Kędzior Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 kaj wszyscy ? śpią odezwał się pantofel ta jasne
krolu Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 kaj wszyscy ? śpią odezwał się pantofel ta jasne to gdzie wczoraj byłeś? zamiast na spocie ?? :gwizdanie: :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 witka, ja leze chory w lozku, wyladowalem dzisiaj na pogotowiu, takiej k**wa anginy dostalem o 4 w nocy mialem 40.5 stopnia.... musze zdrowiec bo w piatek auto musze zawiesc do gazownika :kwasny:
Miszka82 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 kaj wszyscy ? śpią odezwał się pantofel ta jasne to gdzie wczoraj byłeś? zamiast na spocie ?? :gwizdanie: :gwizdanie: pod paputem [br]Dopisany: 28 Lipiec 2010, 21:58_________________________________________________ witka, ja leze chory w lozku, wyladowalem dzisiaj na pogotowiu, takiej ku***a anginy dostalem o 4 w nocy mialem 40.5 stopnia.... musze zdrowiec bo w piatek auto musze zawiesc do gazownika :kwasny: wiem co czujesz :polew: tak na poważnie mnie kiedyś tak jebło miałem 41 stopni i rzygałem i w ogóle ale to było jakieś zatrucie ale faza była niezła
talib1990 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 ja się boje żygać .... kiedyś z kumplami popiłem a jakieś dziwy trawe przyniosły .. po zmieszaniu zaczalem zygac i sie dusic hehehe od tamtej pory uwazam jak to robie :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 siema z wieczora [br]Dopisany: 28 Lipiec 2010, 22:03_________________________________________________talib alko a później temat to zły pomysł nawet dla weteranów :gwizdanie: w odwrotnej kolejności jest dużo łatwiej
Kędzior Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 kaj wszyscy ? śpią odezwał się pantofel ta jasne to gdzie wczoraj byłeś? zamiast na spocie ?? :gwizdanie: :gwizdanie: trochę tu trochę tam :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 kaj wszyscy ? śpią odezwał się pantofel ta jasne to gdzie wczoraj byłeś? zamiast na spocie ?? :gwizdanie: :gwizdanie: trochę tu trochę tam :gwizdanie: pier**licie Hipolicie
stanley Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 kaj wszyscy ? śpią odezwał się pantofel ta jasne to gdzie wczoraj byłeś? zamiast na spocie ?? :gwizdanie: :gwizdanie: trochę tu trochę tam :gwizdanie: dyplomatyczna wymówka
Kędzior Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 pier**licie Hipolicie bo jak jebnę ze łba kaj wszyscy ? śpią odezwał się pantofel ta jasne to gdzie wczoraj byłeś? zamiast na spocie ?? :gwizdanie: :gwizdanie: trochę tu trochę tam :gwizdanie: dyplomatyczna wymówka na studiach się tego nauczyłem :polew:
Miszka82 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 kaj wszyscy ? śpią odezwał się pantofel ta jasne to gdzie wczoraj byłeś? zamiast na spocie ?? :gwizdanie: :gwizdanie: trochę tu trochę tam :gwizdanie: dyplomatyczna wymówka czyli z paputa pod paput
krolu Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 kaj wszyscy ? śpią odezwał się pantofel ta jasne to gdzie wczoraj byłeś? zamiast na spocie ?? :gwizdanie: :gwizdanie: trochę tu trochę tam :gwizdanie: lać jesteś i tyle - a mi mówi twardy być nie daj babie tobą rzadzić
Miszka82 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 kaj wszyscy ? śpią odezwał się pantofel ta jasne to gdzie wczoraj byłeś? zamiast na spocie ?? :gwizdanie: :gwizdanie: trochę tu trochę tam :gwizdanie: lać jesteś i tyle - a mi mówi twardy być nie daj babie tobą rzadzić tacy to największe papciochy KĘDZIOR LACZEK :polew:
Kędzior Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 tacy to największe papciochy KĘDZIOR LACZEK :polew: ok niech wam będzie, nic nie zrobie że jestem romantyczny i mam dobre serce :polew:
krolu Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 nie wszyscy mają FB to oglądać: http://vimeo.com/13665374
Miszka82 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 tacy to największe papciochy KĘDZIOR LACZEK :polew: ok niech wam będzie, nic nie zrobie że jestem romantyczny i mam dobre serce :polew: czyli te wszystkie poprzednie spoty na których nie byłeś toś też był paputem....o j**any :polew:
diman Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 nie wszyscy mają FB to oglądać: http://vimeo.com/13665374 ale fury :slina:
krolu Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 tacy to największe papciochy KĘDZIOR LACZEK :polew: ok niech wam będzie, nic nie zrobie że jestem romantyczny i mam dobre serce :polew: nie nie jesteś romantyczny i nie masz dobrego serca jesteś po prostu pipa i lać - jak kobieta powie nie jedziesz na spoty to ty idziesz stanąć do kąta i modlisz się, żeby już przestała po tobie krzyczeć :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 czyli te wszystkie poprzednie spoty na których nie byłeś toś też był paputem....o j**any :polew: ja za to jestem w każdą sobotę
Rekomendowane odpowiedzi