stanley Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 siema z samego rana jak wstalem bier się do roboty, gruba czeka
Kędzior Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 siema z samego rana jak wstalem bier się do roboty, gruba czeka kolejny poganiacz k**wa :polew:
akjam Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 siema z samego rana jak wstalem bier się do roboty, gruba czeka kolejny poganiacz ku***a :polew: Przemek, proszę nie przeklinaj i myślę, że nie trzeba Ci przypominać że czas już do pracy. :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 siema z samego rana jak wstalem bier się do roboty, gruba czeka kolejny poganiacz ku***a :polew: Przemek, proszę nie przeklinaj i myślę, że nie trzeba Ci przypominać że czas już do pracy. :polew: :polew: chyba będziemy musieli poważnie porozmawiać na spocie ja ci podaje wyniki piłkarskie a ty mi tu takie coś
stanley Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 siema z samego rana jak wstalem bier się do roboty, gruba czeka kolejny poganiacz ku***a :polew: Przemek, proszę nie przeklinaj i myślę, że nie trzeba Ci przypominać że czas już do pracy. :polew: :polew: true :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 siema z samego rana jak wstalem bier się do roboty, gruba czeka kolejny poganiacz ku***a :polew: Przemek, proszę nie przeklinaj i myślę, że nie trzeba Ci przypominać że czas już do pracy. :polew: :polew: true :gwizdanie: A urlopu nie ma :polew:
akjam Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 siema z samego rana jak wstalem bier się do roboty, gruba czeka kolejny poganiacz ku***a :polew: Przemek, proszę nie przeklinaj i myślę, że nie trzeba Ci przypominać że czas już do pracy. :polew: :polew: chyba będziemy musieli poważnie porozmawiać na spocie ja ci podaje wyniki piłkarskie a ty mi tu takie coś No przyjedź wreszcie na spota. A jeśli chodzi o wyniki to żebyś choć podawał prawidłowo...
Kędzior Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 A urlopu nie ma :polew: i ty Bulczasie przeciwko mnie ;( chyba będe zmuszony wam spuścić lajtowy wp***dol na opamiętanie :gwizdanie: [br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 09:32_________________________________________________ No przyjedź wreszcie na spota. A jeśli chodzi o wyniki to żebyś choć podawał prawidłowo... o 1 bramke sie tylko jebłem i podałem wygraną nie dla tej drużyny co miało być no ale to przecież idzie się domyśleć co i jak :polew:
akjam Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 A urlopu nie ma :polew: i ty Bulczasie przeciwko mnie ;( chyba będe zmuszony wam spuścić lajtowy wp***dol na opamiętanie :gwizdanie: No, no... Bez takich mi tu!
Bulczas Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 A urlopu nie ma :polew: i ty Bulczasie przeciwko mnie ;( chyba będe zmuszony wam spuścić lajtowy wp***dol na opamiętanie :gwizdanie: [br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 09:32_________________________________________________ No przyjedź wreszcie na spota. A jeśli chodzi o wyniki to żebyś choć podawał prawidłowo... o 1 bramke sie tylko jebłem i podałem wygraną nie dla tej drużyny co miało być no ale to przecież idzie się domyśleć co i jak :polew: Jakbyś bywał na spocie to bym się bał ale tak to mogę spać spokojnie :polew:[br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 09:34_________________________________________________Kurde cza iść do pracy ostatni dzień :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 ide zaraz konczyc podłączać skrzynie i wzmaka... i posprzątać w aucie...własna matka sie wstydzi do niego wziąść
akjam Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 ide zaraz konczyc podłączać skrzynie i wzmaka... i posprzątać w aucie...własna matka sie wstydzi do niego wziąść :polew:
talib1990 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 ide zaraz konczyc podłączać skrzynie i wzmaka... i posprzątać w aucie...własna matka sie wstydzi do niego wziąść :polew: ale przynajmniej do brata dzwoni zeby ja do sklepu zawieźć :polew: nie no dzisiaj koleżanke z grupy bede wiózł wiec autko musi wygladac
seves Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 ide zaraz konczyc podłączać skrzynie i wzmaka... i posprzątać w aucie...własna matka sie wstydzi do niego wziąść :polew: ale przynajmniej do brata dzwoni zeby ja do sklepu zawieźć :polew: nie no dzisiaj koleżanke z grupy bede wiózł wiec autko musi wygladac ach te d*py jak one na nas wplywaja :kox:
stanley Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 ide zaraz konczyc podłączać skrzynie i wzmaka... i posprzątać w aucie...własna matka sie wstydzi do niego wziąść :polew: ale przynajmniej do brata dzwoni zeby ja do sklepu zawieźć :polew: nie no dzisiaj koleżanke z grupy bede wiózł wiec autko musi wygladac ach te d*py jak one na nas wplywaja :kox: żeby CI siedzeń nie umazała
akjam Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 ide zaraz konczyc podłączać skrzynie i wzmaka... i posprzątać w aucie...własna matka sie wstydzi do niego wziąść :polew: ale przynajmniej do brata dzwoni zeby ja do sklepu zawieźć :polew: nie no dzisiaj koleżanke z grupy bede wiózł wiec autko musi wygladac ach te d*py jak one na nas wplywaja :kox: żeby CI siedzeń nie umazała :gwizdanie: :polew:
seves Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 ide zaraz konczyc podłączać skrzynie i wzmaka... i posprzątać w aucie...własna matka sie wstydzi do niego wziąść :polew: ale przynajmniej do brata dzwoni zeby ja do sklepu zawieźć :polew: nie no dzisiaj koleżanke z grupy bede wiózł wiec autko musi wygladac ach te d*py jak one na nas wplywaja :kox: żeby CI siedzeń nie umazała zebys se siedzen nie umazal :polew: :polew:
keżor Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 No przyjedź wreszcie na spota. A jeśli chodzi o wyniki to żebyś choć podawał prawidłowo... o 1 bramke sie tylko jebłem i podałem wygraną nie dla tej drużyny co miało być no ale to przecież idzie się domyśleć co i jak :polew: ale dobrze podałeś kto wygrał napisałeś , że było 2:3 dla menczesteru a było 1:3 dla menczesteru przecież
Rekomendowane odpowiedzi