krolu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Muszę, bo z takim setem co wkleiłem to go objadę (jak skończę moje mody decayed) a jak wyreza coś innego to mogę mieć ciężko gwizdanie gwizdanie Co Ci tak zależy żeby wszystkich objechać... Chce się odkuć ze te szydzenie z mojej kochanej eSy :evil:
A-rek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Chce się odkuć ze te szydzenie z mojej kochanej eSy dokladnie to samo chcialem napisac :>
krolu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Chce się odkuć ze te szydzenie z mojej kochanej eSy dokladnie to samo chcialem napisac :> :good:
Kędzior Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Krolu rozgrywa to taktycznie hehe ma cały plan działania hehe
akjam Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 krolu ale kto szydzi? Ja słówka na temat Twojej super eSy nie powiedziałem...
krolu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 krolu ale kto szydzi? Ja słówka na temat Twojej super eSy nie powiedziałem... :good: Ty może nie ale inni na pewno miedzy innymi Max
Kanar Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Krolu ale to Katowice z Gliwicami pomyliłeś
akjam Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 krolu ale kto szydzi? Ja słówka na temat Twojej super eSy nie powiedziałem... :good: Ty może nie ale inni na pewno miedzy innymi Max Taaa... A Max co miał powiedzieć jak miał jeszcze kaseciaka? Wtedy to się wkur... :polew:
Kędzior Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 ee to ja też mogę się czuć bezpieczny chyba że o tym niewiem że nabroiłem ciekawe kto po jutrzejszym spocie odpadnie
krolu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Krolu ale to Katowice z Gliwicami pomyliłeś Dobra zmiana tematu bo wszyscy pomyślą, że jestem taki ZŁY A gliwice to inna liga Taaa... A Max co miał powiedzieć jak miał jeszcze kaseciaka? Wtedy to się wkur... :polew: Zrobił to samo co ja chcę, wyrzezał to z czego się śmiali w jego przypadku Cd w moim przypadku duuuuuuuuuuuuuużo koników [br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 20:59_________________________________________________ ciekawe kto po jutrzejszym spocie odpadnie najwolniejszy :polew: :polew: żartuję... niec hce żeby nikt odpadał wręcz przeciwnie
Kędzior Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 to jeżeli najwolniejszy no to wypadło na mnie Krolu niezapomnij dvd na jutro ok? hehe
krolu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 to jeżeli najwolniejszy no to wypadło na mnie Krolu niezapomnij dvd na jutro ok? hehe eeeeeee jakim dvd :polew: :polew: pamiętam - fotki
akjam Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Jak już mówice o fotkach to mi się przypominało, że mam parę z Częstochowy... Do tej pory ich nie wrzuciłem ani nie zgrałem bo nie mam czasu... :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Ja Krolu szanuje Twoją EsSSSe i wiem że dużo potrafi :kox:
Kędzior Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Jak już mówice o fotkach to mi się przypominało, że mam parę z Częstochowy... Do tej pory ich nie wrzuciłem ani nie zgrałem bo nie mam czasu... :gwizdanie: no to wrzucaj bo jak nie to :bicz3: hehe
krolu Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Ja też bym zobaczył foty z czewy.. :szukaj: :szukaj: :polew: :polew: są na forum
Bulczas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Kędzior86 coś źle szukasz tego zawiasu http://moto.allegro.pl/item833116659_kw_v1_audi_s4_a4_b5_zawieszenie_gwint.html są na forum Coś mało tych fotek. Chodzi mi te od Czestera..
Kędzior Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 i co Krolu stworzyłeś jakiś ciekawy film?
Rekomendowane odpowiedzi