Maxito Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 to leci ktoś w końcu do SG dziś ? JA TYLKO ŻE DOPIERO O 19 WYRUSZE
keżor Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Opublikowano 20 Listopada 2009 Furem kazałem umyć .... ... żonie
stanley Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Furem kazałem umyć .... ... żonie właśnie, też swojej musze to zlecić że idą święta to przeysłam chłopaków Kabaret Limo - Reniferu i dres
Bulczas Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 właśnie, też swojej musze to zlecić naughty Ja tam wolę sam dokładnie. Alu już założone znowu teraz tylko wypolerować na wysoki połysk i będzie
stanley Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 kilka dni temu pytałem was o specyfik STP do czyszczenia wtrysków itp Zalałem do siebie, zrobiłem 700km Wnioski: silnik pracuje jakby bardziej miękko spalanie spadło z 6 l do 5,7, styl jazdy nie uległ zmianie
Wodzuniu Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Fajnie, ale najpierw to trzeba wszystkie wtryski mieć sprawne a dopiero później traktować je różnego typu wynalazkami ... Osobiście daleki jestem od stosowania tego typu środków, ale być może wynika to z małego doświadczenia.
Miszka82 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Stanley musisz więcej tego lać to może jeszcze spadnie spalanie ja wczoraj bylem na chwile w Gliwicach i wracając przetestowałem moją na V-max i co ku mojemu zdziwieniu budzik wskazał dokładnie 220km/h, myślałem, że ona już tyle nie pójdzie więc wszystkie niedowiarki niech przestaną dupcyć, że coś jest niemożliwe Stanley ja myślę, że Twoja leci lekko te 230km/h a bo bym zapomniał stanąłem na tzw kresce z moim ziomem Toyota Corolla 2008r1.6 chyba 120PS ale nie jestem pewny, a wynik był taki, że szliśmy łeb w łeb [br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 10:23_________________________________________________cześć Wodzu
stanley Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Fajnie, ale najpierw to trzeba wszystkie wtryski mieć sprawne a dopiero później traktować je różnego typu wynalazkami ... Osobiście daleki jestem od stosowania tego typu środków, ale być może wynika to z małego doświadczenia. Ja tez nie jestem zwolennikiem różnych dodatków Wlałem to po lekturze na forum i chciałem sprawdzić co się stanie Narazie jak juz napisałem mała poprawa ( choć i tak wczesniej nie mogłem narzekać na samochód) Co do Vmax to raczej boję się jeździć szybciej niż 200km/h Moje zimowe opony mają indeks prędkości do 190km/h
Miszka82 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 powyżej 190km/h to nie ma znaczenia bo auto sie zaczyna odrywać od ziemi więc opony są odciążone
Miszka82 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 same biznesmeny na tym forum, ino kawa i gazeta z rana
krolu Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 same biznesmeny na tym forum, ino kawa i gazeta z rana dać Ci na dentystę?? ino jeden ząb ci się ostał :polew:
stanley Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 same biznesmeny na tym forum, ino kawa i gazeta z rana ja od 7 godz w pracy i w c.h.u.j. roboty
Miszka82 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 same biznesmeny na tym forum, ino kawa i gazeta z rana dać Ci na dentystę?? ino jeden ząb ci się ostał :polew: wczoraj bylem przez chwilę na gliwickich
Kanar Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 ja w końcu moge iść do roboty bo to leżenie w domu mi już bokiem wychodziło \ tak więc od 14 do 22 sobie dziś popracuje jak normalny człowiek
stanley Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 ja w końcu moge iść do roboty bo to leżenie w domu mi już bokiem wychodziło \ tak więc od 14 do 22 sobie dziś popracuje jak normalny człowiek Kanar Ty chyba jesteś dalej chory
Maxito Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Furem kazałem umyć .... to ty masz widzę ludzi od tego ja musze myś sam na murzyna mi zabrakło
Rekomendowane odpowiedzi