diman Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 i jak tam jedzieta do jastrzebia krolu i kezor a i
krolu Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 i jak tam jedzieta do jastrzebia krolu i kezor będę szczery - mam tam mega hektar około 80 km w 1 stronę... sam nie jade :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Weź ze sobą Keżora to cię potrzyma za rękę w aucie jak sam się boisz
krolu Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Weź ze sobą Keżora to cię potrzyma za rękę w aucie jak sam się boisz po kij się odzywasz jak nie jedziesz ...
Guregoru Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Weź ze sobą Keżora to cię potrzyma za rękę w aucie jak sam się boisz po kij się odzywasz jak nie jedziesz ... A skąd wiesz
diman Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Weź ze sobą Keżora to cię potrzyma za rękę w aucie jak sam się boisz po kij się odzywasz jak nie jedziesz ... A skąd wiesz bo ty oprocz gliwic i knurowa sie nigdzie nie ruszasz :gwizdanie:
krolu Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Mam na tego spota tyle co do Częstochowy - tylko droga gorsza :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Weź ze sobą Keżora to cię potrzyma za rękę w aucie jak sam się boisz po kij się odzywasz jak nie jedziesz ... A skąd wiesz bo ty oprocz gliwic i knurowa sie nigdzie nie ruszasz :gwizdanie: Ta chciałbyś tylko ciekawe kto do Częstochowy jechał
diman Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Mam na tego spota tyle co do Częstochowy - tylko droga gorsza :gwizdanie: ale pali ci to wozidelko mniej niz maluch :gwizdanie: [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 12:44_________________________________________________ Weź ze sobą Keżora to cię potrzyma za rękę w aucie jak sam się boisz po kij się odzywasz jak nie jedziesz ... A skąd wiesz bo ty oprocz gliwic i knurowa sie nigdzie nie ruszasz :gwizdanie: Ta chciałbyś tylko ciekawe kto do Częstochowy jechał a to chyba po wyplacie bylo
krolu Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ale pali ci to wozidelko mniej niz maluch :gwizdanie: Mi nie chodzi o paliwo, tylko już mi się znudziły wypady ta furą i nie jaram się z takich przejazdów - muszę zrobić dzikie konie żeby ochota mi wróciła :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Mam na tego spota tyle co do Częstochowy - tylko droga gorsza :gwizdanie: ale pali ci to wozidelko mniej niz maluch :gwizdanie: [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 12:44_________________________________________________ Weź ze sobą Keżora to cię potrzyma za rękę w aucie jak sam się boisz po kij się odzywasz jak nie jedziesz ... A skąd wiesz bo ty oprocz gliwic i knurowa sie nigdzie nie ruszasz :gwizdanie: Ta chciałbyś tylko ciekawe kto do Częstochowy jechał a to chyba po wyplacie bylo Dobra dobra nie każdy jeździ gnojowozem niektórzy muszą ciężko pracować żeby zarobić na paliwo
diman Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ale pali ci to wozidelko mniej niz maluch :gwizdanie: Mi nie chodzi o paliwo, tylko już mi się znudziły wypady ta furą i nie jaram się z takich przejazdów - muszę zrobić dzikie konie żeby ochota mi wróciła :gwizdanie: to kup se radyjko i bedzie ciekawiej [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 12:50_________________________________________________ Mam na tego spota tyle co do Częstochowy - tylko droga gorsza :gwizdanie: ale pali ci to wozidelko mniej niz maluch :gwizdanie: [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 12:44_________________________________________________ Weź ze sobą Keżora to cię potrzyma za rękę w aucie jak sam się boisz po kij się odzywasz jak nie jedziesz ... A skąd wiesz bo ty oprocz gliwic i knurowa sie nigdzie nie ruszasz :gwizdanie: Ta chciałbyś tylko ciekawe kto do Częstochowy jechał a to chyba po wyplacie bylo Dobra dobra nie każdy jeździ gnojowozem niektórzy muszą ciężko pracować żeby zarobić na paliwo [/quote ja ciezko pracuje a jakze a jezdze wiecej bo mam wlasnie gnojowoza
keżor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 do bezsensownych postów macie Gliwickie, tu sie prowadzi poważne rozmowy ja jak dostane auto to moge jechać, a tak to nie jade [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 13:07_________________________________________________auto będe miał jeszcze w tym roku szkoda że dopiero jutro bo właśnie dzwoniłem
stanley Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 w drodze z pracy :gwizdanie: z dedykacją dla Kanara i całej reszty
Kędzior Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 w drodze z pracy :gwizdanie: z dedykacją dla Kanara i całej reszty buhehehehehe zabiłeś mnie hehehe :good:
keżor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 dobre Stanley ale to nie ma znaczenia na ilu obrotach jeździsz tylko jak mocno przyspieszasz bo turbo Ci łąduje od samego dołu 1,3bara
Rekomendowane odpowiedzi