stanley Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Ale dałem wczoraj (dzisiaj) w palnik Melanż skończyłem o 6 rano Mykam na wybory...... przez Ptine przejechać to graniczy z cudem KO 2X 0,5 na dwóch robi robotę [br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 20:24_________________________________________________ Ale dałem wczoraj (dzisiaj) w palnik Melanż skończyłem o 6 rano Mykam na wybory...... przez Ptine przejechać to graniczy z cudem KO 2X 0,5 na dwóch robi robotę no zwłaszcza po wczorajszym wlewie Miszka szacun :notworthy: :notworthy:[br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 20:30_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: i ch***j :?:
krolu Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 ja się cieszę, że nie muszę znów pić - bo kaczor przegrał :heat:
stanley Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 ja się cieszę, że nie muszę znów pić - bo kaczor przegrał :heat: no, na szczęście
stanley Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Pijoki straszny fillm 3 leci na tvp2 [br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 20:39_________________________________________________ten film mnie rozwala
Bulczas Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Pijoki straszny fillm 3 leci na tvp2 [br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 20:39_________________________________________________ten film mnie rozwala To nic w porównaniu do pierwszej części :polew:
A-rek Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 niedziela wieczor wiec przydaloby sie cos wkleic :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 niedziela wieczor wiec przydaloby sie cos wkleic :gwizdanie: skąd masz zdjęcia mojej...i to ja Jej robiłem tą fotkę [br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 21:15_________________________________________________dziś w Brennej po wódzie mieliśmy zabawę dokładnie taką leżałem na ziemi ze śmiechuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :polew: :polew:
diman Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Cze pijoki! e tam zaraz pijoki degustatorzy :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 A jutro do roboty ja od jutra na dwa baty zaczynam szkolenie w nowej robocie 2 tygodnie
akjam Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Cze pijoki! e tam zaraz pijoki degustatorzy :gwizdanie: Taaa... :gwizdanie: Cze pijoki! raczej żule degustanci No tak lepiej! :polew: A jutro do roboty nawet nie przypominaj I to od rana!
Bulczas Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 A jutro do roboty ja od jutra na dwa baty zaczynam szkolenie w nowej robocie 2 tygodnie To grubo ja też szukam jakiejś nowej roboty bo tą już żygam
stanley Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Cze pijoki! e tam zaraz pijoki degustatorzy :gwizdanie: Taaa... :gwizdanie: Cze pijoki! raczej żule degustanci No tak lepiej! :polew: A jutro do roboty nawet nie przypominaj I to od rana! i do 15
akjam Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Cze pijoki! e tam zaraz pijoki degustatorzy :gwizdanie: Taaa... :gwizdanie: Cze pijoki! raczej żule degustanci No tak lepiej! :polew: A jutro do roboty nawet nie przypominaj I to od rana! i do 15 do 20ej!!! :sick3:
A-rek Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 A jutro do roboty ja od jutra na dwa baty zaczynam szkolenie w nowej robocie 2 tygodnie To grubo ja też szukam jakiejś nowej roboty bo tą już żygam ja tez sie rozgladam
Rekomendowane odpowiedzi