krolu Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Idzi ktoś dziś na rower :gwizdanie: ja tradycyjnie w 2 święto zawszę idę pojeździć - co roku był śnieg a dzisiaj mamy wiosnę :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Dziwna ta twoja tradycja Krolu :gwizdanie:
stanley Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 dlaczego nie widze swojego avatara? a wy go widzicie?
Miszka82 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 ja też nie widzee może dojdzie dopiero
Bulczas Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Ja nie widzę. Też kiedyś chciałem sobie dodać ale nie wychodziło :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Grudzień 2009, 12:20_________________________________________________ Miszka
keżor Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2009 ja nie widze , ale jak nie był taki jak u krola to żadna strata :> Krolu , ja nie ide , bo za zimno . jak by był śnieg to jeszcze a tak to po ch.j sie męczyć
krolu Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Bo musi być odpowiednich rozmiarów dzieci... A Ty miszka dlaczego nie jedziesz na ogólnopolski ?? [br]Dopisany: 26 Grudzień 2009, 12:21_________________________________________________ ja nie widze , ale jak nie był taki jak u krola to żadna strata :> Krolu , ja nie ide , bo za zimno . jak by był śnieg to jeszcze a tak to po ch.j sie męczyć No też żałuje ale cóź..
Bulczas Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Gdyby był śnieg mógłbym jechać pojeździć ale tak to nie ma frajdy :gwizdanie:
stanley Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 f*ck a chciałem dodać zdjęcie mojej koleżanki, która chciałaby jechać z kimś na ogólnopolski w marcu
keżor Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2009 http://images37.fotosik.pl/236/5e882735c56a0088med.jpg Stanley , to jest Twój avatar , a miałeś link do strony fotosika, a miałeś dać z końcówą jpg
krolu Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 ale nie widziałeś jej piersi wiec zdjecie bedzie nudne
stanley Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 http://images37.fotosik.pl/236/5e882735c56a0088med.jpg Stanley , to jest Twój avatar , a miałeś link do strony fotosika, a miałeś dać z końcówą jpg
stanley Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 ale nie widziałeś jej piersi wiec zdjecie bedzie nude a była kiedyś taka szansa...
krolu Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 ale nie widziałeś jej piersi wiec zdjecie bedzie nudne a była kiedyś taka szansa... Mam nadzieje, że Twoja nie czytam forum :gwizdanie:
stanley Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 ale nie widziałeś jej piersi wiec zdjecie bedzie nudne a była kiedyś taka szansa... Mam nadzieje, że Twoja nie czytam forum :gwizdanie: też mam taką nadzieję ona raczej siedzi na fecebooku
krolu Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 ale nie widziałeś jej piersi wiec zdjecie bedzie nudne a była kiedyś taka szansa... Mam nadzieje, że Twoja nie czytam forum :gwizdanie: też mam taką nadzieję ona raczej siedzi na fecebooku A ma w znajomych A4-klub ? :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Bo musi być odpowiednich rozmiarów dzieci... A Ty miszka dlaczego nie jedziesz na ogólnopolski ?? [br]Dopisany: 26 Grudzień 2009, 12:21_________________________________________________ ja nie widze , ale jak nie był taki jak u krola to żadna strata :> Krolu , ja nie ide , bo za zimno . jak by był śnieg to jeszcze a tak to po ch.j sie męczyć No też żałuje ale cóź.. jeszcze nie wiem czy nie jade, jak narazie to dla mnie termin koniec marca jest tak odległy, że nie ma co myślec na ten temat, z reszta rok temu też sie zapisałem, okazało się, że nie ma miejsc, później okazało sie, że jednak są i że byłem wpisany na liste ale z błędnym nickiem , duzo osób sie powpisywało i później porezygnowali więc miejsca na bank będą, z resztą pisali do mnie poźniej kilka dni przed zlotem, że jeśli chce to bardzo chetnie, że to drobna pomyłka literowa itd, śmieszne troche mi sie to wydało, a z resztą plany juz miałem inne, i troche mnie zdziwiło to, ze liczba osób jest z góry ograniczona, ale to juz inna kwestia.
stanley Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 ale nie widziałeś jej piersi wiec zdjecie bedzie nudne a była kiedyś taka szansa... Mam nadzieje, że Twoja nie czytam forum :gwizdanie: też mam taką nadzieję ona raczej siedzi na fecebooku A ma w znajomych A4-klub ? :gwizdanie: musimy trzymać się jednej wersji i co złego to nie ja :gwizdanie:
krolu Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Bo musi być odpowiednich rozmiarów dzieci... A Ty miszka dlaczego nie jedziesz na ogólnopolski ?? [br]Dopisany: 26 Grudzień 2009, 12:21_________________________________________________ ja nie widze , ale jak nie był taki jak u krola to żadna strata :> Krolu , ja nie ide , bo za zimno . jak by był śnieg to jeszcze a tak to po ch.j sie męczyć No też żałuje ale cóź.. jeszcze nie wiem czy nie jade, jak narazie to dla mnie termin koniec marca jest tak odległy, że nie ma co myślec na ten temat, z reszta rok temu też sie zapisałem, okazało się, że nie ma miejsc, później okazało sie, że jednak są i że byłem wpisany na liste ale z błędnym nickiem , duzo osób sie powpisywało i później porezygnowali więc miejsca na bank będą, z resztą pisali do mnie poźniej kilka dni przed zlotem, że jeśli chce to bardzo chetnie, że to drobna pomyłka literowa itd, śmieszne troche mi sie to wydało, a z resztą plany juz miałem inne, i troche mnie zdziwiło to, ze liczba osób jest z góry ograniczona, ale to juz inna kwestia. No to mam nadzieje, że Ci się uda pojechać :good:
Rekomendowane odpowiedzi