mech15 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Kędzior mam tyle lat co ty w opisie, to my już nie młodzież??? nie dobijaj mnie :decayed:
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Kędzior mam tyle lat co ty w opisie, to my już nie młodzież??? nie dobijaj mnie :decayed: no to ja juz serio dziadek jestem
mech15 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 diman u ciebie to się dopiero zaczyna intensywny rozkwit nastoletniej młodości
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 diman u ciebie to się dopiero zaczyna intensywny rozkwit nastoletniej młodości :gwizdanie: druga mlodosc :kox:
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 wyrwana na wypicowaną B5 [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 22:06_________________________________________________ diman u ciebie to się dopiero zaczyna intensywny rozkwit nastoletniej młodości :gwizdanie: druga mlodosc :kox: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 eee obróbka na kompie Kędzior mam tyle lat co ty w opisie, to my już nie młodzież??? nie dobijaj mnie :decayed: i co zawsze wiesz co np taka gorąca 16tka do ciebie rozmawia?? hehehe bo ja większości nie kumam :polew:
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 wyrwana na wypicowaną B5 [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 22:06_________________________________________________ diman u ciebie to się dopiero zaczyna intensywny rozkwit nastoletniej młodości :gwizdanie: druga mlodosc :kox: :gwizdanie: stan co to za malolata :kox: poznaj mnie nie badz taki
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 ja umiem robic tylko VT w paincie
Kędzior Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 ja umiem robic tylko VT w paincie wiem będę to swoim potomnym opowiadał o ile się takich doczekam hehehehe bo póki co niema mikserki genów :polew: :polew:
mech15 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 i co zawsze wiesz co np taka gorąca 16tka do ciebie rozmawia?? hehehe bo ja większości nie kumam :polew: mam siostrę w wieku 16 lat, więc jestem na bieżąco. Jej koleżanki zaczynają ładnie rosnąć... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 ja umiem robic tylko VT w paincie wiem będę to swoim potomnym opowiadał o ile się takich doczekam hehehehe bo póki co niema mikserki genów :polew: :polew: może jeszcze nie wiesz, a tu jakiś mały Kędzior za***rdala po Sosnowcu.... [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 22:14_________________________________________________ i co zawsze wiesz co np taka gorąca 16tka do ciebie rozmawia?? hehehe bo ja większości nie kumam :polew: mam siostrę w wieku 16 lat, więc jestem na bieżąco. Jej koleżanki zaczynają ładnie rosnąć... :gwizdanie: ekspert w dziedzinie BTW poka zdjęcia siostry ( może być klasowe)
mech15 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 jakiś mały Kędzior zasuwa po Sosnowcu.... no, może już zostawiłeś gdzieś kilku technicznych :polew:
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 jakiś mały Kędzior zasuwa po Sosnowcu.... no, może już zostawiłeś gdzieś kilku technicznych :polew: po Kędziorze to będą inżyniery
keżor Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2010 wyrwana na wypicowaną B5 fajna małolata
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 i co zawsze wiesz co np taka gorąca 16tka do ciebie rozmawia?? hehehe bo ja większości nie kumam :polew: mam siostrę w wieku 16 lat, więc jestem na bieżąco. Jej koleżanki zaczynają ładnie rosnąć... :gwizdanie: no to musisz tam miec siostry kolezanki na oku co cos zalatwic jak podjedziemy na wschod na klubowego spota
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 wyrwana na wypicowaną B5 fajna małolata mówiła że jest dwa lata po maturze... :gwizdanie:
keżor Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2010 wyrwana na wypicowaną B5 fajna małolata mówiła że jest dwa lata po maturze... :gwizdanie: tylko wiesz , sprawdź jej napierw legitke , żebyś potem nie miał przejebane
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 wyrwana na wypicowaną B5 fajna małolata mówiła że jest dwa lata po maturze... :gwizdanie: niedosc ze ladna to jeszcze po szkole
stanley Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 wyrwana na wypicowaną B5 fajna małolata mówiła że jest dwa lata po maturze... :gwizdanie: tylko wiesz , sprawdź jej napierw legitke , żebyś potem nie miał przejebane coś zaczęła kręcić, że indeks zostawiła w dziekanacie, a czeka na dowód tymczasowy [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 22:22_________________________________________________ wyrwana na wypicowaną B5 fajna małolata mówiła że jest dwa lata po maturze... :gwizdanie: niedosc ze ladna to jeszcze po szkole ej, bo ona siedzie koło mnie, zaraz się rozpłynie... i poleci na twoje BLB
Rekomendowane odpowiedzi