stanley Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 a tera działa ? co te emoty robią dziobią jak dzięcioły jak króliki tryt i już a tak pozatym to moze jakas impreza w ten weekend bo cos dawno juz sie nic nie dzialo :gwizdanie: a kedzior bywa na spotach tylko w weekend tydzień temu była Tokarnia a w tym tygodniu zastanawiamy sie nad jakąś imprezownią gdzie nas jeszcze nie było w tym tygodniu ja sie pisze na balety toksa jeszcze raz? :gwizdanie: gdzie ta toksa bo nie wiem czy musze zatankowac znowu u stanleya czy mi starczy paliwa Tychy :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 gdzie ta toksa bo nie wiem czy musze zatankowac znowu u stanleya czy mi starczy paliwa tychy :gwizdanie: ale niewiem zobaczymy co Keżor wymyśli, teraz jego kolej
diman Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Witka z wieczora. tu nie ma sie nad czym zastanawiac dajesz na zlota smigamy pojedziemy w dobrej ekipie
krolu Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Witka z wieczora. siema i co byłeś na meczu? słyszałem, że ładny wpier***l był
diman Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Witka z wieczora. siema i co byłeś na meczu? słyszałem, że ładny wpier***l był no to mnie akurat nie dziwi
stanley Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Witka z wieczora. siema i co byłeś na meczu? słyszałem, że ładny wpier***l był mi sie dzisiaj o tym spielu przypomnialo :gwizdanie:
akjam Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Witka z wieczora. tu nie ma sie nad czym zastanawiac dajesz na zlota smigamy pojedziemy w dobrej ekipie Witka z wieczora. siema i co byłeś na meczu? słyszałem, że ładny wpier***l był Nie byłem w końcu bo organizator się rozchorował... :gwizdanie:
diman Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Witka z wieczora. siema i co byłeś na meczu? słyszałem, że ładny wpier***l był mi sie dzisiaj o tym spielu przypomnialo :gwizdanie: smigasz w sobote na tego spota do rybnika na grila [br]Dopisany: 29 Lipiec 2010, 21:29_________________________________________________ Witka z wieczora. tu nie ma sie nad czym zastanawiac dajesz na zlota smigamy pojedziemy w dobrej ekipie [br]Dopisany: 29 Lipiec 2010, 21:30_________________________________________________no i krolu przyszly te kabelki dzisiaj
Adrenalina Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Diman, na 99% jadziemy no Stan prowadzi, a my z tyłu PSSSYYTTT !!!
stanley Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Diman, na 99% jadziemy no Stan prowadzi, a my z tyłu PSSSYYTTT !!! :laghing2: [br]Dopisany: 29 Lipiec 2010, 21:41_________________________________________________ z wieczora
diman Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Diman, na 99% jadziemy no Stan prowadzi, a my z tyłu PSSSYYTTT !!! jestem za jak najbardziej
stanley Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Diman, na 99% jadziemy no Stan prowadzi, a my z tyłu PSSSYYTTT !!! jestem za jak najbardziej i Ty Brutusie przeciwko mnie ? :bicz3:
akjam Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 z wieczora Cze max! Diman, na 99% jadziemy no Stan prowadzi, a my z tyłu PSSSYYTTT !!!
diman Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Diman, na 99% jadziemy no Stan prowadzi, a my z tyłu PSSSYYTTT !!! jestem za jak najbardziej i Ty Brutusie przeciwko mnie ? :bicz3: e tam zaraz przeciwko tobie poprostu za toba ( oczywiscie w samochodzie )
akjam Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Diman, na 99% jadziemy no Stan prowadzi, a my z tyłu PSSSYYTTT !!! jestem za jak najbardziej i Ty Brutusie przeciwko mnie ? :bicz3: e tam zaraz przeciwko tobie poprostu za toba ( oczywiscie w samochodzie )
stanley Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Diman, na 99% jadziemy no Stan prowadzi, a my z tyłu PSSSYYTTT !!! jestem za jak najbardziej i Ty Brutusie przeciwko mnie ? :bicz3: e tam zaraz przeciwko tobie poprostu za toba ( oczywiscie w samochodzie ) pierd*ole, nie jade
Rekomendowane odpowiedzi