Pucek Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 i tak pewnie będzie na dodatek, wszystkie trzy z którymi kręci kopną mu w dupsko
krolu Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 i tak pewnie będzie na dodatek, wszystkie trzy z którymi kręci kopną mu w dupsko trzy ?
diman Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 ten krolu to lowelas jasny gwint :gwizdanie:
krolu Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 i tak pewnie będzie na dodatek, wszystkie trzy z którymi kręci kopną mu w dupsko trzy ? plotki
Pucek Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 ten krolu to lowelas jasny gwint :gwizdanie: prędzej bym to nazwał "napinacz"
krolu Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 ten krolu to lowelas jasny gwint :gwizdanie: prędzej bym to nazwał "napinacz" wypraszam sobie...
diman Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 ten krolu to lowelas jasny gwint :gwizdanie: prędzej bym to nazwał "napinacz" czuje tu głos zazdrośnika :gwizdanie: [br]Dopisany: 23 Luty 2011, 19:22_________________________________________________ nareszcie w domu :gwizdanie: prasuj koszule i smigamy do czeko :kox:
Pucek Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 zazdrośnika choćbym miał czego zazdrościć
krolu Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 tak w ogóle to czemu mu zajebisci kolesie ze spotów gliwickich nabijamy tutaj posty.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 zazdrośnika choćbym miał czego zazdrościć jasne ze masz
krolu Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 tak w ogóle to czemu mu zajebisci kolesie ze spotów gliwickich nabijamy tutaj posty.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: widzieliście kiedyś kogoś z SK na spotcie w GL ? :gwizdanie:
diman Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 tak w ogóle to czemu mu zajebisci kolesie ze spotów gliwickich nabijamy tutaj posty.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: bo jestesmy tutaj a co :gwizdanie:
krolu Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 zazdrośnika choćbym miał czego zazdrościć jasne ze masz może zobaczysz dziś kasie, ole i marzenę to przemyślisz to :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 tak w ogóle to czemu mu zajebisci kolesie ze spotów gliwickich nabijamy tutaj posty.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: widzieliście kiedyś kogoś z SK na spotcie w GL ? :gwizdanie: no ja dwa lata temu [br]Dopisany: 23 Luty 2011, 19:24_________________________________________________ zazdrośnika choćbym miał czego zazdrościć jasne ze masz może zobaczysz dziś kasie, ole i marzenę to przemyślisz to :gwizdanie: :gwizdanie: ja je juz widzialem sa koksiarsikie :kox:
Pucek Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 nabijacie im posty a oni się napinają to się musi zmienić :gwizdanie:
krolu Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 tak w ogóle to czemu mu zajebisci kolesie ze spotów gliwickich nabijamy tutaj posty.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: widzieliście kiedyś kogoś z SK na spotcie w GL ? :gwizdanie: no ja dwa lata temu [br]Dopisany: 23 Luty 2011, 19:24_________________________________________________ zazdrośnika choćbym miał czego zazdrościć jasne ze masz może zobaczysz dziś kasie, ole i marzenę to przemyślisz to :gwizdanie: :gwizdanie: ja je juz widzialem sa koksiarsikie :kox: fajne są i wolne :kox: [br]Dopisany: 23 Luty 2011, 19:27_________________________________________________ nabijacie im posty a oni się napinają to się musi zmienić :gwizdanie: od dziś każdy post od ludzi z sg będę przenosić do naszego wątku :polew:
OKO Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 nareszcie w domu :gwizdanie: prasuj koszule i smigamy do czeko :kox: zjem kolacje, wskocze w koszulę, garniak, buty ze skóry aligatora i jestem gotowy
diman Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 tak w ogóle to czemu mu zajebisci kolesie ze spotów gliwickich nabijamy tutaj posty.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: widzieliście kiedyś kogoś z SK na spotcie w GL ? :gwizdanie: no ja dwa lata temu [br]Dopisany: 23 Luty 2011, 19:24_________________________________________________ zazdrośnika choćbym miał czego zazdrościć jasne ze masz może zobaczysz dziś kasie, ole i marzenę to przemyślisz to :gwizdanie: :gwizdanie: ja je juz widzialem sa koksiarsikie :kox: fajne są i wolne :kox: [br]Dopisany: 23 Luty 2011, 19:27_________________________________________________ nabijacie im posty a oni się napinają to się musi zmienić :gwizdanie: od dziś każdy post od ludzi z sg będę przenosić do naszego wątku :polew: ja jestem zajety wiec nic z tego a co do drugij czesci to krolu bedziesz mial troche roboty z tym przenoszeniem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi