akjam Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Lunatykujmy i Cieszmy się Klimatem który nigdy niue zginie... Dżem-Lunatycy dojebany kawałek :punk: refren miażdży suty :good: Film "Skazany na Blusa" mi się też bardzo podobał też!
stanley Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 dżem jest nudny :gwizdanie: aleeeeee ma to coś
akjam Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 dżem jest nudny :gwizdanie: Ma dobre kawałki.
Bulczas Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 dżem jest nudny :gwizdanie: To Cię Mario pojedzie zaraz :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Film "Skazany na Blusa" mi się też bardzo podobał Widzisz Skazany na Blusea to świerzy film który pokazuje wszystko tak żeby było dobrze a nie zawsze było... głupia różnica film a życie Ryśka to w filmie poszedł normalnie na swój ślub a tak naprawde przed wesel ostro grzał i obudził się pewnej soboty skacowany u kumpla po ostrej parodniowej libacji i się kapnoł słowami " o k**wa jo mom dzisiej ślub " i walił ostro na swoje wesele... mało tego z tego co wiem ale nie miałęm jak potwierdzic to był drugi termin jego wesela bo na pierwszy sie nie zjawił bo grzał...
stanley Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 dżem jest nudny :gwizdanie: To Cię Mario pojedzie zaraz :gwizdanie: może mi [brak odpowiedniej emotki ]
Bulczas Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Szkoda że Keżor romantyk poszedł spać bo znalazłem kilka romantycznych kawałków
akjam Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 dżem jest nudny :gwizdanie: aleeeeee ma to coś Teraz lepiej.
stanley Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Film "Skazany na Blusa" mi się też bardzo podobał Widzisz Skazany na Blusea to świerzy film który pokazuje wszystko tak żeby było dobrze a nie zawsze było... głupia różnica film a życie Ryśka to w filmie poszedł normalnie na swój ślub a tak naprawde przed wesel ostro grzał i obudził się pewnej soboty skacowany u kumpla po ostrej parodniowej libacji i się kapnoł słowami " o ku***a jo mom dzisiej ślub " i walił ostro na swoje wesele... mało tego z tego co wiem ale nie miałęm jak potwierdzic to był drugi termin jego wesela bo na pierwszy sie nie zjawił bo grzał... kolejny głupi człowiek z wielkim talentem
A4 Mario Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 dżem jest nudny :gwizdanie: aleeeeee ma to coś Wiesz co jest nudne???? Kolejna piosenka o tym jak Rysiu kocha marzenke a Rysiek śpiewał prosto z serca i życia....
akjam Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Film "Skazany na Blusa" mi się też bardzo podobał Widzisz Skazany na Blusea to świerzy film który pokazuje wszystko tak żeby było dobrze a nie zawsze było... głupia różnica film a życie Ryśka to w filmie poszedł normalnie na swój ślub a tak naprawde przed wesel ostro grzał i obudził się pewnej soboty skacowany u kumpla po ostrej parodniowej libacji i się kapnoł słowami " o ku***a jo mom dzisiej ślub " i walił ostro na swoje wesele... mało tego z tego co wiem ale nie miałęm jak potwierdzic to był drugi termin jego wesela bo na pierwszy sie nie zjawił bo grzał... kolejny głupi człowiek z wielkim talentem Wielu utalentowanych źle kończy...
Bulczas Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Film "Skazany na Blusa" mi się też bardzo podobał Widzisz Skazany na Blusea to świerzy film który pokazuje wszystko tak żeby było dobrze a nie zawsze było... głupia różnica film a życie Ryśka to w filmie poszedł normalnie na swój ślub a tak naprawde przed wesel ostro grzał i obudził się pewnej soboty skacowany u kumpla po ostrej parodniowej libacji i się kapnoł słowami " o ku***a jo mom dzisiej ślub " i walił ostro na swoje wesele... mało tego z tego co wiem ale nie miałęm jak potwierdzic to był drugi termin jego wesela bo na pierwszy sie nie zjawił bo grzał... Wiadomo w filmie zawsze jest dobrze :gwizdanie: I nie pokażą jak gość się staczał na dno
A4 Mario Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Film "Skazany na Blusa" mi się też bardzo podobał Widzisz Skazany na Blusea to świerzy film który pokazuje wszystko tak żeby było dobrze a nie zawsze było... głupia różnica film a życie Ryśka to w filmie poszedł normalnie na swój ślub a tak naprawde przed wesel ostro grzał i obudził się pewnej soboty skacowany u kumpla po ostrej parodniowej libacji i się kapnoł słowami " o ku***a jo mom dzisiej ślub " i walił ostro na swoje wesele... mało tego z tego co wiem ale nie miałęm jak potwierdzic to był drugi termin jego wesela bo na pierwszy sie nie zjawił bo grzał... kolejny głupi człowiek z wielkim talentem Niestety przykre ale prawdziwe... ;(
Kędzior Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 dżem jest nudny :gwizdanie: To Cię Mario pojedzie zaraz :gwizdanie: może mi [brak odpowiedniej emotki ] :polew:
A-rek Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Szkoda że Keżor romantyk poszedł spać bo znalazłem kilka romantycznych kawałków nawet na Vivie romantyka puscili to chyba dla Kezora na dobranoc....
A4 Mario Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Z takich fajnych dokumentów o Ryśku to filmy "Sie macie ludzie" i "Sen o Victorii - Historia zespołu" POLECAM
Bulczas Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Szkoda że Keżor romantyk poszedł spać bo znalazłem kilka romantycznych kawałków nawet na Vivie romantyka puscili to chyba dla Kezora na dobranoc.... :polew:
A4 Mario Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 dżem jest nudny :gwizdanie: To Cię Mario pojedzie zaraz :gwizdanie: może mi [brak odpowiedniej emotki ] :polew: Nie bede tutaj nikogo jechał chociażby przez sam szacunek dla Ryśka
A-rek Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 ze tak na chwile zmienie temat.... Bulczas cos dla ciebie :gwizdanie: http://moto.allegro.pl/item1079572992_19_audi_passat.html
stanley Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 ja tam nie przepadam za dżemem, chyba, że czasem truskawkowy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi