Bulczas Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 nie przesadzajcie, to tylko kupa blachy No niby maska i tak była do malowania. Ale cooler i zderzak to dość spore koszty :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 nie przesadzajcie, to tylko kupa blachy No niby maska i tak była do malowania. Ale cooler i zderzak to dość spore koszty :gwizdanie: zderzak pod spryski ale bez sprysków (moje nie uszkodzone) wisi na allegro za 180 i 220 zł więc bez szału, maska do klepania, chociaż nie wiem co zobaczę jak ją otworzę :gwizdanie: jakoś to chyba będzie
seves Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 nie przesadzajcie, to tylko kupa blachy Pucek chyba gdzies stracilo sie uczucie ktore bylo miedzy Wami hmm o ile cos miedzy Wami bylo bo tak dlugo to Cie nie znam ale jesli tak.. to albo musisz dolozyc z 50 albo 100kuni albo pora szukac nowej furmanki
akjam Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 nie przesadzajcie, to tylko kupa blachy Pucek chyba gdzies stracilo sie uczucie ktore bylo miedzy Wami hmm o ile cos miedzy Wami bylo bo tak dlugo to Cie nie znam ale jesli tak.. to albo musisz dolozyc z 50 albo 100kuni albo pora szukac nowej furmanki Może to znak na szukanie nowej furki...
seves Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 (...) Seski, jechałem z nim, on prowadził bo ja ledwo chodzę, potrafiłem powiedzieć tylko "ku***a tataaaa" ale co zrobić (...) Pucek kur@# nie gadaj ze Cie tak wzielo ;( ;( ;( ;( ;(
Pucek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 (...) Seski, jechałem z nim, on prowadził bo ja ledwo chodzę, potrafiłem powiedzieć tylko "ku***a tataaaa" ale co zrobić (...) Pucek kur@# nie gadaj ze Cie tak wzielo ;( ;( ;( ;( ;( noo jak "dobrze" pójdzie to mam iść do szpitala baaajecznie jutro lub we wtorek ma dzwonić ciul z likwidacji szkód [br]Dopisany: 28 Październik 2010, 19:27_________________________________________________aaa nowej fury nie będzie bo nie mam siana, a auto mnie już nie kręci więc nie mam zamiaru rozpaczać
seves Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 kur Pucek 3maj sie tam jebnij sete albo dwie na sen i rano jak nowka
Miszka82 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 nie przesadzajcie, to tylko kupa blachy Pucek chyba gdzies stracilo sie uczucie ktore bylo miedzy Wami hmm o ile cos miedzy Wami bylo bo tak dlugo to Cie nie znam ale jesli tak.. to albo musisz dolozyc z 50 albo 100kuni albo pora szukac nowej furmanki Może to znak na szukanie nowej furki... tyś jest przejebany, synek lekko puknął, a ty mu już każesz furę zmieniać :wallbash:
keżor Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 http://jaramsie.pl/2jaj10j_8azknw#postbox już wieczór to można wciepywać
diman Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 dobry pucol szkoda przykra sprawa ;(
Pucek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 nie przesadzajcie, to tylko kupa blachy Pucek chyba gdzies stracilo sie uczucie ktore bylo miedzy Wami hmm o ile cos miedzy Wami bylo bo tak dlugo to Cie nie znam ale jesli tak.. to albo musisz dolozyc z 50 albo 100kuni albo pora szukac nowej furmanki Może to znak na szukanie nowej furki... tyś jest przejebany, synek lekko puknął, a ty mu już każesz furę zmieniać :wallbash: nie pitol wiesz jaki teraz mam problem? będę musiał jeździć ADRem na PB a u mnie pełny zbiornik gazu Diman, będzie dobrze
Bulczas Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 http://jaramsie.pl/2jaj10j_8azknw#postbox już wieczór to można wciepywać Muszą się dobrze ruchać
Pucek Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 http://jaramsie.pl/2jaj10j_8azknw#postbox już wieczór to można wciepywać Muszą się dobrze ruchać Ty tylko o jednym :gwizdanie: to jest sztuka
Bulczas Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 http://jaramsie.pl/2jaj10j_8azknw#postbox już wieczór to można wciepywać Muszą się dobrze ruchać Ty tylko o jednym :gwizdanie: to jest sztuka Ruchać dobrze to też jest sztuka
akjam Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 nie przesadzajcie, to tylko kupa blachy Pucek chyba gdzies stracilo sie uczucie ktore bylo miedzy Wami hmm o ile cos miedzy Wami bylo bo tak dlugo to Cie nie znam ale jesli tak.. to albo musisz dolozyc z 50 albo 100kuni albo pora szukac nowej furmanki Może to znak na szukanie nowej furki... tyś jest przejebany, synek lekko puknął, a ty mu już każesz furę zmieniać :wallbash: Ktoś pytał Cie o zdanie?
Miszka82 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Pucek sam wiesz, że ADR jest Akjam weź się za robotę dobrze Ci radzę
akjam Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Pucek sam wiesz, że ADR jest Akjam weź się za robotę dobrze Ci radzę Ni chooja...
talib1990 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 witka chłopaki z wieczora, Pucek nie jesteś sam, przed chwilą brat mnie zawiózł na pogotowie bo nie potrafiłem do auta wsiąść, gardło mam tak czerwone, że nawet jak pije to prawie wyje z bólu, kurde nie wiem co mi jest, gorączka na zmiane 38-38,5 ehhhh
akjam Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 witka chłopaki z wieczora, Pucek nie jesteś sam, przed chwilą brat mnie zawiózł na pogotowie bo nie potrafiłem do auta wsiąść, gardło mam tak czerwone, że nawet jak pije to prawie wyje z bólu, kurde nie wiem co mi jest, gorączka na zmiane 38-38,5 ehhhh Potrzebne Wam okłady z młodych piersi...
Rekomendowane odpowiedzi