keżor Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2010 kajś w szafie mam jeszcze koszulke korna keżor i taka muza - jakoś sobie tego nie wyobrażam dużo rzeczy jeszcze o mnie nie wiesz , naprzykład tego że kiedyś byłem czarny miałem dwa metry i grałem w kosza ale to stare czasy To prawie tak jak ja tylko że ja nie grałem w kosza tylko w głównej roli Zielonej Mili... tego ciecia, co chodziłz kluczem? on grał więzienie
Bulczas Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Wszyscy się starzejemy i nie ominie nas Wehikuł czasu... Dżem - Wehikuł czasu za***isty kawałek w ogóle Rysiek był równy gość
stanley Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 to na nastepnego spota wszyscy w glanach i na czarno :gwizdanie: i będziemy tańczyć pogo
akjam Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 to na nastepnego spota wszyscy w glanach i na czarno :gwizdanie: :kox: I długie włosy... :polew: Albo może na łyso? :polew: to na nastepnego spota wszyscy w glanach i na czarno :gwizdanie: Moje glany gdzieś leża w szafie Też bym coś znalazł... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Wszyscy się starzejemy i nie ominie nas Wehikuł czasu... Dżem - Wehikuł czasu ja już prawie skonstruowałem :kox:
stanley Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Wszyscy się starzejemy i nie ominie nas Wehikuł czasu... Dżem - Wehikuł czasu za***isty kawałek w ogóle Rysiek był równy gość znałeś go?
A4 Mario Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Wy się śmiejcie ale ja miałem piękny sen.... DżeM "Sen o Victorii"
keżor Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2010 to na nastepnego spota wszyscy w glanach i na czarno :gwizdanie: ja bym nigdy glanów nie ubrał muza muzą , ale trzeba sie szanować
Kędzior Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 tego ciecia, co chodziłz kluczem? on grał więzienie nie, on grał tą myszkę co się chowała :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Wszyscy się starzejemy i nie ominie nas Wehikuł czasu... Dżem - Wehikuł czasu za***isty kawałek w ogóle Rysiek był równy gość Pewnie paliliśmy na jednym dachu znałeś go?
A4 Mario Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Wszyscy się starzejemy i nie ominie nas Wehikuł czasu... Dżem - Wehikuł czasu za***isty kawałek w ogóle Rysiek był równy gość znałeś go? Ojjjj stary nie próbuj szydzic z Ś.P. Rycha Riedla bo Cie pojade bez cenzury...
Kędzior Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 to na nastepnego spota wszyscy w glanach i na czarno :gwizdanie: ja bym nigdy glanów nie ubrał muza muzą , ale trzeba sie szanować też nienosiłem glanów zawsze na szeroko :yeah:
keżor Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2010 to na nastepnego spota wszyscy w glanach i na czarno :gwizdanie: i będziemy tańczyć pogo to wpadnijcie wszyscy w glanach , a ja wpadne w dresie i wam napierdole :polew:
A4 Mario Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 On był swojski chłop ale dragi go wykończyły... Riedel o narkotykach.
Kędzior Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Dla Keżora romantyka mnie się podoba ten kawałek [br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 00:19_________________________________________________ to na nastepnego spota wszyscy w glanach i na czarno :gwizdanie: i będziemy tańczyć pogo to wpadnijcie wszyscy w glanach , a ja wpadne w dresie i wam napierdole :polew: mam wyjebane :evil: :evil:
Bulczas Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 to na nastepnego spota wszyscy w glanach i na czarno :gwizdanie: i będziemy tańczyć pogo to wpadnijcie wszyscy w glanach , a ja wpadne w dresie i wam napierdole :polew: A Ty wyjdziesz z połamanymi wszystkimi częsciami ciała jak Cię skpiemy w tych glanach :polew:
Rekomendowane odpowiedzi