Seski Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 dobrze że przynajmniej sam sobie dzisiaj zrobię impreze...[br]Dopisany: 30 Październik 2010, 20:34_________________________________________________no dobra niech będzie że z Magdą... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 krolu może chodź aż ty coś wymyślisz...? [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 20:33_________________________________________________ no nie ma tak jak Ci dogaduję, tak teraz piszę serio, NIE MA sciągam juz civilizacje 5 max payne 2 settlersów 7 i mafie 2 - coś na pewno da radę maniak idę zrobić sobie barszczyk i 2 krokiety
Seski Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 krolu może chodź aż ty coś wymyślisz...? [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 20:33_________________________________________________ no nie ma tak jak Ci dogaduję, tak teraz piszę serio, NIE MA sciągam juz civilizacje 5 max payne 2 settlersów 7 i mafie 2 - coś na pewno da radę krolu a mówiłem ci jak bardzo ja cię lubie... :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Październik 2010, 20:35_________________________________________________to co mi nagrasz.. [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 20:35_________________________________________________ krolu może chodź aż ty coś wymyślisz...? [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 20:33_________________________________________________ no nie ma tak jak Ci dogaduję, tak teraz piszę serio, NIE MA sciągam juz civilizacje 5 max payne 2 settlersów 7 i mafie 2 - coś na pewno da radę maniak idę zrobić sobie barszczyk i 2 krokiety widać że chłopak wszystkie soboty wali jak do jednego barszczyku ma DWA krokiety...[br]Dopisany: 30 Październik 2010, 20:36_________________________________________________no kur** burżuazja...[br]Dopisany: 30 Październik 2010, 20:37_________________________________________________z kim ja się zadaje... 2 krokiety a na impreze nie chcą iść.. :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 dobrze że przynajmniej sam sobie dzisiaj zrobię impreze...[br]Dopisany: 30 Październik 2010, 20:34_________________________________________________no dobra niech będzie że z Magdą... :gwizdanie: Sex anal machine
Seski Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Pulpecik a co robi stan...?
krolu Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 krolu może chodź aż ty coś wymyślisz...? [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 20:33_________________________________________________ no nie ma tak jak Ci dogaduję, tak teraz piszę serio, NIE MA sciągam juz civilizacje 5 max payne 2 settlersów 7 i mafie 2 - coś na pewno da radę maniak nie grałem w nic na kompie od nie pamiętam kiedy :kox: chyba od premiery NFS Shifta :gwizdanie:
Seski Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 dobrze że przynajmniej sam sobie dzisiaj zrobię impreze...[br]Dopisany: 30 Październik 2010, 20:34_________________________________________________no dobra niech będzie że z Magdą... :gwizdanie: Sex anal machine haa będzie trójkonick bo jeszcze saba jest... [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 20:39_________________________________________________ krolu może chodź aż ty coś wymyślisz...? [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 20:33_________________________________________________ no nie ma tak jak Ci dogaduję, tak teraz piszę serio, NIE MA sciągam juz civilizacje 5 max payne 2 settlersów 7 i mafie 2 - coś na pewno da radę maniak nie grałem w nic na kompie od nie pamiętam kiedy :kox: chyba od premiery NFS Shifta :gwizdanie: no to kurde faktycznie będzie z rok... [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 20:39_________________________________________________keżor a czemu ty nie pójdziesz do mam talent...?
stanley Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Pulpecik a co robi stan...? oglądam Rocco Ravishes Praque
akjam Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Seski! cały czas coś dopisujesz?! Nie umiesz korzystać z forum? Pulpecik a co robi stan...? oglądam Rocco Ravishes Praque :gwizdanie:
Seski Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Pulpecik a co robi stan...? oglądam Rocco Ravishes Praque o kurde nie pogadasz...
akjam Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Pulpecik a co robi stan...? oglądam Rocco Ravishes Praque ... w Polsce jeszcze obejrzyj...
Pucek Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Pulpecik a co robi stan...? oglądam Rocco Ravishes Praque o kurde nie pogadasz... widziałem linki na własne oczy, nigdy oto nie podejrzałem kolego Artura
Seski Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Seski! cały czas coś dopisujesz?! Nie umiesz korzystać z forum? Pulpecik a co robi stan...? oglądam Rocco Ravishes Praque :gwizdanie: ej no przepraszam...
Pucek Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Pulpecik a co robi stan...? oglądam Rocco Ravishes Praque ... w Polsce jeszcze obejrzyj... polki nie dawały rady sam widziałem
stanley Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Pulpecik a co robi stan...? oglądam Rocco Ravishes Praque ... w Polsce jeszcze obejrzyj... w PL był mój pierwszy raz
Seski Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Pulpecik a co robi stan...? oglądam Rocco Ravishes Praque o kurde nie pogadasz... widziałem linki na własne oczy, nigdy oto nie podejrzałem kolego Artura po stanie można spodziewać się wieluu rzeczy... różnych rzeczyyy
akjam Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Pulpecik a co robi stan...? oglądam Rocco Ravishes Praque o kurde nie pogadasz... widziałem linki na własne oczy, nigdy oto nie podejrzałem kolego Artura Artur waryjot! Seski! cały czas coś dopisujesz?! Nie umiesz korzystać z forum? Pulpecik a co robi stan...? oglądam Rocco Ravishes Praque :gwizdanie: ej no przepraszam... Popraw się.
Seski Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Pulpecik a co robi stan...? oglądam Rocco Ravishes Praque ... w Polsce jeszcze obejrzyj... w PL był mój pierwszy raz a z kim... [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 20:46_________________________________________________tylko nie mów że z Rocco... [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 20:46_________________________________________________ Pulpecik a co robi stan...? oglądam Rocco Ravishes Praque o kurde nie pogadasz... widziałem linki na własne oczy, nigdy oto nie podejrzałem kolego Artura Artur waryjot! Seski! cały czas coś dopisujesz?! Nie umiesz korzystać z forum? Pulpecik a co robi stan...? oglądam Rocco Ravishes Praque :gwizdanie: ej no przepraszam... Popraw się. no staram się... ale to chyba przez pracę jestem ostatnio taki podkur**iony że nie mogę...
Pucek Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Seski, kurfa, co Ty znowu brałeś? morda Ci się nie zamyka
Seski Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Seski, kurfa, co Ty znowu brałeś? morda Ci się nie zamyka ej... cały czas mam zamkniętą... :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Październik 2010, 20:49_________________________________________________otworzę dopiero jak Magda skończy pizze...
Rekomendowane odpowiedzi