akjam Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 gdzie tu można w pobliżu nad wodę skoczyć - żeby woda była w miarę ok - opalić się trzeba Przecież fajnie ostatnio byłeś opalony... Już Ci zeszło? :polew:
Seski Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 to wybieracie się gdzieś? bo ja bym pojechał z pieskiem
Kędzior Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Bulczas ale o której mówisz o DG ? na której byłeś i z której str?
krolu Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 to wybieracie się gdzieś? bo ja bym pojechał z pieskiem ja bym pojechał, ale właśnie sobie przypomniałem, że mam auto uziemione
Seski Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 to wybieracie się gdzieś? bo ja bym pojechał z pieskiem ja bym pojechał, ale właśnie sobie przypomniałem, że mam auto uziemione hepend?
krolu Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 to wybieracie się gdzieś? bo ja bym pojechał z pieskiem ja bym pojechał, ale właśnie sobie przypomniałem, że mam auto uziemione hepend? nic rezam i nie wyrezałem na czas, a że nie mam garażu to w niedzielę nie będę pod blokiem dłubać..
Bulczas Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Bulczas ale o której mówisz o DG ? na której byłeś i z której str? No tej gdzie zawsze jest w ciul ludzi to jest chyba III :gwizdanie:
Gość Kamciooo Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 na podze III to nie głupi pomysł żeby się spotkać też bym mógł podjechać niedaleko mam
Kędzior Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Bulczas ale o której mówisz o DG ? na której byłeś i z której str? No tej gdzie zawsze jest w ciul ludzi to jest chyba III :gwizdanie: czyli DG od głównej str ostatni raz to w tamtym roku no ale powinien być tam porządek bo przed sezonem zawsze sprzątają z tego co mi wiadomo
krolu Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 ja najwyżej przyjadę passatem :naughty:
Bulczas Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Bulczas ale o której mówisz o DG ? na której byłeś i z której str? No tej gdzie zawsze jest w ciul ludzi to jest chyba III :gwizdanie: czyli DG od głównej str ostatni raz to w tamtym roku no ale powinien być tam porządek bo przed sezonem zawsze sprzątają z tego co mi wiadomo Byłem tam jakoś jak były te upały i ok 18 normalnie nie dało się wejść na plażę tyle było śmieci. Ludzie to normalnie są pojebani
Seski Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 ja najwyżej przyjadę passatem :naughty: no proszę a już się chciałem poświęcić... ale jak tak to luzz
krolu Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 ja najwyżej przyjadę passatem :naughty: no proszę a już się chciałem poświęcić... ale jak tak to luzz tzn. muszę jeszcze napisać podanie w 7 kopiach do rodziców... :naughty: [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2010, 13:08_________________________________________________ ja bym się napił czego :gwizdanie: mineralkę się kupi
Kędzior Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 tzn. muszę jeszcze napisać podanie w 7 kopiach do rodziców... :naughty: a w 10 do D mineralkę się kupi a co ja jakieś zwierze jestem
krolu Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 tzn. muszę jeszcze napisać podanie w 7 kopiach do rodziców... :naughty: a w 10 do D mineralkę się kupi a co ja jakieś zwierze jestem D. nie ma więc się nie dowie :evil: - jakiś urodziny u rodziny ufff
Kędzior Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 D. nie ma więc się nie dowie :evil: - jakiś urodziny u rodziny ufff no to ci się upiekło ale raport co 15min musisz dać ??
stanley Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 BTW ściągnąłem ( tzn. kupiłem w Empiku) sobie nową płytę TEDE i jestem narazie pod wrażeniem :gwizdanie:
krolu Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 D. nie ma więc się nie dowie :evil: - jakiś urodziny u rodziny ufff no to ci się upiekło ale raport co 15min musisz dać ?? nie nie muszę... jej dobroć nie zna granic
Rekomendowane odpowiedzi