diman Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 dzieki pany za zaproszenie ale mam lekką banie po mamy grilu i nie dam rady juz sie nigdzie ruszac wiec bawcie sie dobrze i uwazajcie na dziwne laski ktore maja za facetów duzych koksów [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 22:50_________________________________________________ Ale pustka wszyscy poszli albo się bawić albo śpią :gwizdanie: bawia sie w spizu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 cholerka mam postoje jak POLICJA chcialem na LED bialy postój zrobic i c....ujjjjjjjjj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 dzieki pany za zaproszenie ale mam lekką banie po mamy grilu i nie dam rady juz sie nigdzie ruszac wiec bawcie sie dobrze i uwazajcie na dziwne laski ktore maja za facetów duzych koksów [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 22:50_________________________________________________ Ale pustka wszyscy poszli albo się bawić albo śpią :gwizdanie: bawia sie w spizu Gdybym nie musiał ran o wstać też bym się pewnie bawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 dzieki pany za zaproszenie ale mam lekką banie po mamy grilu i nie dam rady juz sie nigdzie ruszac wiec bawcie sie dobrze i uwazajcie na dziwne laski ktore maja za facetów duzych koksów [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 22:50_________________________________________________ Ale pustka wszyscy poszli albo się bawić albo śpią :gwizdanie: bawia sie w spizu Gdybym nie musiał ran o wstać też bym się pewnie bawił no ja juz mam lekką banie jak juz pisalem wiec nawet jakbym chcial to i tak nie mam jak sie tam dostac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 k**wa jak wracałem od Ciebie wczoraj to wpadłem w dziurę i mi chyba h*j strzelił jeden żarnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 ku***a jak wracałem od Ciebie wczoraj to wpadłem w dziurę i mi chyba h*j strzelił jeden żarnik bo zapierniczasz jak szalony to sie nie dziwie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 ku***a jak wracałem od Ciebie wczoraj to wpadłem w dziurę i mi chyba h*j strzelił jeden żarnik bo zapierniczasz jak szalony to sie nie dziwie :gwizdanie: Ta tam się nie dało jechać więcej jak 20km/h a oświetlenia zero. Więc albo zrobią tą drogę szybko albo będziesz musiał przysyłać po mnie limuzynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 trza zakupi© nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Rafal nie chcialo by ci sie po mnie podjechac i zawiesc mnie do spiza ku***a jak wracałem od Ciebie wczoraj to wpadłem w dziurę i mi chyba h*j strzelił jeden żarnik bo zapierniczasz jak szalony to sie nie dziwie :gwizdanie: Ta tam się nie dało jechać więcej jak 20km/h a oświetlenia zero. Więc albo zrobią tą drogę szybko albo będziesz musiał przysyłać po mnie limuzynę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Rafal nie chcialo by ci sie po mnie podjechac i zawiesc mnie do spiza ku***a jak wracałem od Ciebie wczoraj to wpadłem w dziurę i mi chyba h*j strzelił jeden żarnik bo zapierniczasz jak szalony to sie nie dziwie :gwizdanie: Ta tam się nie dało jechać więcej jak 20km/h a oświetlenia zero. Więc albo zrobią tą drogę szybko albo będziesz musiał przysyłać po mnie limuzynę :gwizdanie: To miało iść w odwrotną stronę [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 23:14_________________________________________________Kusząca propozycja ale trochę nie bardzo mi pasi wylądować w spiżu :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 23:14_________________________________________________ trza zakupi© nowy Ciągle mam nadzieję że tylko coś się rozłączyło :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Rafal nie chcialo by ci sie po mnie podjechac i zawiesc mnie do spiza ku***a jak wracałem od Ciebie wczoraj to wpadłem w dziurę i mi chyba h*j strzelił jeden żarnik bo zapierniczasz jak szalony to sie nie dziwie :gwizdanie: Ta tam się nie dało jechać więcej jak 20km/h a oświetlenia zero. Więc albo zrobią tą drogę szybko albo będziesz musiał przysyłać po mnie limuzynę :gwizdanie: To miało iść w odwrotną stronę [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 23:14_________________________________________________Kusząca propozycja ale trochę nie bardzo mi pasi wylądować w spiżu :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 23:14_________________________________________________ trza zakupi© nowy Ciągle mam nadzieję że tylko coś się rozłączyło :gwizdanie: dawaj bo jestes moja ostatnia deska ratunku nie badz taki ja juz wypilem i nie moge jezdzic a ci mnie tu mecza ze jest zjebiscie [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 23:17_________________________________________________a moze ty kezor bys po mnie podjechal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 ja jak bym pojechał do spiża , to bym usnął na stojąco :gwizdanie: także teggooooo Ciągle mam nadzieję że tylko coś się rozłączyło :gwizdanie: zamień żarniki/przetwornice stronami to sie dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 dawaj bo jestes moja ostatnia deska ratunku nie badz taki ja juz wypilem i nie moge jezdzic a ci mnie tu mecza ze jest zjebiscie Kurde kusisz ale nie dam rady ;([br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 23:25_________________________________________________ zamień żarniki/przetwornice stronami to sie dowiesz No muszę tak zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Panowie mam pytanko wiem ze moze nie miejsce i pora ale: jak wrzucilem na tablice zamiast zwykøych æarówek - LEDy takie za 10zlociszy to mi sie tam cos zacznei topis - naczytalem sie tych rezystorch i sam nei wiem.... a postoj zaczal mi po 10sek mrugac... wiec wyjebalem te æaróweczki walcowatye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Panowie mam pytanko wiem ze moze nie miejsce i pora ale: jak wrzucilem na tablice zamiast zwykøych æarówek - LEDy takie za 10zlociszy to mi sie tam cos zacznei topis - naczytalem sie tych rezystorch i sam nei wiem.... a postoj zaczal mi po 10sek mrugac... wiec wyjebalem te æaróweczki walcowatye Ja tam się nie znam na elektronice jedyne co moge powiedzieć to czytałem trochę i trzeba chyba kupić jakieś odpowiednie ledy albo coś przerobić ale to pewnie czytałeś na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 powiem tak.... na tablice zalozylem i jest mega bialo... zaraz wrzuce foto co kupilem.... a postój to kicha....bo sie robi jak na dicho....miga miga miga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 powiem tak.... na tablice zalozylem i jest mega bialo... zaraz wrzuce foto co kupilem.... a postój to kicha....bo sie robi jak na dicho....miga miga miga Pytaj w dziale techniczym bo tu nic nie da jak wrzucisz link bo każdy jest praktycznie zielony w elektryce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 STO LAT KANAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 takie cos http://www.allegro.pl/item1055456252_zarowka_rurkowa_led_flux_36mm_oryginal_ss_f_vat.html - biale z led x 6szt[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 23:34_________________________________________________no ja tutaj tylko wszyscy w browaroznawstwie sa Mr dr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 STO LAT KANAR Dołączam się do życzeń i myślę że przy zmianie zawiasu wypijemy jakieś piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi