akjam Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 było coś ciekawego wczoraj na spocie? czy lipa jak zawsze Nic ciekawego poza tym, że Max pozwolił sobie na dwie kiełbaski! już niedługo HYMN SPOTÓW KATOWICKICH Peja "Pozwól życ"(Na Serio) :polew: :polew: chyba o to ci chodziło Gruba Impra z Rysiem 2 feat. Gandi Ganda & Kobra Peja Na Serio 2009 - TEKST tak jest teraz :kox: a to co wkleiłem to tak będzie :polew:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 14:52 czyżbyś był czarnowidzem tak to jest najpierw koledzy i delikatne gryle a później będziemy się pod budką z piwem spotykać :polew: :polew: i będziemy już tylko patrzeć na A4-ki :polew: :polew: Ale wizje... W takim razie to był mój ostatni spot z Wami... :polew:
akjam Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Akjam Cze! Nie narobiłeś się dziś... :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Yo yo yo Obiad wszamany Teraz wyrko i TV :gwizdanie: +
Miszka82 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Akjam Cze! Nie narobiłeś się dziś... :gwizdanie: no dziś nie :> Yo yo yo Obiad wszamany Teraz wyrko i TV :gwizdanie: + yo yo tak jak piszesz TV i wyrko
krolu Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Akjam Cze! Nie narobiłeś się dziś... :gwizdanie: no dziś nie :> Yo yo yo Obiad wszamany Teraz wyrko i TV :gwizdanie: + yo yo tak jak piszesz TV i wyrko lenie :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Akjam Cze! Nie narobiłeś się dziś... :gwizdanie: no dziś nie :> Yo yo yo Obiad wszamany Teraz wyrko i TV :gwizdanie: + yo yo tak jak piszesz TV i wyrko lenie :gwizdanie: ale później idę na rower
Grisza79 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Akjam Cze! Nie narobiłeś się dziś... :gwizdanie: no dziś nie :> Yo yo yo Obiad wszamany Teraz wyrko i TV :gwizdanie: + yo yo tak jak piszesz TV i wyrko lenie :gwizdanie: ale później idę na rower A ja na spota do B-B :gwizdanie:
Seski Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 szczęść [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 16:07_________________________________________________ Akjam Cze! Nie narobiłeś się dziś... :gwizdanie: no dziś nie :> Yo yo yo Obiad wszamany Teraz wyrko i TV :gwizdanie: + yo yo tak jak piszesz TV i wyrko lenie :gwizdanie: ale później idę na rower A ja na spota do B-B :gwizdanie: ale ty jesteś dwulicowy...
keżor Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2010 OKO , ja czekam jeszcze na płytke a w ogóle to dziś ostatni przez następne 3 dni będe kasiasty :polew:
Grisza79 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 szczęść [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 16:07_________________________________________________ Akjam Cze! Nie narobiłeś się dziś... :gwizdanie: no dziś nie :> Yo yo yo Obiad wszamany Teraz wyrko i TV :gwizdanie: + yo yo tak jak piszesz TV i wyrko lenie :gwizdanie: ale później idę na rower A ja na spota do B-B :gwizdanie: ale ty jesteś dwulicowy...
Grisza79 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 niezły motyw z wyprowadzeniem tego filtra strożkowego (2:22s)
keżor Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2010 niezły motyw z wyprowadzeniem tego filtra strożkowego (2:22s) prawie jak u Kędziora
Miszka82 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 niezły motyw z wyprowadzeniem tego filtra strożkowego (2:22s) hehe przypomina trochę naszą emotkę
Adam.S Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Jak tam panowie dziś ani spota ani meczyka nuda [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 16:58_________________________________________________Wieczorek z żonką przy winku
Kędzior Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 niezły motyw z wyprowadzeniem tego filtra strożkowego (2:22s) prawie jak u Kędziora :polew: nom prawie prawie :polew: fajna nuta Adam wino?? pytałeś o to moje siedzenie tapicera?
egon47 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 orientuje sie ktoś ile kosztuje łożysko przedniego koła i czy ciężko to wymienić?? bo przy napier.. w śrube musiałem coś uszkodzić chyba bo huczy Ja wymieniałem nie dawno i za łożysko SKF płaciłem 130zł + wymiana 100zł i samemu tego raczej nie zrobisz zrobi :gwizdanie: ja wymienialem z ojcem i bez prasy :gwizdanie:
keżor Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2010 orientuje sie ktoś ile kosztuje łożysko przedniego koła i czy ciężko to wymienić?? bo przy napier.. w śrube musiałem coś uszkodzić chyba bo huczy Ja wymieniałem nie dawno i za łożysko SKF płaciłem 130zł + wymiana 100zł i samemu tego raczej nie zrobisz zrobi :gwizdanie: ja wymienialem z ojcem i bez prasy :gwizdanie: nogą żeś wyciskał
egon47 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 orientuje sie ktoś ile kosztuje łożysko przedniego koła i czy ciężko to wymienić?? bo przy napier.. w śrube musiałem coś uszkodzić chyba bo huczy Ja wymieniałem nie dawno i za łożysko SKF płaciłem 130zł + wymiana 100zł i samemu tego raczej nie zrobisz zrobi :gwizdanie: ja wymienialem z ojcem i bez prasy :gwizdanie: nogą żeś wyciskał skad wiedziales
Rekomendowane odpowiedzi