stanley Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 czemu chcesz sprzedać auto ? Potrzebuje kasy i chyba będę musiał sprzedać ;( chcesz się żenić ? :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 czemu chcesz sprzedać auto ? Potrzebuje kasy i chyba będę musiał sprzedać ;( chcesz się żenić ? :gwizdanie: Nie z tego powodu by na pewno nie sprzedawał auta
OKO Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 czemu chcesz sprzedać auto ? Potrzebuje kasy i chyba będę musiał sprzedać ;( chcesz się żenić ? :gwizdanie: Nie z tego powodu by na pewno nie sprzedawał auta może chcesz się rozwieść
stanley Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 czemu chcesz sprzedać auto ? Potrzebuje kasy i chyba będę musiał sprzedać ;( chcesz się żenić ? :gwizdanie: Nie z tego powodu by na pewno nie sprzedawał auta może chcesz się rozwieść [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 09:33_________________________________________________ Weź kredyt. [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 09:34_________________________________________________jak sam widzisz, na porady kolegów zawsze możesz liczyc czas spadać do pracy
OKO Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Weź kredyt. ja mu mogę udzielić kredytu zaufania [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 09:34_________________________________________________bulczas pewnie zmienia klub na bentley polska
akjam Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Ja dziś mam nockę więc póki co będę rozkoszował się wiosnenną pogodą.
OKO Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Ja dziś mam nockę więc póki co będę rozkoszował się wiosnenną pogodą. a ja co chwilę wyglądam przez okno i szukam pretekstu aby gdzieś jechać pościemniać się w teren...
akjam Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Kredyt A będziecie mi płacić ratę Przecież pracujesz. Ja dziś mam nockę więc póki co będę rozkoszował się wiosnenną pogodą. a ja co chwilę wyglądam przez okno i szukam pretekstu aby gdzieś jechać pościemniać się w teren... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 no dziewczyny, pogoda jest piekna, chyba sobie auto umyje
akjam Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 no dziewczyny, pogoda jest piekna, chyba sobie auto umyje To i ja podjadę swoim. BTW Symulant! Już ręka nie boli!
keżor Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 też dziś chyba umyje auto zobaczymy wkońcu jakiego koloru mam auto
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 też dziś chyba umyje auto zobaczymy wkońcu jakiego koloru mam auto Patrząc na przód chyba białego
stanley Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 też dziś chyba umyje auto zobaczymy wkońcu jakiego koloru mam auto Patrząc na przód chyba białego albo kremowy
akjam Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 też dziś chyba umyje auto zobaczymy wkońcu jakiego koloru mam auto Patrząc na przód chyba białego albo kremowy
OKO Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 też dziś chyba umyje auto zobaczymy wkońcu jakiego koloru mam auto Patrząc na przód chyba białego jeżeli mamy problem z określeniem koloru to musi być kameleon
akjam Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 też dziś chyba umyje auto zobaczymy wkońcu jakiego koloru mam auto Patrząc na przód chyba białego jeżeli mamy problem z określeniem koloru to musi być kameleon W macie! :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi