krolu Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 za duża gleba i chce czerwone zaciski poza tym dokładek nie będę malować :gwizdanie: :gwizdanie: Ale takie felgi chce na wiosnę keżor :good:[br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 19:16_________________________________________________albo nie zaciski ciemne :kox:
keżor Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Opublikowano 25 Listopada 2009 co Ty gadasz, gleba idealna
stanley Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 ciemne szybki i chrom wokół szyb ja też chcę czarne fele
Pucek Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Keżor, pokaż mu te projekty co mi robiłeś... ale obydwa
Pucek Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 mi się bardziej widzi jednak grafit
Guregoru Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 mi się bardziej widzi jednak grafit Zdecydowanie
krolu Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 A mi się podoba ta 1 czarna fela :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 nono te ostatnie fele luzne, jak nieduzo trzeba zeby upiekszyc a4
stanley Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 co tak dziś słabo z tym spamem :gwizdanie: Panowie, a co z tym piwkiem? Umawiamy się na którąś sobotę ?? Ja jestem jak najbardziej za. Pytanko czy okolice połowy grudnia będą Wam pasować
Kędzior Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Panowie, a co z tym piwkiem?Umawiamy się na którąś sobotę ?? Ja jestem jak najbardziej za. Pytanko czy okolice połowy grudnia będą Wam pasować jakie piwko co za piwko ja nic niewie? chyba ze to impreza zamknieta? hehe
stanley Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Panowie, a co z tym piwkiem?Umawiamy się na którąś sobotę ?? Ja jestem jak najbardziej za. Pytanko czy okolice połowy grudnia będą Wam pasować jakie piwko co za piwko ja nic niewie? chyba ze to impreza zamknieta? hehe kiedyś gadaliśmy, że warto by sie wybrać na współną pianę piątek lub sobota, bez naszych wozideł ja zaproponowałem miejsce gdzie każdy ma w miarę blisko, http://www.cityrock.pl/ knajpa niezła, żarcie ok, centrum Kato
keżor Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Opublikowano 25 Listopada 2009 nie przeczytałeś całego tematu od pierwszego posta !! ?? no nie ładnie Kędzior piwko taki o wypad na miasto spotowników [br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 22:40_________________________________________________ Panowie, a co z tym piwkiem?Umawiamy się na którąś sobotę ?? Ja jestem jak najbardziej za. Pytanko czy okolice połowy grudnia będą Wam pasować jakie piwko co za piwko ja nic niewie? chyba ze to impreza zamknieta? hehe kiedyś gadaliśmy, że warto by sie wybrać na współną pianę piątek lub sobota, bez naszych wozideł ja zaproponowałem miejsce gdzie każdy ma w miarę blisko, http://www.cityrock.pl/ knajpa niezła, żarcie ok, centrum Kato no faktycznie , każdy ma mniej więcej taką samą droge STANLEY :gwizdanie: ale mnie pasi :>
Kędzior Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 nie przeczytałeś całego tematu od pierwszego posta !! ?? no nie ładnie Kędzior widocznie jedna strone musialem ominac:P hehe nom bylem raz w tym lokalu to mi sie prawie glowa ukrecila tak sie za kelnerkami ogladalem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 nie przeczytałeś całego tematu od pierwszego posta !! ?? no nie ładnie Kędzior widocznie jedna strone musialem ominac:P hehe nom bylem raz w tym lokalu to mi sie prawie glowa ukrecila tak sie za kelnerkami ogladalem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A potem wyszedł Krolu w fartuszku i z dzbankiem kawy w ręce i już więcej tam nie poszedłeś
Kędzior Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 nie przeczytałeś całego tematu od pierwszego posta !! ?? no nie ładnie Kędzior widocznie jedna strone musialem ominac:P hehe nom bylem raz w tym lokalu to mi sie prawie glowa ukrecila tak sie za kelnerkami ogladalem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A potem wyszedł Krolu w fartuszku i z dzbankiem kawy w ręce i już więcej tam nie poszedłeś zebys wiedzial wiecej razy tam niebylem hehehe
krolu Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 nie przeczytałeś całego tematu od pierwszego posta !! ?? no nie ładnie Kędzior widocznie jedna strone musialem ominac:P hehe nom bylem raz w tym lokalu to mi sie prawie glowa ukrecila tak sie za kelnerkami ogladalem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: A potem wyszedł Krolu w fartuszku i z dzbankiem kawy w ręce i już więcej tam nie poszedłeś nie przyszedł różowy gej... -> i chyba ma deja vu
stanley Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 nie przeczytałeś całego tematu od pierwszego posta !! ?? no nie ładnie Kędzior piwko taki o wypad na miasto spotowników [br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 22:40_________________________________________________ Panowie, a co z tym piwkiem?Umawiamy się na którąś sobotę ?? Ja jestem jak najbardziej za. Pytanko czy okolice połowy grudnia będą Wam pasować jakie piwko co za piwko ja nic niewie? chyba ze to impreza zamknieta? hehe kiedyś gadaliśmy, że warto by sie wybrać na współną pianę piątek lub sobota, bez naszych wozideł ja zaproponowałem miejsce gdzie każdy ma w miarę blisko, http://www.cityrock.pl/ knajpa niezła, żarcie ok, centrum Kato no faktycznie , każdy ma mniej więcej taką samą droge STANLEY :gwizdanie: ale mnie pasi :> hehe, ja mogę jechać nawet do Miszki na chate jestem elastyczny na propozycje jeśli chodzi o piwko z wami to
Rekomendowane odpowiedzi