krolu Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 a ja się zastanawiałem czy dziś czasem nie popracować ale odpuściłem, pozapierdalam w tygodniu[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2010, 09:29_________________________________________________ aaaaaaaaaaaaa Miszka ty geju :polew: :polew: cytat z FACEBOOKA: "Filip Majchrzyk: Stefan jest za***isty...Spałem z Nim 8 godz. temu" Stefan to kot moich znajomych więc jak już to zoofil ok ok mój błąd [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2010, 09:31_________________________________________________A tak na serio to wporzo kotek
Miszka82 Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 szybkie pytanie, da się wymienić samą obudowę lusterka zewnętrznego ? [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2010, 09:33_________________________________________________tak jak nie lubię kotów tak tamten jest dojebany, to jakaś rasa "ruski cośtam" czy jakośtam
krolu Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 szybkie pytanie, da się wymienić samą obudowę lusterka zewnętrznego ? jak się da wymienić sam wkład, to samą obudowę też się powinno dać - tak na chłopski rozum ale nie wiem na bank :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 wstawać lenie :blink: siema z samego rana jak wstałem
OKO Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 szybkie pytanie, da się wymienić samą obudowę lusterka zewnętrznego ? [br] siema lusterko zewnętrzne powinno się dać się są dwa elementy skorupa górna i grubszy plastik z dołu wstawać lenie :blink: siema z samego rana jak wstałem już jestem
Seski Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 a ja się zastanawiałem czy dziś czasem nie popracować ale odpuściłem, pozapierdalam w tygodniu[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2010, 09:29_________________________________________________ aaaaaaaaaaaaa Miszka ty geju :polew: :polew: cytat z FACEBOOKA: "Filip Majchrzyk: Stefan jest za***isty...Spałem z Nim 8 godz. temu" Stefan to kot moich znajomych więc jak już to zoofil :polew: [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2010, 10:17_________________________________________________ szybkie pytanie, da się wymienić samą obudowę lusterka zewnętrznego ? [br] siema lusterko zewnętrzne powinno się dać się są dwa elementy skorupa górna i grubszy plastik z dołu wstawać lenie :blink: siema z samego rana jak wstałem już jestem wydaje mi się że tak jak mówi oko "się da"
OKO Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 ale fajna pogoda za***ista, ale co z tego jak zaraz muszę znikać w katakumbach garażu plan na dziś wymienić minimum klocki przód, przejrzeć zawias przedni i w razie potrzeby wymienić wahacze
Kędzior Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 ale fajna pogoda za***ista, ale co z tego jak zaraz muszę znikać w katakumbach garażu plan na dziś wymienić minimum klocki przód, przejrzeć zawias przedni i w razie potrzeby wymienić wahacze ambitny plan Siema Adam, Dimek
Adam.S Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 Po moich ostatnich krosach po krawężniku też bym musiał zawieszenie przejrzeć :>
Kędzior Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 Po moich ostatnich krosach po krawężniku też bym musiał zawieszenie przejrzeć :> to ładnie się bawisz Robert M & Bio Punk - Start Again ( Official Clip ) :dance:
Seski Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 ale fajna pogoda za***ista, ale co z tego jak zaraz muszę znikać w katakumbach garażu plan na dziś wymienić minimum klocki przód, przejrzeć zawias przedni i w razie potrzeby wymienić wahacze to i tak się ciesz że nie zmarzniesz w garażu...
Kędzior Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 o 13 mam jazdy także nie wyłazić z domów
Seski Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 o 13 mam jazdy także nie wyłazić z domów to chyba zdążę wyjechać z Sosnowca
Kędzior Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 o 13 mam jazdy także nie wyłazić z domów to chyba zdążę wyjechać z Sosnowca dorwę cię
OKO Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 ale fajna pogoda za***ista, ale co z tego jak zaraz muszę znikać w katakumbach garażu plan na dziś wymienić minimum klocki przód, przejrzeć zawias przedni i w razie potrzeby wymienić wahacze to i tak się ciesz że nie zmarzniesz w garażu... już niedługo o 13 mam jazdy także nie wyłazić z domów na szczęście jestem uziemiony
krolu Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 o 13 mam jazdy także nie wyłazić z domów gdzie jezdzicie wpadne zobaczyć jak wam idzie
Seski Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 o 13 mam jazdy także nie wyłazić z domów to chyba zdążę wyjechać z Sosnowca dorwę cię to ja się idę myć i się spieszę to strzała...
Rekomendowane odpowiedzi