akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 q***wa jutro do roboty cza iść na 12 godzin! A tak mi się nie chce! moge isc za ciebie ja mam wolne i szukam pracy jak cos ;( jak macie cos dla mnie to pisac A nie miało być źle wk***ia mnie juz ta dezorganizacja w tej mojej firmie nie umieja sie ogarnac od dluzszego czasu wiec cza sie rozejrzec za czyms bardziej stabilnym No jak nie ma pewności to za wczasu trzeba czegoś szukać bo robota i kaska potrzebna. 1/2h mnie ie było i 3 strony Nadrabiaj!
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 q***wa jutro do roboty cza iść na 12 godzin! A tak mi się nie chce! moge isc za ciebie ja mam wolne i szukam pracy jak cos ;( jak macie cos dla mnie to pisac A nie miało być źle wk***ia mnie juz ta dezorganizacja w tej mojej firmie nie umieja sie ogarnac od dluzszego czasu wiec cza sie rozejrzec za czyms bardziej stabilnym No jak nie ma pewności to za wczasu trzeba czegoś szukać bo robota i kaska potrzebna. 1/2h mnie ie było i 3 strony Nadrabiaj! 1.Robota to głupota - picie to jest życie 2. Robota jest dla biednych
gregory Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 q***wa jutro do roboty cza iść na 12 godzin! A tak mi się nie chce! moge isc za ciebie ja mam wolne i szukam pracy jak cos ;( jak macie cos dla mnie to pisac A nie miało być źle wk***ia mnie juz ta dezorganizacja w tej mojej firmie nie umieja sie ogarnac od dluzszego czasu wiec cza sie rozejrzec za czyms bardziej stabilnym Proponuje abyś pracował i szukał pracy, bo rezygnacja z pracy i szukanie to hujinia z leksza :gwizdanie:
diman Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 q***wa jutro do roboty cza iść na 12 godzin! A tak mi się nie chce! moge isc za ciebie ja mam wolne i szukam pracy jak cos ;( jak macie cos dla mnie to pisac A nie miało być źle wk***ia mnie juz ta dezorganizacja w tej mojej firmie nie umieja sie ogarnac od dluzszego czasu wiec cza sie rozejrzec za czyms bardziej stabilnym No jak nie ma pewności to za wczasu trzeba czegoś szukać bo robota i kaska potrzebna. 1/2h mnie ie było i 3 strony Nadrabiaj! 1.Robota to głupota - picie to jest życie 2. Robota jest dla biednych i to jest dobrze powiedziane czas sobie drina zrobic no to pyrsk [br]Dopisany: 13 Luty 2011, 22:17_________________________________________________ q***wa jutro do roboty cza iść na 12 godzin! A tak mi się nie chce! moge isc za ciebie ja mam wolne i szukam pracy jak cos ;( jak macie cos dla mnie to pisac A nie miało być źle wk***ia mnie juz ta dezorganizacja w tej mojej firmie nie umieja sie ogarnac od dluzszego czasu wiec cza sie rozejrzec za czyms bardziej stabilnym Proponuje abyś pracował i szukał pracy, bo rezygnacja z pracy i szukanie to hujinia z leksza :gwizdanie: no tu nie ma innej opcji jak ta
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 q***wa jutro do roboty cza iść na 12 godzin! A tak mi się nie chce! moge isc za ciebie ja mam wolne i szukam pracy jak cos ;( jak macie cos dla mnie to pisac A nie miało być źle wk***ia mnie juz ta dezorganizacja w tej mojej firmie nie umieja sie ogarnac od dluzszego czasu wiec cza sie rozejrzec za czyms bardziej stabilnym Proponuje abyś pracował i szukał pracy, bo rezygnacja z pracy i szukanie to hujinia z leksza :gwizdanie: Ej no trzeba być idiotą żeby zrobić odwrotnie
gregory Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 q***wa jutro do roboty cza iść na 12 godzin! A tak mi się nie chce! moge isc za ciebie ja mam wolne i szukam pracy jak cos ;( jak macie cos dla mnie to pisac A nie miało być źle wk***ia mnie juz ta dezorganizacja w tej mojej firmie nie umieja sie ogarnac od dluzszego czasu wiec cza sie rozejrzec za czyms bardziej stabilnym Proponuje abyś pracował i szukał pracy, bo rezygnacja z pracy i szukanie to hujinia z leksza :gwizdanie: Ej no trzeba być idiotą żeby zrobić odwrotnie :gwizdanie:
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 q***wa jutro do roboty cza iść na 12 godzin! A tak mi się nie chce! moge isc za ciebie ja mam wolne i szukam pracy jak cos ;( jak macie cos dla mnie to pisac A nie miało być źle wk***ia mnie juz ta dezorganizacja w tej mojej firmie nie umieja sie ogarnac od dluzszego czasu wiec cza sie rozejrzec za czyms bardziej stabilnym Proponuje abyś pracował i szukał pracy, bo rezygnacja z pracy i szukanie to hujinia z leksza :gwizdanie: Ej no trzeba być idiotą żeby zrobić odwrotnie Albo robić tylko żeby robić, dla zasady a mieć kasy w ciul!
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 q***wa jutro do roboty cza iść na 12 godzin! A tak mi się nie chce! moge isc za ciebie ja mam wolne i szukam pracy jak cos ;( jak macie cos dla mnie to pisac A nie miało być źle wk***ia mnie juz ta dezorganizacja w tej mojej firmie nie umieja sie ogarnac od dluzszego czasu wiec cza sie rozejrzec za czyms bardziej stabilnym Proponuje abyś pracował i szukał pracy, bo rezygnacja z pracy i szukanie to hujinia z leksza :gwizdanie: Ej no trzeba być idiotą żeby zrobić odwrotnie Albo robić tylko żeby robić, dla zasady a mieć kasy w ciul! to by mi pasiło
gregory Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Trza by mieć spadek, albo w Totka trafić
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Trza by mieć spadek, albo w Totka trafić k**wa chciałem zagrać to moja mnie jebnęła w łeb i już mi się odechciało
krolu Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Trza by mieć spadek, albo w Totka trafić ku***a chciałem zagrać to moja mnie jebnęła w łeb i już mi się odechciało kobieta cie bije.. ? :blink:
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 jeden z lepszych filmów...bardzo mi bliski zwłaszcza scena liczenia kasy Trza by mieć spadek, albo w Totka trafić ku***a chciałem zagrać to moja mnie jebnęła w łeb i już mi się odechciało kobieta cie bije.. ? :blink: ona nie wierzy w ten łud szczęścia
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Trza by mieć spadek, albo w Totka trafić Trza by mieć spadek, albo w Totka trafić ku***a chciałem zagrać to moja mnie jebnęła w łeb i już mi się odechciało Tyle to bym qr** zgłup! Trza by mieć spadek, albo w Totka trafić ku***a chciałem zagrać to moja mnie jebnęła w łeb i już mi się odechciało kobieta cie bije.. ? :blink: :polew:
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Trza by mieć spadek, albo w Totka trafić Trza by mieć spadek, albo w Totka trafić ku***a chciałem zagrać to moja mnie jebnęła w łeb i już mi się odechciało Tyle to bym q***wa zgłup! Trza by mieć spadek, albo w Totka trafić ku***a chciałem zagrać to moja mnie jebnęła w łeb i już mi się odechciało kobieta cie bije.. ? :blink: :polew: za***ać ci
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Trza by mieć spadek, albo w Totka trafić Trza by mieć spadek, albo w Totka trafić ku***a chciałem zagrać to moja mnie jebnęła w łeb i już mi się odechciało Tyle to bym q***wa zgłup! Trza by mieć spadek, albo w Totka trafić ku***a chciałem zagrać to moja mnie jebnęła w łeb i już mi się odechciało kobieta cie bije.. ? :blink: :polew: za***ać ci :polew:
krolu Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 za***ać ci :polew: kolejny którego trzeba postraszyć siemianem... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 tu tez widze ze sie pobijecie zaraz :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 za***ać ci :polew: kolejny którego trzeba postraszyć siemianem... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: chyba śmianiem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi