jak zwykle wszyscy pomocni.... Jakbyś chciał to już dawno byś znalazł jest kilka sposobów np. telefon do ASO a o dziale części już nie będę wspominał ok dziękuję
Adam.S Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Witam widzę że wszyscy do Kamienia pojechali
A4 Mario Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Witam widzę że wszyscy do Kamienia pojechali Już wrócili
Pucek Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 1...2...3...buuungyyyyyyyyyyy i potem ooo kuuuuuuuuuuuuuuuur*w trzeba to powtórzyć :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Następnym razem chyba też się skuszę na to
Rekomendowane odpowiedzi