Seski Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 witka po pracy jednak nie było tak lajtowo dziś ale warto, takie dni jak dziś i za rok z wami nie gadam :polew: ok czekam na gości bo mają przyjść, 1l w zamrażarce już jest, pewnie zawitam tu w nocy na turbo bani, a jutro też muszę porobić trochę ale to zależy od dzisiejszego K.O chyba na autystycznie doładowanej bani... miłej imprezy... [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 18:42_________________________________________________ ja chyba dzisiaj zostanę grzecznie w domku pouczę się i takie pierdoły...
Seski Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 humour drole police gag ehhh jak ja bym chciał oglądać te twoje wszystkie filmiki to by mi neta brakło po tygodniu...
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 humour drole police gag [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 19:39_________________________________________________ witka po pracy jednak nie było tak lajtowo dziś ale warto, takie dni jak dziś i za rok z wami nie gadam :polew: ok czekam na gości bo mają przyjść, 1l w zamrażarce już jest, pewnie zawitam tu w nocy na turbo bani, a jutro też muszę porobić trochę ale to zależy od dzisiejszego K.O kiedy nas jeszcze zaprosisz
akjam Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Co tam OKO? pracuje ciężko :gwizdanie: Ta yhymm... Tak jak ja dzisiaj i wczoraj i przedwczoraj i przedprzedwczoraj... czyli jak zawsze Jutro do roboty żeby nie było... Alkoholizujecie się dziś?
Miszka82 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 humour drole police gag [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 19:39_________________________________________________ witka po pracy jednak nie było tak lajtowo dziś ale warto, takie dni jak dziś i za rok z wami nie gadam :polew: ok czekam na gości bo mają przyjść, 1l w zamrażarce już jest, pewnie zawitam tu w nocy na turbo bani, a jutro też muszę porobić trochę ale to zależy od dzisiejszego K.O kiedy nas jeszcze zaprosisz kiedyś [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 19:53_________________________________________________ Co tam OKO? pracuje ciężko :gwizdanie: Ta yhymm... Tak jak ja dzisiaj i wczoraj i przedwczoraj i przedprzedwczoraj... czyli jak zawsze Jutro do roboty żeby nie było... Alkoholizujecie się dziś? :naughty: :naughty: :naughty:
akjam Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 [...] Alkoholizujecie się dziś? :naughty: :naughty: :naughty: Czyli standardowy wieczór piątkowy... :naughty:qr** miałem jechać do GL na spota ale nie zdążyłem wszystkiego ogarnąc!
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 humour drole police gag [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 19:39_________________________________________________ witka po pracy jednak nie było tak lajtowo dziś ale warto, takie dni jak dziś i za rok z wami nie gadam :polew: ok czekam na gości bo mają przyjść, 1l w zamrażarce już jest, pewnie zawitam tu w nocy na turbo bani, a jutro też muszę porobić trochę ale to zależy od dzisiejszego K.O kiedy nas jeszcze zaprosisz kiedyś [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 19:53_________________________________________________ Co tam OKO? pracuje ciężko :gwizdanie: Ta yhymm... Tak jak ja dzisiaj i wczoraj i przedwczoraj i przedprzedwczoraj... czyli jak zawsze Jutro do roboty żeby nie było... Alkoholizujecie się dziś? :naughty: :naughty: :naughty: napisałbym Ci ssij, ale dla Ciebie to przyjemność
Miszka82 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 humour drole police gag [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 19:39_________________________________________________ witka po pracy jednak nie było tak lajtowo dziś ale warto, takie dni jak dziś i za rok z wami nie gadam :polew: ok czekam na gości bo mają przyjść, 1l w zamrażarce już jest, pewnie zawitam tu w nocy na turbo bani, a jutro też muszę porobić trochę ale to zależy od dzisiejszego K.O kiedy nas jeszcze zaprosisz kiedyś [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 19:53_________________________________________________ Co tam OKO? pracuje ciężko :gwizdanie: Ta yhymm... Tak jak ja dzisiaj i wczoraj i przedwczoraj i przedprzedwczoraj... czyli jak zawsze Jutro do roboty żeby nie było... Alkoholizujecie się dziś? :naughty: :naughty: :naughty: napisałbym Ci ssij, ale dla Ciebie to przyjemność SS -znasz to ?
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 humour drole police gag [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 19:39_________________________________________________ witka po pracy jednak nie było tak lajtowo dziś ale warto, takie dni jak dziś i za rok z wami nie gadam :polew: ok czekam na gości bo mają przyjść, 1l w zamrażarce już jest, pewnie zawitam tu w nocy na turbo bani, a jutro też muszę porobić trochę ale to zależy od dzisiejszego K.O kiedy nas jeszcze zaprosisz kiedyś [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 19:53_________________________________________________ Co tam OKO? pracuje ciężko :gwizdanie: Ta yhymm... Tak jak ja dzisiaj i wczoraj i przedwczoraj i przedprzedwczoraj... czyli jak zawsze Jutro do roboty żeby nie było... Alkoholizujecie się dziś? :naughty: :naughty: :naughty: napisałbym Ci ssij, ale dla Ciebie to przyjemność SS -znasz to ? a Ty SSSS ?
Miszka82 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 humour drole police gag [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 19:39_________________________________________________ witka po pracy jednak nie było tak lajtowo dziś ale warto, takie dni jak dziś i za rok z wami nie gadam :polew: ok czekam na gości bo mają przyjść, 1l w zamrażarce już jest, pewnie zawitam tu w nocy na turbo bani, a jutro też muszę porobić trochę ale to zależy od dzisiejszego K.O kiedy nas jeszcze zaprosisz kiedyś [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 19:53_________________________________________________ Co tam OKO? pracuje ciężko :gwizdanie: Ta yhymm... Tak jak ja dzisiaj i wczoraj i przedwczoraj i przedprzedwczoraj... czyli jak zawsze Jutro do roboty żeby nie było... Alkoholizujecie się dziś? :naughty: :naughty: :naughty: napisałbym Ci ssij, ale dla Ciebie to przyjemność SS -znasz to ? a Ty SSSS ? w twoim przypadku i tak będzie o jedno S zawsze więcej - Stanley ok Spierdalam bo goście przyszli
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 humour drole police gag [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 19:39_________________________________________________ witka po pracy jednak nie było tak lajtowo dziś ale warto, takie dni jak dziś i za rok z wami nie gadam :polew: ok czekam na gości bo mają przyjść, 1l w zamrażarce już jest, pewnie zawitam tu w nocy na turbo bani, a jutro też muszę porobić trochę ale to zależy od dzisiejszego K.O kiedy nas jeszcze zaprosisz kiedyś [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 19:53_________________________________________________ Co tam OKO? pracuje ciężko :gwizdanie: Ta yhymm... Tak jak ja dzisiaj i wczoraj i przedwczoraj i przedprzedwczoraj... czyli jak zawsze Jutro do roboty żeby nie było... Alkoholizujecie się dziś? :naughty: :naughty: :naughty: napisałbym Ci ssij, ale dla Ciebie to przyjemność SS -znasz to ? a Ty SSSS ? w twoim przypadku i tak będzie o jedno S zawsze więcej - Stanley ok spie***m bo goście przyszli trzymaj fason
akjam Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 humour drole police gag [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 19:39_________________________________________________ witka po pracy jednak nie było tak lajtowo dziś ale warto, takie dni jak dziś i za rok z wami nie gadam :polew: ok czekam na gości bo mają przyjść, 1l w zamrażarce już jest, pewnie zawitam tu w nocy na turbo bani, a jutro też muszę porobić trochę ale to zależy od dzisiejszego K.O kiedy nas jeszcze zaprosisz kiedyś [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 19:53_________________________________________________ Co tam OKO? pracuje ciężko :gwizdanie: Ta yhymm... Tak jak ja dzisiaj i wczoraj i przedwczoraj i przedprzedwczoraj... czyli jak zawsze Jutro do roboty żeby nie było... Alkoholizujecie się dziś? :naughty: :naughty: :naughty: napisałbym Ci ssij, ale dla Ciebie to przyjemność SS -znasz to ? a Ty SSSS ? w twoim przypadku i tak będzie o jedno S zawsze więcej - Stanley ok spie***m bo goście przyszli trzymaj fason Zobaczymy po wpisie w nocy jak było z jego fasonem.
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 spadam oglądać Zabójczą Broń [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 20:30_________________________________________________ale bym się piwka napił
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Odstaw leki! antybiotyków nie biorę więc zawsze jest możliwość
akjam Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Odstaw leki! antybiotyków nie biorę więc zawsze jest możliwość Zrób sobie grzańca!
akjam Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 spadam pooglądać TV Ja się też powoli zbieram bo jutro do roboty wreszcie i trudno mi będzie się ogarnąć...
Miszka82 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 humour drole police gag [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 19:39_________________________________________________ witka po pracy jednak nie było tak lajtowo dziś ale warto, takie dni jak dziś i za rok z wami nie gadam :polew: ok czekam na gości bo mają przyjść, 1l w zamrażarce już jest, pewnie zawitam tu w nocy na turbo bani, a jutro też muszę porobić trochę ale to zależy od dzisiejszego K.O kiedy nas jeszcze zaprosisz kiedyś [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 19:53_________________________________________________ Co tam OKO? pracuje ciężko :gwizdanie: Ta yhymm... Tak jak ja dzisiaj i wczoraj i przedwczoraj i przedprzedwczoraj... czyli jak zawsze Jutro do roboty żeby nie było... Alkoholizujecie się dziś? :naughty: :naughty: :naughty: napisałbym Ci ssij, ale dla Ciebie to przyjemność SS -znasz to ? a Ty SSSS ? w twoim przypadku i tak będzie o jedno S zawsze więcej - Stanley ok spie***m bo goście przyszli trzymaj fason Zobaczymy po wpisie w nocy jak było z jego fasonem. trzymaj fason bo to Burkina Foso [br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 00:42_________________________________________________standardowo na klepie K-CE Czarne Złoto - Nienawiść feat. HST + TEKST
Rekomendowane odpowiedzi