krzysieksc83 Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Cze wszystkim. Jak się wyrobie to wpadnę dziś was odwiedzić tylko nie wiem czy zdążę na parking? W razie czego to gdzie was szukać?
stanley Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Cze wszystkim. Jak się wyrobie to wpadnę dziś was odwiedzić tylko nie wiem czy zdążę na parking? W razie czego to gdzie was szukać? na dolnie 3 stawów ( droga za realem, jedziesz tą drogą do góry, na zakręcie 90stopni - skręcasz w lewo na doline, jedziesz 500m i zobaczysz kilka...dziesiąt audi mógłbym robić za giepeesa
Kędzior Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 mógłbym robić za giepeesa ta mógłbyś,mnei chyba nie będzie coś niemam nastroju kurw*
stanley Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 mógłbym robić za giepeesa ta mógłbyś,mnei chyba nie będzie coś niemam nastroju kurw* co ty dupisz synek
Kędzior Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 mógłbym robić za giepeesa ta mógłbyś,mnei chyba nie będzie coś niemam nastroju kurw* co ty dupisz synek no jakoś tak nie czuję się najlepiej
stanley Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 to nie jest koncert życzeń żebyś musiał mieć nastrój Mi też sie nie chce, ale obiecałem Poźkowi w Bukowinie, że Was bede pilnował, bo se w życiu nie dacie rady
Kędzior Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 to nie jest koncert życzeń żebyś musiał mieć nastrój Mi też sie nie chce, ale obiecałem Poźkowi w Bukowinie, że Was bede pilnował, bo se w życiu nie dacie rady :polew: przewiozłeś go wkońcu swoją furą czy dalej czeka?
stanley Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 to nie jest koncert życzeń żebyś musiał mieć nastrój Mi też sie nie chce, ale obiecałem Poźkowi w Bukowinie, że Was bede pilnował, bo se w życiu nie dacie rady :polew: przewiozłeś go wkońcu swoją furą czy dalej czeka? jeszcze nie wiesz, to jest jak przychodzisz mega głodny do restaurecji i w c**j czekasz Jak już się konkretnie naczekasz to jestes tak głodny, żebyć wdupił byle co. Poziek to jeszcze wpadnie na spota do Kato, żeby się ze mną karnąć
Kędzior Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Poziek to jeszcze wpadnie na spota do Kato, żeby się ze mną karnąć wcale bym się nie zdziwił wiesz, to jest jak przychodzisz mega głodny do restaurecji i w ch***j czekasz ta i zamiast jedzenie zamawiasz 0.7 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Poziek to jeszcze wpadnie na spota do Kato, żeby się ze mną karnąć wcale bym się nie zdziwił wiesz, to jest jak przychodzisz mega głodny do restaurecji i w ch***j czekasz ta i zamiast jedzenie zamawiasz 0.7 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: takie rzeczy to tylko w City Rocku
Kędzior Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 takie rzeczy to tylko w City Rocku :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ps. ciekawe co tam u Wioli
stanley Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 takie rzeczy to tylko w City Rocku :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ps. ciekawe co tam u Wioli pewnie stęskniła się za nami
diman Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 takie rzeczy to tylko w City Rocku :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ps. ciekawe co tam u Wioli chyba bede musial sie kiedys z wami do tego city roka wybrac i poznac ta wiole ciagle o niej mowisz :gwizdanie: to chyba milosc
Kędzior Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 takie rzeczy to tylko w City Rocku :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ps. ciekawe co tam u Wioli chyba bede musial sie kiedys z wami do tego city roka wybrac i poznac ta wiole ciagle o niej mowisz :gwizdanie: to chyba milosc bo ja wrażliwy i uczuciowy jestem :naughty: :kox:
stanley Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 takie rzeczy to tylko w City Rocku :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ps. ciekawe co tam u Wioli chyba bede musial sie kiedys z wami do tego city roka wybrac i poznac ta wiole ciagle o niej mowisz :gwizdanie: to chyba milosc bo ja wrażliwy i uczuciowy jestem :naughty: :kox: sczególnie jak się naoglądasz supertangas :gwizdanie:
diman Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 takie rzeczy to tylko w City Rocku :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ps. ciekawe co tam u Wioli chyba bede musial sie kiedys z wami do tego city roka wybrac i poznac ta wiole ciagle o niej mowisz :gwizdanie: to chyba milosc bo ja wrażliwy i uczuciowy jestem :naughty: :kox: wiem [br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 18:10_________________________________________________ takie rzeczy to tylko w City Rocku :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ps. ciekawe co tam u Wioli chyba bede musial sie kiedys z wami do tego city roka wybrac i poznac ta wiole ciagle o niej mowisz :gwizdanie: to chyba milosc bo ja wrażliwy i uczuciowy jestem :naughty: :kox: sczególnie jak się naoglądasz supertangas :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 wiem :good: sczególnie jak się naoglądasz supertangas :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 wiem :good: sczególnie jak się naoglądasz supertangas :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: a ty kedzior w koncu jedziesz dzsiaj na spota czy paliwa nie masz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi