mech15 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 mam kupla co ma avanta, oryginalne radio i głośniki w przednich drzwaich, w tylnych też miał, ale nie podłączone. Te tylne głośniki trzeba podpiąć do wzmaka, który chyba jest w tej tubie (tu nie jestem pewny). Po tych zabiegach gra zacnie- będziesz zadowolony, jeśli nie jesteś jakimś wyrafinowanym melomanem z filharmonii śląskiej :decayed:
Miszka82 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 mam kupla co ma avanta, oryginalne radio i głośniki w przednich drzwaich, w tylnych też miał, ale nie podłączone. Te tylne głośniki trzeba podpiąć do wzmaka, który chyba jest w tej tubie (tu nie jestem pewny). Po tych zabiegach gra zacnie- będziesz zadowolony, jeśli nie jesteś jakimś wyrafinowanym melomanem z filharmonii śląskiej :decayed: no wiesz o co mi biega, zwiększyć basik ale bez łubudubania, żeby w środku było więcej go słychać, muszę się rozejrzeć za tymi ori subami, w każdym razie dzięki za zainteresowanie
keżor Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Opublikowano 28 Lipca 2010 siema z rana patrzcie to : http://mindcrap.com/media/2823/The_Real_Doll/ z taką to sie można na mieście pokazać [br]Dopisany: 28 Lipiec 2010, 14:58_________________________________________________ fajny kawwał
Kędzior Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Dopisany: 28 Lipiec 2010, 14:58_________________________________________________ fajny kawwał ta zabawne :thumbdown: całe piwo sobie chłop wylał ;( chopy jako, że każdy z nas jest alko :gwizdanie: sam jesteś alko... a serio dobry?? :gwizdanie: hehe klasyk Weź dwie dojebane :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Kędzior Po dodaniu do niego kawy jest k**wa wyjebany w kosmos gdyby tak nie kopał to flaszkę na łeb można by było sączyć...oczywiście 1l
Kędzior Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 senkju Mech a jak to gro ? ten ori sóbłófer Miszka u mnie możesz posłuchać jak gra bo mam ori suba ale jak dla mnie słabo szału niema
mech15 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 ale jak dla mnie słabo szału niema ale miszka nie chce żeby mu oczy łzawiły od bassu :decayed:
Miszka82 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 senkju Mech a jak to gro ? ten ori sóbłófer Miszka u mnie możesz posłuchać jak gra bo mam ori suba ale jak dla mnie słabo szału niema to se obadam, jak będziesz na spocie leniu pantoflowy :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Lipiec 2010, 15:28_________________________________________________ ale jak dla mnie słabo szału niema ale miszka nie chce żeby mu oczy łzawiły od bassu :decayed: hehe kiedyś kumpel miał w beczce (Mercedes w123) taki sprzęt że mi policzki podskakiwały od basu a lusterko wsteczne wyglądało jakby było podwójne
Kędzior Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 ale jak dla mnie słabo szału niema ale miszka nie chce żeby mu oczy łzawiły od bassu :decayed: aha no tak przecież Miszka słucha riki martina a w jego piosenkach dużo basu niema :polew: to se obadam, jak będziesz na spocie leniu pantoflowy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Kędzior Po dodaniu do niego kawy jest ku***a wyjebany w kosmos gdyby tak nie kopał to flaszkę na łeb można by było sączyć...oczywiście 1l bimbru to się troszkę boje :kox:
mech15 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 no to miszka uważaj, bo ostatnio mi się obiło o uszy, że riki martin jest gejem [br]Dopisany: 28 Lipiec 2010, 15:43_________________________________________________poszedł by na wesele :kox:
Kędzior Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 kędzior nie być miętka pyta stary jak się kiedyś załatwiłem bimbrem to myślałem że latam :gwizdanie: bimber to zdradliwa dziwka, pijesz pijesz pijesz pijesz pijesz i nagle odcinka ni to z tego ni z owego :gwizdanie: :kox: :kox:
Miszka82 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 kędzior nie być miętka pyta stary jak się kiedyś załatwiłem bimbrem to myślałem że latam :gwizdanie: bimber to zdradliwa dziwka, pijesz pijesz pijesz pijesz pijesz i nagle odcinka ni to z tego ni z owego :gwizdanie: :kox: :kox: :kox:
mech15 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 pijesz pijesz pijesz pijesz pijesz i nagle odcinka może masz kiepski program :kox:
Kędzior Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 [br]Dopisany: 28 Lipiec 2010, 15:43_________________________________________________poszedł by na wesele :kox: zmacał bym wszystkie laski póki by niebyło widać
mech15 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 [br]Dopisany: 28 Lipiec 2010, 15:43_________________________________________________poszedł by na wesele :kox: zmacał bym wszystkie laski póki by niebyło widać :polew:
Miszka82 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 [br]Dopisany: 28 Lipiec 2010, 15:43_________________________________________________poszedł by na wesele :kox: zmacał bym wszystkie laski póki by niebyło widać ale ścierwo musi być z tej d*py niezłe
Kędzior Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 pijesz pijesz pijesz pijesz pijesz i nagle odcinka może masz kiepski program :kox: program mam odpowiedni, nawet może zbyt hardcorowy hehe :gwizdanie: kędzior nie być miętka pyta stary jak się kiedyś załatwiłem bimbrem to myślałem że latam :gwizdanie: bimber to zdradliwa dziwka, pijesz pijesz pijesz pijesz pijesz i nagle odcinka ni to z tego ni z owego :gwizdanie: :kox: :kox: :kox: w poprzedniej robocie kolo przyniosł na imieniny bimber jak poszliśmy na przerwe śniadaniową to już niewyszliśmy bo abba była :decayed: ahhhh to były czasyy [br]Dopisany: 28 Lipiec 2010, 15:55_________________________________________________ ale ścierwo musi być z tej d*py niezłe panna młoda niezla d*pa z twarzy i jej oczy
Rekomendowane odpowiedzi