Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam brudne auto:P

na carefour w parku chorzowskim masz bezdotyk, za pare zł umyjesz :D ja swoje umyłem za 7zł a wiesz jak moje wyglądało :kox:

PS. dostaniesz dwa swoje piwa jak przyjedziesz :polew: :polew:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mam brudne auto:P

na carefour w parku chorzowskim masz bezdotyk, za pare zł umyjesz :D ja swoje umyłem za 7zł a wiesz jak moje wyglądało :kox:

umyless???? noo to teraz straci swoja wyjatkowosc:P hehe moze jutro wezcie aparata na spota to sie cos pstryknie? albo ja moge wziasc bo mam lustrzanke tylko niemam do niej statywy wiec sie nic fajnego nieporobi;/

Opublikowano

ja mam statyw, a konkurs na najładniejszą fotke jest do dziś :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Listopad 2009, 21:56_________________________________________________dobra, ja spadam , bo trza coś jeszcze wchamać , piwka ładuje do bagażnika :wink4:

Opublikowano

ja mam statyw, a konkurs na najładniejszą fotke jest do dziś :gwizdanie:

eee jeszcze bym zgarnal pierwsze miejsce niepotrzebuje rozglosu hehe jedynie co to do b5 battalionu postaram sie z czasem zalapac :P bo podobaja mi sie te wzory co chca zrobic na koszulkach hehehe

Opublikowano

Witam po pracy :hi:

Miałem jechać z nimi foty robić ale kurde rano mi wyjazd do czewy wypadł i trza by sie wyspać trochę. Jutro wpadnę po robocie na chwilę na spota jak będziecie.

Opublikowano

Siema Max siema Rafał, :hi:

tylko pamietaj jedz zgodnie z przepisami :wink4:

Opublikowano

Ja pie....le przepisy i rzadko ich przestrzegam bo są do bani. Ale zakupie CB to będzie luz :kox:

Keżor jak zajrzysz tu to oceń ile jest wart taki zawias http://moto.allegro.pl/item833890759_zawieszenie_gwintowane_audi_a4_b5_96_01_sedan.html bo ta cena podana to chyba lekka przesada jak za używkę. A wygląda na ładny stan

Opublikowano

Siema Max siema Rafał, :hi:

tylko pamietaj jedz zgodnie z przepisami :wink4:

siema siema

Opublikowano

:hi:

Siemka z rana dziś dzień spota :naughty:

Krolu i Keżor nie słyszałem waszego dzwonienia ani sms-a wczoraj - bylem w knajpie, a jak już odczytałem to było grubo po 1

Opublikowano

do :bry: z rańca

No dziś dotrę do Was chłopaki jak nic się nie wydarzy! :naughty:

Opublikowano

Siemka z rana dziś dzień spota :naughty:

Krolu i Keżor nie słyszałem waszego dzwonienia ani sms-a wczoraj - bylem w knajpie, a jak już odczytałem to było grubo po 1

no to na spota nie masz juz po co przyjeżdżać...

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

zdążyłeś Krolu na końkurs ?

Miszka , jak jeszcze raz nie odbierzesz telefonu od prezesa to masz przechlapana , oby to był środek nocy :kox::polew:

Opublikowano

zdążyłeś Krolu na końkurs ?

Miszka , jak jeszcze raz nie odbierzesz telefonu od prezesa to masz przechlapana , oby to był środek nocy :kox::polew:

nie, bo żadna fota mnie zachwyciła... :angry:

Opublikowano

Wiem że drogi ale może uda sie gościa postawić do pionu i zejdzie opowienio z ceny.. Takk za 600zł myśle że by było warto go kupic..

no za 600zł to bierz :wink4:

no te moje fotki też jakieś takie :disgust:

Opublikowano

Bo mnie nie było to foty wam nie wyszły :naughty:

Opublikowano

Bo mnie nie było to foty wam nie wyszły :naughty:

mogłeś przyjechać , wróciłeś już w ogóle z tej czewey ?? i jak ? masz prawko :chytry: ?[br]Dopisany: 01 Grudzień 2009, 12:48_________________________________________________0c6abd3da591d5d7.jpg
Opublikowano
mogłeś przyjechać , wróciłeś już w ogóle z tej czewey ?? i jak ? masz prawko

Wróciłem i zaraz do roboty. Mam jeszcze bo jechałem zgodnie z przepisami :wallbash: :wallbash: