akjam Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 No nie mówcie mi już dziś o pogodzie bo u mnie w pracy pogoda mocno daje mi popalić! :kwasny:
Bulczas Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 furki się same pucują w deszczu, no pogoda patologiczna i juz się ciemno robi Chyba chcialłeś napisać że się same brudzą. A co Miszka boisz się ciemności... :polew:
keżor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 d*pa d*pa , jak mam rezać jak mi listonosz nie chce nic przynieść już mam prawie wszystko gotowe :gwizdanie: dziś na spocie będzie lansik na stalumfelgach
Miszka82 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 strasznie, dlatego nie mogłem kupić eSy bo ma ciemną podsufitkę Keżor w końcu twoja A4 troszkę zbliży sie do mojej
Bulczas Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 strasznie, dlatego nie mogłem kupić eSy bo ma ciemną podsufitkę To wszystko jasne :polew: A tak z ciekawości pytam jak jeździsz jak jest ciemno..??
Miszka82 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 strasznie, dlatego nie mogłem kupić eSy bo ma ciemną podsufitkę To wszystko jasne :polew: A tak z ciekawości pytam jak jeździsz jak jest ciemno..?? zamykam oczy i udaję, że śpię
Kanar Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 miałem taką dziewczyne która jak jechała ciężarówka z naprzeciwka to zamykała oczy.. 2 razy jej pozwoliłem prowadzić i bym to życiem przypłacił
Miszka82 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 dzwoniłem do Nomy zapytać czy mają i o cene tego badziewia co mi urwali razem ze szkłem lusterka i co usłyszałem tak można zamówić, okres oczekiwania 2 dni ale nie cieszyłem się jeszcze bo wiedziałem, że zaraz powie cene... no i powiedział 352zł za takie małe coś co rusza lusterkiem na allegro całe lusterka.... nie przymierza się ktoś do zakupu lusterka, np chce wymienić duże na małe to bym się zrzucił bo nie chcę kupować całego lusterka
Bulczas Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 to bym się zrzucił bo nie chcę kupować całego lusterka Ja chętnie kupię lusterko od angola
akjam Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Miszka przejdź się gdzie po parkingu... :gwizdanie: :polew:
Miszka82 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 to bym się zrzucił bo nie chcę kupować całego lusterka Ja chętnie kupię lusterko od angola pogadamy na spocie, Miszka przejdź się gdzie po parkingu... :gwizdanie: :polew: no od razu z b7 poszukam w okolicach Siewierza pasuje ? ? ?
akjam Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 to bym się zrzucił bo nie chcę kupować całego lusterka Ja chętnie kupię lusterko od angola pogadamy na spocie, Miszka przejdź się gdzie po parkingu... :gwizdanie: :polew: no od razu z b7 poszukam w okolicach Siewierza pasuje ? ? ? :no: :no: Mój żarcik był lepszy! :tongue4:
Miszka82 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 wiesz Akjam przeszło mi to przez myśl żeby zrobić sobie spacer tu i uwdzie ale to przecież k**estwo...wiem po sobie jak mnie to wku.wiło jak mi zaje.ali dzień przed wyjazdem do Czewy z resztą nie jestem złodziejem ok zmykam bo spot niedługo a jeszcze trzeba coś normalnego porobić
akjam Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 wiesz Akjam przeszło mi to przez myśl żeby zrobić sobie spacer tu i uwdzie ale to przecież k**estwo...wiem po sobie jak mnie to wku.wiło jak mi zaje.ali dzień przed wyjazdem do Czewy z resztą nie jestem złodziejem ok zmykam bo spot niedługo a jeszcze trzeba coś normalnego porobić Miszka przecież to był tylko i wyłącznie żarcik z mojej strony bo sam też bym czegoś takiego nie zrobił!
mikefoto Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 wiesz Akjam przeszło mi to przez myśl żeby zrobić sobie spacer tu i uwdzie ale to przecież k**estwo...wiem po sobie jak mnie to wku.wiło jak mi zaje.ali dzień przed wyjazdem do Czewy z resztą nie jestem złodziejem ok zmykam bo spot niedługo a jeszcze trzeba coś normalnego porobić ja chyba nie dojadę dziś..co do lustra to mam części z prawego (jak rozwaliłem ), oddam za free, może ktoś coś z tego będzie potrzebował
akjam Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ja na bank nie dojadę bo siedzę jeszcze w pracy!
mikefoto Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ja też jeszcze i chyba szybko dziś nie wyjdę..awarie mamy w serwerowni grr..
akjam Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 No ktoś musi pracować a co niektórzy się spotują...
Kanar Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ja też jeszcze i chyba szybko dziś nie wyjdę..awarie mamy w serwerowni grr.. u mnie póki co bez awarii jeszcze 45 minut i lece na spota
Kędzior Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 do mnie rodzinka przyjechała więc niedało rady skoczyć na spocika,
Rekomendowane odpowiedzi