diman Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 było by wjabane za to że sie skarżysz ? takie życie Arek, jak kumpel chce kupić auto to niech bierze Krola Ja, jak zawsze biorę Krola na oględziny to kupujemy pierwsze auto od którego zaczynamy oglądać Chłopak jest jakiś magiczny :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak byłem z mironem to nie kupiliśmy.. więc to nie moja zasługa - tylko chyba twoja [br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 17:34_________________________________________________ krolu nie ma czasu na pierdoly z dziewczyna sie umowil :polew: nie to ona mi kazała z nią gdzieś wyjść hardcor to juz wiem czemu takiej muzy slucha :?: Konkrety?! chcialbys to sie musisz z nami bo imprezach pobujac :gwizdanie:
akjam Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 było by wjabane za to że sie skarżysz ? takie życie Arek, jak kumpel chce kupić auto to niech bierze Krola Ja, jak zawsze biorę Krola na oględziny to kupujemy pierwsze auto od którego zaczynamy oglądać Chłopak jest jakiś magiczny :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak byłem z mironem to nie kupiliśmy.. więc to nie moja zasługa - tylko chyba twoja [br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 17:34_________________________________________________ krolu nie ma czasu na pierdoly z dziewczyna sie umowil :polew: nie to ona mi kazała z nią gdzieś wyjść hardcor to juz wiem czemu takiej muzy slucha :?: Konkrety?! chcialbys to sie musisz z nami bo imprezach pobujac :gwizdanie: :gwizdanie:
keżor Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Opublikowano 30 Lipca 2010 Krolu , Ciebie to jeszcze czeka , ja już ćwicze ponad miesiąc http://demotywatory.pl/1942796/A-tak-zachowuja-sie-moi-koledzy
krolu Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 było by wjabane za to że sie skarżysz ? takie życie Arek, jak kumpel chce kupić auto to niech bierze Krola Ja, jak zawsze biorę Krola na oględziny to kupujemy pierwsze auto od którego zaczynamy oglądać Chłopak jest jakiś magiczny :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak byłem z mironem to nie kupiliśmy.. więc to nie moja zasługa - tylko chyba twoja [br]Dopisany: 30 Lipiec 2010, 17:34_________________________________________________ krolu nie ma czasu na pierdoly z dziewczyna sie umowil :polew: nie to ona mi kazała z nią gdzieś wyjść hardcor to juz wiem czemu takiej muzy slucha :?: Konkrety?! taki lajcik... tylko na trzeźwo nie idzie tego słuchać
akjam Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Krolu , Ciebie to jeszcze czeka , ja już ćwicze ponad miesiąc http://demotywatory.pl/1942796/A-tak-zachowuja-sie-moi-koledzy Właśnie zastanawiałem się co tak ostatnio po tym parkingu chadzasz... :polew: :polew:
krolu Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 A-rek faktycznie kojarzę - to audi.. szkoda gościa i fury.. ciekawe ile jechał
A-rek Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 A-rek faktycznie kojarzę - to audi.. szkoda gościa i fury.. ciekawe ile jechał w wiadomosciach nie powiedzieli ale widac po zdjeciach ze z duza ;(
Kędzior Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 siema i weekendd kĘDZIOR!? Żyjesz? no pewno a co??
akjam Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 siema i weekendd kĘDZIOR!? Żyjesz? no pewno a co?? No bo już się zastanawiałem co z Tobą!? Na spocie długo nie byłeś!
Kędzior Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 No bo już się zastanawiałem co z Tobą!? Na spocie długo nie byłeś! bo ja na spotach jestem w soboty
keżor Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Opublikowano 30 Lipca 2010 piątek w domu , wszyscy udają , że ich nie ma , że niby na bibie są a ja tam już ze spotkanka wróciłem
stanley Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 piątek w domu , wszyscy udają , że ich nie ma , że niby na bibie są a ja tam już ze spotkanka wróciłem
krolu Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 ale nudziarze z was... ja myślałem, że się dogadacie i zamiast do domu trafie na disco :naughty:
stanley Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 byłem dziś w city rock o pytali się kiedy znowu wpadniemy większą ekipą
keżor Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Opublikowano 30 Lipca 2010 jutro gdzieś ciśniemy na impre także już sie możecie szykować
stanley Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 jutro gdzieś ciśniemy na impre także już sie możecie szykować jest jakiś anonimowy sponsor ?
krolu Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 jutro gdzieś ciśniemy na impre także już sie możecie szykować jutro to będzie futro
Rekomendowane odpowiedzi