Bulczas Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Ja jadę na polanę koło pyrzowic na grilla jak coś możecie podjechać Na którą polane? Mam blisko z pracy... :gwizdanie: Jak się jedzie od strony Mierzęcic z kim ty tam jedziesz? chodź gdzieś z nami Siostra Moniki jedzie a nad wodę dziś za zimno chyba :gwizdanie:
Seski Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Ja spadam ehh dałeś gdzie wy tam jedziecie bierz monike i chodźcie z nami [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2010, 13:42_________________________________________________ Ja jadę na polanę koło pyrzowic na grilla jak coś możecie podjechać Na którą polane? Mam blisko z pracy... :gwizdanie: Jak się jedzie od strony Mierzęcic z kim ty tam jedziesz? chodź gdzieś z nami Siostra Moniki jedzie a nad wodę dziś za zimno chyba :gwizdanie: za zimno...
Bulczas Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Dobra jadę na zakupy. Kędzior jak będziecie jechać to daj mi znać na fona i zobaczymy ok
Kędzior Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Ja jadę na polanę koło pyrzowic na grilla jak coś możecie podjechać Na którą polane? Mam blisko z pracy... :gwizdanie: Jak się jedzie od strony Mierzęcic z kim ty tam jedziesz? chodź gdzieś z nami Siostra Moniki jedzie a nad wodę dziś za zimno chyba :gwizdanie: jest gorąc ja z Krolem lece plywac jak co hehe
akjam Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Dobra jadę na zakupy. Kędzior jak będziecie jechać to daj mi znać na fona i zobaczymy ok Czyli zmiana planów... Jak bym wyszedł wcześniej to będę dzwonił Do KedziSana!
Seski Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Dobra jadę na zakupy. Kędzior jak będziecie jechać to daj mi znać na fona i zobaczymy ok no zaczynasz gadać z sensem
Kędzior Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 a więc tak punkt spotkan za godzine u mnie czyli Sosnowiec Mireckiego Miszki niema Stanleye może dajadą miejsca do wyboru to pogoria lub przeczyce, ale sprawa do dogadania już na miejscu spotkania czyli u mnie
Seski Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Dobra jadę na zakupy. Kędzior jak będziecie jechać to daj mi znać na fona i zobaczymy ok Czyli zmiana planów... Jak bym wyszedł wcześniej to będę dzwonił Do KedziSana! to o której kończysz?
Bulczas Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 No to spadam na zakupy i czekam na kontakt. Jak znajomi się zgodzą to podjedziemy do was
akjam Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 a więc tak punkt spotkan za godzine u mnie czyli Sosnowiec Mireckiego Miszki niema Stanleye może dajadą miejsca do wyboru to pogoria lub przeczyce, ale sprawa do dogadania już na miejscu spotkania czyli u mnie Kędzior ale z Ciebie organizator...
Kędzior Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Dobra jadę na zakupy. Kędzior jak będziecie jechać to daj mi znać na fona i zobaczymy ok Czyli zmiana planów... Jak bym wyszedł wcześniej to będę dzwonił Do KedziSana! to wychodź wcześniej
akjam Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Dobra jadę na zakupy. Kędzior jak będziecie jechać to daj mi znać na fona i zobaczymy ok Czyli zmiana planów... Jak bym wyszedł wcześniej to będę dzwonił Do KedziSana! to o której kończysz? No jeszcze nie wiem ale może uda mi się uciec wcześniej... Zobaczymy jak będzie. Jak mi się uda zerwać to dam znać!
Kędzior Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Keżor wbijasz nad wodę ?? tylko pamiętaj "najpierw solarka zanim uderzę na plaże"[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2010, 13:50_________________________________________________ Kędzior ale z Ciebie organizator... się wie
keżor Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2010 pewnie że wbijam tylko o 18tej musza być w doma , bo a solarka to wiadomo ,że musi być :polew:
keżor Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.60.html to jeszcze se zamówcie
Kędzior Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 14:45 pod moim blokiem ludzie ok?? i ustalamy gdzie śmigamy pasi??
Seski Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 14:45 pod moim blokiem ludzie ok?? i ustalamy gdzie śmigamy pasi?? pasi
Kędzior Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 14:45 pod moim blokiem ludzie ok?? i ustalamy gdzie śmigamy pasi?? pasi i to mnie się podoba
Rekomendowane odpowiedzi