Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Kezor Murzyn ma jakies problemy na eu :polew: Dowiedzial sie podobno od kogos, ze chyba my na niego wczoraj jechalismy, ze zwalil mi te logi i wogole i sie zali na forum :polew:

Ponizej odpowiedz jaka mu napisalem:

"Nie wiem o kim mowisz Murzyn ale ja moge tylko potwierdzic, ze mi logi zjebales i to pierwszorzednie :klnie: Gadales ze turbo i takie tam do czyszczenia, ze 96 KM przy dobrych lotach mam a to wszystko raczej :kupa: prawda ::) Wiec ja juz tobie napewno nie dam logow zrobic 8) Jak inni chca niech Ci ufaja ja juz tego napewno nie zrobie :) Jak tylko pojade na hamownie w 3-miescie to przesle tobie wykres i bedziesz mial czarno na bialym ile mam koni pod maska :gwizd:

Prosze nie zmieniac mojego posta nawet po czesci, mam prawo do wyrazania swojej opini i nikogo tym postem nie obrazilem. Jak bedzie usuwany bede go wklejal na nowo :lol:"

no nieźle :polew: ja tam przecież nic na jego temat nie gadałem, a to że zdupcył Ci logo to przecież żadna tajemnica , a lepiej przecież żeby to inni wiedzieli zanim dadzą zlogować mu auto :wink4:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 10:27_________________________________________________

hmmmm ja ogolnie nie mam zamiaru zakladania ramek ani naklejania naklejek, wiesz ze z eu tez nie mialem :no:

Ty to akurat masz za***iste rameczki porszak center i też by mi było ich szkoda :decayed:

ale naklejke se gdzieś możesz czasnąć ;)

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kezor Murzyn ma jakies problemy na eu :polew: Dowiedzial sie podobno od kogos, ze chyba my na niego wczoraj jechalismy, ze zwalil mi te logi i wogole i sie zali na forum :polew:

"Nie wiem o kim mowisz Murzyn ale ja moge tylko potwierdzic, ze mi logi zjebales i to pierwszorzednie :klnie: Gadales ze turbo i takie tam do czyszczenia, ze 96 KM przy dobrych lotach mam a to wszystko raczej :kupa: prawda ::) Wiec ja juz tobie napewno nie dam logow zrobic 8) Jak inni chca niech Ci ufaja ja juz tego napewno nie zrobie :) Jak tylko pojade na hamownie w 3-miescie to przesle tobie wykres i bedziesz mial czarno na bialym ile mam koni pod maska :gwizd:

Prosze nie zmieniac mojego posta nawet po czesci, mam prawo do wyrazania swojej opini i nikogo tym postem nie obrazilem. Jak bedzie usuwany bede go wklejal na nowo :lol:"

no nieźle :polew: ja tam przecież nic na jego temat nie gadałem, a to że zdupcył Ci logo to przecież żadna tajemnica , a lepiej przecież żeby to inni wiedzieli zanim dadzą zlogować mu auto :wink4:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 10:27_________________________________________________

hmmmm ja ogolnie nie mam zamiaru zakladania ramek ani naklejania naklejek, wiesz ze z eu tez nie mialem :no:

Ty to akurat masz za***iste rameczki porszak center i też by mi było ich szkoda :decayed:

no wlasnie dlatego tam napisalem, nie chcialem wczesniej mu tego pisac ale lepiej niech inni wiedza jakim jest specjalista :polew: co do ramki to napewno nie zmienie a co do naklejki to sie jeszcze zastanowie, bo szkoda mi auta, zeby cos na nim naklejac, w koncu ja nie jestem dzo-dzo zeby robic jakies mega reklamy :tongue4:

Opublikowano

no wlasnie dlatego tam napisalem, nie chcialem wczesniej mu tego pisac ale lepiej niech inni wiedza jakim jest specjalista :polew: co do ramki to napewno nie zmienie a co do naklejki to sie jeszcze zastanowie, bo szkoda mi auta, zeby cos na nim naklejac, w koncu ja nie jestem dzo-dzo zeby robic jakies mega reklamy :tongue4:

To uważaj, żeby Ci ktoś w nocy czegoś nie nakleił :evil: :evil:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 13:00_________________________________________________

wpadaj Krolu :cool1: tylko powiedz mi jedno czy ty sie wstydzisz swojego silniczka, ze masz wpisane 4,2 :chytry:

Nie wstydzę się ale nikt nie wie jaki mam więc dałem sobie jaki ma najbardziej PASOWAŁ :polew: :polew: :polew:

Każdy wie że jestem pędzącą legendą.

Opublikowano

no ale jak nikt nie wie jaki masz silnik :chytry: najpierw trzeba rozroznic czy diesel czy benzynka, pozniej w kazdym mozliwym wyborze masz kilka opcji i trzeba cosik wybrac :tongue4:

Opublikowano

no ale jak nikt nie wie jaki masz silnik :chytry: najpierw trzeba rozroznic czy diesel czy benzynka, pozniej w kazdym mozliwym wyborze masz kilka opcji i trzeba cosik wybrac :tongue4:

Nie wiem czy diesel czy benzyna, leje gnojówkę bo tańsza :decayed:

A tak poważnie to jakaś 90 AHH albo AHU...

Opublikowano

siemasz Keżor ja sie pisze, w koncu nie bede jedynym na spocie z ramka A4 KLUB POLSKA, na samym początku zalogowalem się tutaj i tu mi dobrze,

ps a zamierzamy wywalić EU spod GO SPORTU :D ?

[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2009, 17:16_________________________________________________

SIEMKA o ile dobrze kojaze to GO-SPORT jest na 3-stawach,prace koncze o 19:00 wiec jak nie bedzie duzych korkow to sie zamelduje tam do was:)Pozdro!!!

spoko spoko spocik to nie 5 min, zaczekamy :naughty:

Opublikowano
  • Autor

siemasz Keżor ja sie pisze, w koncu nie bede jedynym na spocie z ramka A4 KLUB POLSKA, na samym początku zalogowalem się tutaj i tu mi dobrze,

ekipa jest fajna i sama przejdzie za niedługo tutaj :) takze nie ma co wywalac :hi:

Opublikowano

ekipa jest fajna i sama przejdzie za niedługo tutaj :) takze nie ma co wywalac :hi:

to spoko bo ostatnio jak bylem kilka razy na spocie to wlasnie chlopaki rozmawiali o czyms o czym pisali na EU a ja zielony stalem i nic nie kumalem hehe, wiec zapraszam serdecznie reszte z EU, juz widze ze pomalu chlopaki są: Gracjan,Tzieland(jedynie skumalem po opisie miasta w profilu), no i Wiktor pisal cosik,

fajnie, ze to rusza na PL

Opublikowano

Miszka mnie nie kumasz :shocked: no prosze cie :wallbash: mam najpiekniejsze autko i wogole moja seria daje rade wszystkim innym a ty mnie nie kumasz :no: czuje sie obrazony normalnie :decayed:

Opublikowano

Miszka mnie nie kumasz :shocked: no prosze cie :wallbash: mam najpiekniejsze autko i wogole moja seria daje rade wszystkim innym a ty mnie nie kumasz :no: czuje sie obrazony normalnie :decayed:

Widziałem ostatnio twoją czerwoną serię jak na S1 wjeżdżałeś w Jaworznie :naughty:

Opublikowano

Krolu nie ma takiego modelu jak S1 :tongue4:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

krolowi chodzilo o trase krajowa: S1

[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2009, 15:34_________________________________________________

tzieland-oczywiscie, ze kumam Twoja czerwien w kombisiu na obcych blatach, chodzilo mi o to, ze nie znam Twojej ksywy ale jak looknalem na opis to zajarzylem tzn skumalem ;) kumasz juz ?;)

Opublikowano

no miszka teraz juz kumam jak skumales, mam nadzieje, ze ty tez juz kumasz, ze ja kumam o co kaman :polew:

krolu bardzo mozliwe, bo zawsze tamtedy jezdze :cool1:

zeby narobic wam troche smaka i spieprzyc delikatnie humorki pokaze wam gdzie bede sie melinowal przez kolejne 3 miechy :naughty:www.domaro.pl juz mozecie zazdroscic :evil:

Opublikowano

dokladnie viktor, wakacje+zarobek=zaje***ta zabawa :naughty:

ale szczerze to bede musial troche sie tutaj narobic ale za to w jakim fajnym miejscu :evil: i nad morze sobie moge codziennie wyskoczyc, oczywiscie jak tylko bedzie pogoda :gwizdanie:

Opublikowano

Mc Z tyko nie mów że będziesz choził po plaży i jagodzianki z lodami sprzedawał :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no widze , że ekipa sie powiększa :good:

także za niedługo przygotujcie sie na pierwszego oficjalnego spota A4-klub.pl po reaktywacji :hi:

trzeba ustalić miejscówe i sie zrobi mega super wypas spot :cool1:

co do terminu to myśle że jakaś sobota po południu np.11 lub 18 lipca

a miejscówa to pasowało by katowice, ale rzucajcie propozycje :hi:

Opublikowano

+ atrakcje :D

Opublikowano

trzeba ustalić miejscówe i sie zrobi mega super wypas spot :cool1:

co do terminu to myśle że jakaś sobota po południu np.11 lub 18 lipca

a miejscówa to pasowało by katowice, ale rzucajcie propozycje :hi:

terminy wporzo a miejscowka moze na dolinie kolo lotniska, zalezy czy przewidujemy jakies dodatkowe atrakcje nr grill czy cos w tym stylu, jest troche czasu to mozna pomyslec, nie wiem jak to widzisz Keżor ale opcja dobra :)

ps, pisales cos o kompie ze masz i mozna sie podpiac, jestem chetny bo w sumie nigdy nie sprawdzalem swojej 4( tylko jak tam wyskoczy jakas lipa to nie mow nikomu :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.