Kanar Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 jak to było ?? "pokaż mi niebo kiedy słońca braaaaaaaaaak" :polew: a co do Maxa to fakt zawziął sie chłopak i już nie ma tematu do smiania śmiacia śmiechu nawet musze wymienić wahacz bo każdy kto wsiada do mnie do auta pyta co tak napier..
Miszka82 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 jak to było ?? "pokaż mi niebo kiedy słońca braaaaaaaaaak" :polew: a co do Maxa to fakt zawziął sie chłopak i już nie ma tematu do smiania śmiacia śmiechu nawet musze wymienić wahacz bo każdy kto wsiada do mnie do auta pyta co tak napier.. muza - Dżast Fajf Wachacz - pamiętaj lemforder
Kanar Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 no na szczęście mam tylko jeden do wymiany więc 170zł tylko mnie to wyjdzie
Kędzior Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 to widzę że omineły mnie wczoraj grube hityy... łoo jak mnie się nic niechcę
krolu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 a nie ma jakiegoś numer w nicku ??? chce mu pw wysłać a użytkownik maxito nie istnieje - ale już wiem gdzie sprawdzić. [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 22:38_________________________________________________Maxito1981
Maxito Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Jaki nick ma Max ??? maxito1981 te świeczki nie wyskoczyły jeszcze ale zaczne już szukać świec żarowych zima przyjdzie i zostane leżeć [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 22:39_________________________________________________krolu txn za wstępną pomoc jutro ciąg dalszy
krolu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Jaki nick ma Max ??? maxito1981 te świeczki nie wyskoczyły jeszcze ale zaczne już szukać świec żarowych zima przyjdzie i zostane leżeć bo świece działają poniżej 4 stopni, wiec jak nie było poniżej 4 stopni albo silnik był ciepły to one się nie załączają wiec błąd nie wyskoczy...
Maxito Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Jaki nick ma Max ??? maxito1981 te świeczki nie wyskoczyły jeszcze ale zaczne już szukać świec żarowych zima przyjdzie i zostane leżeć bo świece działają poniżej 4 stopni, wiec jak nie było poniżej 4 stopni albo silnik był ciepły to one się nie załączają wiec błąd nie wyskoczy... mój ty mechaniku p w poszło do ciebie z info
krolu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Jaki nick ma Max ??? maxito1981 te świeczki nie wyskoczyły jeszcze ale zaczne już szukać świec żarowych zima przyjdzie i zostane leżeć bo świece działają poniżej 4 stopni, wiec jak nie było poniżej 4 stopni albo silnik był ciepły to one się nie załączają wiec błąd nie wyskoczy... mój ty mechaniku p w poszło do ciebie z info do usług... odpisałem Ci...
mikefoto Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 hehe muszę kupić telefon dla seniora jaki będzie ok? może taki: http://allegro.pl/item840676963_emporia_talk_v20_telefon_udany_prezent_dla_seniora.html
Bulczas Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 To już lepiej jakąś Nokie niż takie wynalazki.. :gwizdanie:
keżor Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2009 hehe muszę kupić telefon dla seniora jaki będzie ok? może taki: http://allegro.pl/item840676963_emporia_talk_v20_telefon_udany_prezent_dla_seniora.html zależy jaki senior, obyty z elektroniką? do ilu złotówek? ja też wole nokie , ale tu masz czytelne klawisze :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 bry dzieje się tu coś? bo na gliwickich nie ma z kim spamować
Miszka82 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 hehe muszę kupić telefon dla seniora jaki będzie ok? może taki: http://allegro.pl/item840676963_emporia_talk_v20_telefon_udany_prezent_dla_seniora.html zależy jaki senior, obyty z elektroniką? do ilu złotówek? ja też wole nokie , ale tu masz czytelne klawisze :gwizdanie: Blackberry [br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 23:51_________________________________________________ coś się dzieje
akjam Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Właśnie wróciłem z knajpy po przeglądzie LM... :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2009, 23:57_________________________________________________Ale zaraz spadam spać bo rano trzeba wstać...
mikefoto Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 nie obyty 1 telefon, złotówek, a myślę, że do 500 się wyrobi [br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 00:04_________________________________________________się działo..ale już późno..więc trzeba do łóżka
Miszka82 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 ja bym celował w Nokię tak na poważnie, proste menu, ładny wygląd, dobry serwis...same plusy Blackberry mam firmowe - fajne ale bardziej pod neta, e-mail, kalendarz, organizator, przypomnienia itp... :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2009, 00:07_________________________________________________ps.Mike włóż już do auta to lustrko co być nie zapomniał :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi