Miszka82 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 nie gadajcie z nim bo nie dociera do gości
Gość elvis80 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 znowu mu wy***ałem posta... info dla elvisa... jeszcze jedna taka jazda i na początek poleci kropek... :gwizdanie: Możesz wyjaśnić mi niby za co?? Poważnie pytam...o co chodzi?? obrażasz i wyzywasz, wszystkich dookoła... trochę umiaru... Może chcesz żebym wpisał kilka waszych wyzwisk ...? I obrażania innych...? Państwo w Państwie?
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 znowu mu wy***ałem posta... info dla elvisa... jeszcze jedna taka jazda i na początek poleci kropek... :gwizdanie: Możesz wyjaśnić mi niby za co?? Poważnie pytam...o co chodzi?? Np za takie głupie docinki "o jaki potrafi ktoś być miły, to co ile razy było Grisza79 na spocie....raz/miesiąc jest?" Przepraszam czy ja ciebie pytałem...?chyba nie więc...? A potrzebuje pozwolenia od Ciebie żebym mógł odpowiedzieć
krolu Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 znowu mu wy***ałem posta... info dla elvisa... jeszcze jedna taka jazda i na początek poleci kropek... :gwizdanie: Możesz wyjaśnić mi niby za co?? Poważnie pytam...o co chodzi?? obrażasz i wyzywasz, wszystkich dookoła... trochę umiaru... Może chcesz żebym wpisał kilka waszych wyzwisk ...? I obrażania innych...? Państwo w Państwie? zacznij od początku od czego się to zaczęło... tak jestem państwo w państwie bo ja znam tych ludzi tu piszących na co dzień i nie pamiętam takich dymów w tym wątku.. więc znam powód...
akjam Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Dobra ja mykam powoli, bo faktycznie jutro wstaje przed 5 rano, a jakoś mi się nie kwapi do spania. A rano pewnie będe modlił sie o jeszcze 5 min snu narka i szerokosci jutro pomalu byle do celu o jaki potrafi ktoś być miły, to co ile razy było Grisza79 na spocie....raz/miesiąc jest? Ogarnij się Elvis! Nie pomagasz sbie a wręcz odwrotnie! Próbowałem Ci to jakoś włumaczyć ale zaczyna mnie to męczyć! Masz jaja!? Przyjedź na spota i pogadaz z Nami! Czy nie? Dobra ja mykam powoli, bo faktycznie jutro wstaje przed 5 rano, a jakoś mi się nie kwapi do spania. A rano pewnie będe modlił sie o jeszcze 5 min snu A nie mówiłem! q***wa coś mi się z kompem dzieje dziwnego! Nie ogarnia teg co pisze i literki wpie...!!! :kwasny: I eszcze jedno! Jak klikam, wysyłam wiadomść to w ciul czekam aż się wyśle ito samo przy cytowaniu... a na pasku zadań jakieś teksty o fejsbuku mi wyświetla! Może jaiegoś j**anego wirusa mam? HIV ?
Gość elvis80 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 nie wiem czemu ale ja zawsze serio chciałem być z Wami okey a zawsze odbieracie mnie jakoś nie tak.... ;( poważnie, co zadam pytanie to mnie zjedziecie ... zawsze jak jestem nawet na moment przywitam sie z Paniami i Panami z forum Silesia...juz serio nei wiem...jest jakis regulamin że niejeżdżących na spoty sie inaczej traktuje??
Miszka82 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 narka Pany, ja jednak nie wiem czy dojadę jutro jak tak sobie patrzę na to co mam do zrobienia ale będę się starał
Gość elvis80 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 okey uważam że po prostu selekcja wpisów na forum Śląskie jest taka że jak jesteś na Spocie to jesteś na Forum a jak nie to nie ma sensu pisać bo i tak Cię wszyscy zjadą.... kilka razy próbowałem ale jakoś chyba nie jestem z tego team'u szkoda bo w sumie jeżdżę A4 jak Wy....cóż bywa i tak przykre jest to ze inni spoza województwa pomogą a Wy nie
keżor Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 nie wiem czemu ale ja zawsze serio chciałem być z Wami okey a zawsze odbieracie mnie jakoś nie tak.... ;( poważnie, co zadam pytanie to mnie zjedziecie ... zawsze jak jestem nawet na moment przywitam sie z Paniami i Panami z forum Silesia...juz serio nei wiem...jest jakis regulamin że niejeżdżących na spoty sie inaczej traktuje?? niepisana księga spotowiczów nie jesteśmy warsztatem samochodowym dla ludzi co nie jeżdżą na spoty. ja każdemu zawsze chętnie pomoge , ale nie jestem murzynem co go można wyzyskiwać za frajer. pieniędzy też nie chce za pomoc , dlatego pomagam tylko stałym bywalcom. zresztą większość z tych ludzi już u mnie na kanale była także nie rzucam słów na wiatr a teraz ide spać , bo mnie to już męczy dziś :gwizdanie: na do widzenai
krolu Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 okey uważam że po prostu selekcja wpisów na forum Śląskie jest taka że jak jesteś na Spocie to jesteś na Forum a jak nie to nie ma sensu pisać bo i tak Cię wszyscy zjadą.... kilka razy próbowałem ale jakoś chyba nie jestem z tego team'u szkoda bo w sumie jeżdżę A4 jak Wy....cóż bywa i tak przykre jest to ze inni spoza województwa pomogą a Wy nie nam też jest przykro... narazie [br]Dopisany: 14 Luty 2011, 23:39_________________________________________________ nie wiem czemu ale ja zawsze serio chciałem być z Wami okey a zawsze odbieracie mnie jakoś nie tak.... ;( poważnie, co zadam pytanie to mnie zjedziecie ... zawsze jak jestem nawet na moment przywitam sie z Paniami i Panami z forum Silesia...juz serio nei wiem...jest jakis regulamin że niejeżdżących na spoty sie inaczej traktuje?? niepisana księga spotowiczów nie jesteśmy warsztatem samochodowym dla ludzi co nie jeżdżą na spoty. ja każdemu zawsze chętnie pomoge , ale nie jestem murzynem co go można wyzyskiwać za frajer. pieniędzy też nie chce za pomoc , dlatego pomagam tylko stałym bywalcom. zresztą większość z tych ludzi już u mnie na kanale była także nie rzucam słów na wiatr a teraz ide spać , bo mnie to już męczy dziś :gwizdanie: na do widzenai widzę, że odkryłeś KWEJK.pl
keżor Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 narka Pany, ja jednak nie wiem czy dojadę jutro jak tak sobie patrzę na to co mam do zrobienia ale będę się starał też Cie frajerze pod kompa nie podepniemy , nawet nie pytaj :polew:
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 okey uważam że po prostu selekcja wpisów na forum Śląskie jest taka że jak jesteś na Spocie to jesteś na Forum a jak nie to nie ma sensu pisać bo i tak Cię wszyscy zjadą.... kilka razy próbowałem ale jakoś chyba nie jestem z tego team'u szkoda bo w sumie jeżdżę A4 jak Wy....cóż bywa i tak przykre jest to ze inni spoza województwa pomogą a Wy nie Widzisz spoty nie są po to żeby przyjechać na darmowy warsztat! Tylko po to by spędzić czas w miłym towarzystwie. Na forum jest dział techniczny gdzie możesz pytać do woli i jak ktoś będzie chciał i znał odpowiedź to pomoże. Tyle razy to miałeś tłumaczone ale jak groche o ścianę
keżor Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 widzę, że odkryłeś KWEJK.pl dojebany portal praktycznie wszystkie obrazki są mega za***iście śmieszne :polew:
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 narka Pany, ja jednak nie wiem czy dojadę jutro jak tak sobie patrzę na to co mam do zrobienia ale będę się starał też Cie frajerze pod kompa nie podepniemy , nawet nie pytaj :polew: Miszka ma indywidualny cennik
krolu Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 widzę, że odkryłeś KWEJK.pl dojebany portal praktycznie wszystkie obrazki są mega za***iście śmieszne :polew: no dają radę
akjam Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 znowu mu wy***ałem posta... info dla elvisa... jeszcze jedna taka jazda i na początek poleci kropek... :gwizdanie: Możesz wyjaśnić mi niby za co?? Poważnie pytam...o co chodzi?? Np za takie głupie docinki "o jaki potrafi ktoś być miły, to co ile razy było Grisza79 na spocie....raz/miesiąc jest?"[/quote Przepraszam czy ja ciebie pytałem...?chyba nie więc...? To jes forum dyskusyjne więc tak to działa, że jak toś chce coś powiedzieć to mówi. Jak chcesz kogoś konkretnie spytać o coś to pisz PW! q***wa!!!! nie wiem czemu ale ja zawsze serio chciałem być z Wami okey a zawsze odbieracie mnie jakoś nie tak.... ;( poważnie, co zadam pytanie to mnie zjedziecie ... zawsze jak jestem nawet na moment przywitam sie z Paniami i Panami z forum Silesia...juz serio nei wiem...jest jakis regulamin że niejeżdżących na spoty sie inaczej traktuje?? W czymś jest problem... Pomyśl w czym bo chyba nie mylisz, że się umówiliśmy jak dzieci w przedszkolu, że jak będziesz na forum to będziemy po Tobie jechać?! Poczytaj raz jeszcze ten cały galimatias i przemyśl to wszystko. BTW Zaproponowałem coś wcześniej i zadałem kilka pytań ale widzę, że ciężko Ci się jest do tego ustosunkować. :gwizdanie: okey uważam że po prostu selekcja wpisów na forum Śląskie jest taka że jak jesteś na Spocie to jesteś na Forum a jak nie to nie ma sensu pisać bo i tak Cię wszyscy zjadą.... kilka razy próbowałem ale jakoś chyba nie jestem z tego team'u szkoda bo w sumie jeżdżę A4 jak Wy....cóż bywa i tak przykre jest to ze inni spoza województwa pomogą a Wy nie j.w.
Gość elvis80 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 okey uważam że po prostu selekcja wpisów na forum Śląskie jest taka że jak jesteś na Spocie to jesteś na Forum a jak nie to nie ma sensu pisać bo i tak Cię wszyscy zjadą.... kilka razy próbowałem ale jakoś chyba nie jestem z tego team'u szkoda bo w sumie jeżdżę A4 jak Wy....cóż bywa i tak przykre jest to ze inni spoza województwa pomogą a Wy nie Widzisz spoty nie są po to żeby przyjechać na darmowy warsztat! Tylko po to by spędzić czas w miłym towarzystwie. Na forum jest dział techniczny gdzie możesz pytać do woli i jak ktoś będzie chciał i znał odpowiedź to pomoże. Tyle razy to miałeś tłumaczone ale jak groche o ścianę dobra dzięki, dzięki, dzięki - po prostu czasami jest tak że wolałbym za fachowa pomoc zapłacić nawet na spocie i mieć temat zamknięty...ot co, niz bujać się po warsztatach co niektórzy pojecia o robicie Audi nie mają... a czasu jak zwykle mało zawsze...
keżor Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 Kędzior jak był młody identycza fota jak ta z trabanta
Rekomendowane odpowiedzi