Guregoru Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Krolu o k**wa myślałem że już cię nie ma na forum :polew:
krolu Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Krolu o ku***a myślałem że już cię nie ma na forum :polew: tu mogą pisać tylko Ci co byli 3+ razy na spotach więc wypad z bezsensowym spamem na gliwickie...
Guregoru Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 nie przyszedł różowy gej... -> i chyba ma deja vu I jeżeli już to proszę przez gej a nie przez jakieś tam zwykłe gej :polew:
krolu Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Piwko - jestem za może by w Chorzowie :?:
Guregoru Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Krolu o ku***a myślałem że już cię nie ma na forum :polew: tu mogą pisać tylko Ci co byli 3+ razy na spotach więc wypad z bezsensowym spamem na gliwickie... Ja na spoty jeździłem jak ty jeszcze nie wiedziałeś że jest takie audi jak A4 także wiesz
krolu Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Krolu o ku***a myślałem że już cię nie ma na forum :polew: tu mogą pisać tylko Ci co byli 3+ razy na spotach więc wypad z bezsensowym spamem na gliwickie... Ja na spoty jeździłem jak ty jeszcze nie wiedziałeś że jest takie audi jak A4 także wiesz Oj dziecko dziecko idź, bo głupoty gadasz...
Guregoru Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Krolu no taka prawda ja na forum byłem jak ty jeszcze audi nie miałeś
keżor Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Opublikowano 25 Listopada 2009 Krolu o ku***a myślałem że już cię nie ma na forum :polew: tu mogą pisać tylko Ci co byli 3+ razy na spotach więc wypad z bezsensowym spamem na gliwickie... Ja na spoty jeździłem jak ty jeszcze nie wiedziałeś że jest takie audi jak A4 także wiesz dziwne, bo ja słyszałem że Cie Krolu do chrztu trzymał
Guregoru Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Krolu o ku***a myślałem że już cię nie ma na forum :polew: tu mogą pisać tylko Ci co byli 3+ razy na spotach więc wypad z bezsensowym spamem na gliwickie... Ja na spoty jeździłem jak ty jeszcze nie wiedziałeś że jest takie audi jak A4 także wiesz dziwne, bo ja słyszałem że Cie Krolu do chrztu trzymał Jemu to bym fujary nie dał do potrzymania a co dopiero dziecko :polew: (Krolu sorki jak za ostre )
Kędzior Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Krolu o ku***a myślałem że już cię nie ma na forum :polew: tu mogą pisać tylko Ci co byli 3+ razy na spotach więc wypad z bezsensowym spamem na gliwickie... Ja na spoty jeździłem jak ty jeszcze nie wiedziałeś że jest takie audi jak A4 także wiesz dziwne, bo ja słyszałem że Cie Krolu do chrztu trzymał :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Krolu o ku***a myślałem że już cię nie ma na forum :polew: tu mogą pisać tylko Ci co byli 3+ razy na spotach więc wypad z bezsensowym spamem na gliwickie... Ja na spoty jeździłem jak ty jeszcze nie wiedziałeś że jest takie audi jak A4 także wiesz dziwne, bo ja słyszałem że Cie Krolu do chrztu trzymał i cztery kółeczka na czole Ci wykreślił :gwizdanie:
krolu Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 :polew: [br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 23:05_________________________________________________Widzisz jak tu Katowice murem za mną stoją :gwizdanie: :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 :polew: [br]Dopisany: 25 Listopad 2009, 23:05_________________________________________________Widzisz jak tu Katowice murem za mną stoją :gwizdanie: :gwizdanie: Ciekawe jak ty przecież Elyta z Gliwic jesteś
Kanar Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 aleś wazeliną teraz poleciał ELYTA widocznie jako Elyta Katowic czuje sie chłopak lepiej :tongue4: a tak po za tym to chciałem se nabić licznik wiadomości, założyłem temat z problemem i D.pa nikt mi nie umie pomóc- wniosek? to se poprawiłem licznik :polew:
Guregoru Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 aleś wazeliną teraz poleciał ELYTA widocznie jako Elyta Katowic czuje sie chłopak lepiej :tongue4: Nazywaj to jak chcesz ale Elyta jest Elyta i Krola tak łatwo nie oddamy koniec i kropka
Kanar Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 spokojnie sam do nas przejdzie.. już nad Nim pracujemy.. Max np wczoraj dał mu sie objechać ze 3 razy wszystko dla Jego dobrego samopoczucia
keżor Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Opublikowano 25 Listopada 2009 aleś wazeliną teraz poleciał ELYTA widocznie jako Elyta Katowic czuje sie chłopak lepiej :tongue4: Nazywaj to jak chcesz ale Elyta jest Elyta i Krola tak łatwo nie oddamy koniec i kropka wsumie po nim jechałeś , czy już jakby jest oddany niby chorzowski pies , no ale ma eSke :>
Guregoru Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 aleś wazeliną teraz poleciał ELYTA widocznie jako Elyta Katowic czuje sie chłopak lepiej :tongue4: Nazywaj to jak chcesz ale Elyta jest Elyta i Krola tak łatwo nie oddamy koniec i kropka wsumie po nim jechałeś , czy już jakby jest oddany niby chorzowski pies , no ale ma eSke :> Bo Elyta może po sobie jechać i Elyta jest prawie jak mafia można do niej wejść ale wyjść można tylko...
Kanar Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 :polew: teraz to już słodzisz sam sobie, załóżcie jeszcze klub sportowy Cosanostra Gliwice bedzie wszystko jasne
stanley Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 aleś wazeliną teraz poleciał ELYTA widocznie jako Elyta Katowic czuje sie chłopak lepiej :tongue4: Nazywaj to jak chcesz ale Elyta jest Elyta i Krola tak łatwo nie oddamy koniec i kropka wsumie po nim jechałeś , czy już jakby jest oddany niby chorzowski pies , no ale ma eSke :> Bo Elyta może po sobie jechać i Elyta jest prawie jak mafia można do niej wejść ale wyjść można tylko... ale przeciez Krolu jest twoim ojcem chrzestnym, więc gdzie tu jest mafia... :gwizdanie: dobranoc panowie, tylko nie nabijcie znowu 15 stron przez noc, bo będę pół dnia czytał
Rekomendowane odpowiedzi