krolu Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 a ja jestem paput i jutro nie wpadam...
stanley Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 22:09_________________________________________________ a ja jestem paput i jutro nie wpadam... nie wierze, że przyjedziesz
krolu Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 dojebane :kox: tez sobie takie zrobię :kox: :kox:
diman Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 a ja jestem paput i jutro nie wpadam... przeciez jutro nie jest sroda z orange nie musisz jeszcze przyszlej zony do kina zabierac
krolu Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 a ja jestem paput i jutro nie wpadam... przeciez jutro nie jest sroda z orange nie musisz jeszcze przyszlej zony do kina zabierac przyszłej zony :polew: :polew: jak wytrzymam z nią jeszcze miesiąc to będzie wyczyn :gwizdanie:
keżor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 a ja jestem paput i jutro nie wpadam... przeciez jutro nie jest sroda z orange nie musisz jeszcze przyszlej zony do kina zabierac przyszłej zony :polew: :polew: jak wytrzymam z nią jeszcze miesiąc to będzie wyczyn :gwizdanie: Ty z nią czy Ona z Tobą ?
krolu Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 a ja jestem paput i jutro nie wpadam... przeciez jutro nie jest sroda z orange nie musisz jeszcze przyszlej zony do kina zabierac przyszłej zony :polew: :polew: jak wytrzymam z nią jeszcze miesiąc to będzie wyczyn :gwizdanie: Ty z nią czy Ona z Tobą ? na jedno wychodzi
diman Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 a ja jestem paput i jutro nie wpadam... przeciez jutro nie jest sroda z orange nie musisz jeszcze przyszlej zony do kina zabierac przyszłej zony :polew: :polew: jak wytrzymam z nią jeszcze miesiąc to będzie wyczyn :gwizdanie: no tak to zaczynam widziec bo podporzadkowales sie jej jakby byla przynajmniej twoja zona :gwizdanie:
krolu Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 a ja jestem paput i jutro nie wpadam... przeciez jutro nie jest sroda z orange nie musisz jeszcze przyszlej zony do kina zabierac przyszłej zony :polew: :polew: jak wytrzymam z nią jeszcze miesiąc to będzie wyczyn :gwizdanie: no tak to zaczynam widziec bo podporzadkowales sie jej jakby byla przynajmniej twoja zona :gwizdanie: jak by była zona to bym juz sie nie musiał starać
diman Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 a ja jestem paput i jutro nie wpadam... przeciez jutro nie jest sroda z orange nie musisz jeszcze przyszlej zony do kina zabierac przyszłej zony :polew: :polew: jak wytrzymam z nią jeszcze miesiąc to będzie wyczyn :gwizdanie: no tak to zaczynam widziec bo podporzadkowales sie jej jakby byla przynajmniej twoja zona :gwizdanie: jak by była zona to bym juz sie nie musiał starać wtedy musisz sie starac jeszcze bardziej zeby nie odeszla od ciebie
krolu Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 a ja jestem paput i jutro nie wpadam... przeciez jutro nie jest sroda z orange nie musisz jeszcze przyszlej zony do kina zabierac przyszłej zony :polew: :polew: jak wytrzymam z nią jeszcze miesiąc to będzie wyczyn :gwizdanie: no tak to zaczynam widziec bo podporzadkowales sie jej jakby byla przynajmniej twoja zona :gwizdanie: jak by była zona to bym juz sie nie musiał starać wtedy musisz sie starac jeszcze bardziej zeby nie odeszla od ciebie ta jasne i gdzie pójdzie ? :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 a ja jestem paput i jutro nie wpadam... przeciez jutro nie jest sroda z orange nie musisz jeszcze przyszlej zony do kina zabierac przyszłej zony :polew: :polew: jak wytrzymam z nią jeszcze miesiąc to będzie wyczyn :gwizdanie: no tak to zaczynam widziec bo podporzadkowales sie jej jakby byla przynajmniej twoja zona :gwizdanie: jak by była zona to bym juz sie nie musiał starać wtedy musisz sie starac jeszcze bardziej zeby nie odeszla od ciebie :polew: z wieczora
diman Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 a ja jestem paput i jutro nie wpadam... przeciez jutro nie jest sroda z orange nie musisz jeszcze przyszlej zony do kina zabierac przyszłej zony :polew: :polew: jak wytrzymam z nią jeszcze miesiąc to będzie wyczyn :gwizdanie: no tak to zaczynam widziec bo podporzadkowales sie jej jakby byla przynajmniej twoja zona :gwizdanie: jak by była zona to bym juz sie nie musiał starać wtedy musisz sie starac jeszcze bardziej zeby nie odeszla od ciebie ta jasne i gdzie pójdzie ? :polew: :polew: do innego naiwnego
Miszka82 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 a ja jestem paput i jutro nie wpadam... przeciez jutro nie jest sroda z orange nie musisz jeszcze przyszlej zony do kina zabierac przyszłej zony :polew: :polew: jak wytrzymam z nią jeszcze miesiąc to będzie wyczyn :gwizdanie: no tak to zaczynam widziec bo podporzadkowales sie jej jakby byla przynajmniej twoja zona :gwizdanie: jak by była zona to bym juz sie nie musiał starać wtedy musisz sie starac jeszcze bardziej zeby nie odeszla od ciebie ta jasne i gdzie pójdzie ? :polew: :polew: do innego naiwnego czyt.frajera :gwizdanie:
krolu Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 dobra ja zwijam muszę jeszcze poczytać do pracy :wallbash:
stanley Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 dobra ja zwijam muszę jeszcze poczytać do pracy :wallbash:
diman Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 dobra ja zwijam muszę jeszcze poczytać do pracy :wallbash: no to pa trampek
Rekomendowane odpowiedzi