akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 i ten głąb w studio: atache olimpijski - gmoch z tymi naszymi "specjalistami" to jest porazka, juz od pierwszego meczu walą takimi głupotami ze nie idzie tego sluchac I jeszcze im za to płacą!!! :wallbash:
stanley Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 i ten głąb w studio: atache olimpijski - gmoch Teksty ma dobre! :polew: :polew:A widzieliście wczoraj Listkiewicza? byl przech*uj , w tym stroju :polew:
Kędzior Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 i ten głąb w studio: atache olimpijski - gmoch z tymi naszymi "specjalistami" to jest porazka, juz od pierwszego meczu walą takimi głupotami ze nie idzie tego sluchac nie pamiętam który to był mecz ale komentatorzy byli tacy dobrzy że gdybym tylko słuchał to bym mógł stwierdzić że komentuje pojedynek w szachy :polew:
stanley Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 ej !! jednak nie było bramki :shocked:
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 i ten głąb w studio: atache olimpijski - gmoch Teksty ma dobre! :polew: :polew:A widzieliście wczoraj Listkiewicza? byl przech*uj , w tym stroju :polew: No masakra! :polew: Wszyscy jeżdzą za Naszą kasę i pier**lą wszystko! :kwasny: Jest w RPA też delegacja z tego komitetu EURO 2012 za Nasze podatki! Bawią się Naszym kosztem ale oby tylko coś z tego wynieśli i żebyśmy się nie skompromitowali na tych mistrzostwach już za dwa lata! :angry:[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2010, 21:42_________________________________________________ ej !! jednak nie było bramki :shocked: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 dajcie mi 10granatów 2 bazooki i zrobię z tymi kuta*ami porządek
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 dajcie mi 10granatów 2 bazooki i zrobię z tymi kuta*ami porządek :polew: Panowie może jutro obejrzymy meczyk gdzieś w knajpie? :gwizdanie: Dobry szpil jutro jest...
krolu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 dajcie mi 10granatów 2 bazooki i zrobię z tymi kuta*ami porządek :polew: Panowie może jutro obejrzymy meczyk gdzieś w knajpie? :gwizdanie: Dobry szpil jutro jest... jutro spot :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 dajcie mi 10granatów 2 bazooki i zrobię z tymi kuta*ami porządek :polew: Panowie może jutro obejrzymy meczyk gdzieś w knajpie? :gwizdanie: Dobry szpil jutro jest... w środku tyg nawet na takie coś nie idę :polew: :drunk:
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 dajcie mi 10granatów 2 bazooki i zrobię z tymi kuta*ami porządek :polew: Panowie może jutro obejrzymy meczyk gdzieś w knajpie? :gwizdanie: Dobry szpil jutro jest... jutro spot :gwizdanie: No właśnie o tym mówię... P.S. Pojadą z nimi chyba ostro! [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2010, 21:46_________________________________________________ dajcie mi 10granatów 2 bazooki i zrobię z tymi kuta*ami porządek :polew: Panowie może jutro obejrzymy meczyk gdzieś w knajpie? :gwizdanie: Dobry szpil jutro jest... w środku tyg nawet na takie coś nie idę :polew: :drunk: No to możesz być kierowcą!
krolu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 dajcie mi 10granatów 2 bazooki i zrobię z tymi kuta*ami porządek :polew: Panowie może jutro obejrzymy meczyk gdzieś w knajpie? :gwizdanie: Dobry szpil jutro jest... jutro spot :gwizdanie: No właśnie o tym mówię... P.S. Pojadą z nimi chyba ostro! [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2010, 21:46_________________________________________________ dajcie mi 10granatów 2 bazooki i zrobię z tymi kuta*ami porządek :polew: Panowie może jutro obejrzymy meczyk gdzieś w knajpie? :gwizdanie: Dobry szpil jutro jest... w środku tyg nawet na takie coś nie idę :polew: :drunk: No to możesz być kierowcą! właśnie przyjedź po mnie
Kędzior Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 No to możesz być kierowcą! :polew: no już dawno nie słyszałem takiego kawała :polew: :polew: :polew:
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 No to możesz być kierowcą! :polew: no już dawno nie słyszałem takiego kawała :polew: :polew: :polew: No Kędzior! Dasz radę!!! :polew: co za mecz jest jutro ? ESP - POR...
Kędzior Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 No Kędzior! Dasz radę!!! :polew: co ty w bajki wierzysz?? :polew:
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 No Kędzior! Dasz radę!!! :polew: co ty w bajki wierzysz?? :polew: :wink4: Już nie! :tongue4:
Kędzior Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 No Kędzior! Dasz radę!!! :polew: co ty w bajki wierzysz?? :polew: :wink4: Już nie! :tongue4: hehe chyba otworze browara ale nie mówcie Keżorowi :polew:
A-rek Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 żebyśmy się nie skompromitowali na tych mistrzostwach już za dwa lata! bedzie kompromitacja na calego.... ESP - POR... moj drugi faworyt: POR
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 żebyśmy się nie skompromitowali na tych mistrzostwach już za dwa lata! bedzie kompromitacja na calego.... ESP - POR... moj drugi faworyt: POR Myślisz, że jutro ESP pojedzie do domu?
Kędzior Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 żebyśmy się nie skompromitowali na tych mistrzostwach już za dwa lata! bedzie kompromitacja na calego.... jestem tego samego zdania
Rekomendowane odpowiedzi