krolu Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Gliwice ostatnio ciężko przędzą.... szybko ich dojdziemy.. objedziemy ich z palcem w ... chyba położę się na łóżku i po przeglądam wątek katowicki na komórce... :gwizdanie: :gwizdanie: nawet nie probuj :polew: :polew: :polew:
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Gliwice ostatnio ciężko przędzą.... szybko ich dojdziemy.. objedziemy ich z palcem w ... chyba położę się na łóżku i po przeglądam wątek katowicki na komórce... :gwizdanie: :gwizdanie: nawet nie probuj Dokładnie! Bo nie czytałeś pewnie instrukcji!
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 spoko 2 strzeliłem :> prawdziwy zdrowy, młody facet strzela przynajmniej trzy chyba, że do tych dwóch jeszcze flaszka pękła
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 spoko 2 strzeliłem :> prawdziwy zdrowy, młody facet strzela przynajmniej trzy chyba, że do tych dwóch jeszcze flaszka pękła Ile tych przymiotników...
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 spoko 2 strzeliłem :> prawdziwy zdrowy, młody facet strzela przynajmniej trzy chyba, że do tych dwóch jeszcze flaszka pękła Ile tych przymiotników... ze kogo? :polew:
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 spoko 2 strzeliłem :> prawdziwy zdrowy, młody facet strzela przynajmniej trzy chyba, że do tych dwóch jeszcze flaszka pękła Ile tych przymiotników... ze kogo? :polew: Właśnie, że nie wiem... kogo by tu przypisać...
gregory Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 TVN7 Canal+ Sport HD Sport najlepiej samemu uprawiać, a nie oglądać na szklanym ekranie cały czas uprawiam :gwizdanie: To zmieniaj przynajmniej rękę nie wiem o który sport Ci chodzi, ale mam kufel dla praworęcznych :gwizdanie: Właśnie o kuflowanie To nic Stasiu tylko musisz mieć dwa kufle, prawo ręczny i lewo. Plus tego taki że masz dwa browary na raz i przyjemność trwa dłużej
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 TVN7 Canal+ Sport HD Sport najlepiej samemu uprawiać, a nie oglądać na szklanym ekranie cały czas uprawiam :gwizdanie: To zmieniaj przynajmniej rękę nie wiem o który sport Ci chodzi, ale mam kufel dla praworęcznych :gwizdanie: Właśnie o kuflowanie To nic Stasiu tylko musisz mieć dwa kufle, prawo ręczny i lewo. Plus tego taki że masz dwa browary na raz i przyjemność trwa dłużej mam jeszcze taki litrowy, praworęczny
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 TVN7 Canal+ Sport HD Sport najlepiej samemu uprawiać, a nie oglądać na szklanym ekranie cały czas uprawiam :gwizdanie: To zmieniaj przynajmniej rękę nie wiem o który sport Ci chodzi, ale mam kufel dla praworęcznych :gwizdanie: Właśnie o kuflowanie To nic Stasiu tylko musisz mieć dwa kufle, prawo ręczny i lewo. Plus tego taki że masz dwa browary na raz i przyjemność trwa dłużej Albo krócej jednak...
Kędzior Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Albo krócej jednak... napewno potrwa to szybciej
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Albo krócej jednak... napewno potrwa to szybciej No właśnie o tym mówię.
akjam Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 nauczcie się cytować Kędzior coś zdupcył.
stanley Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 nauczcie się cytować Kędzior coś zdupcył. załadował na forum wirusa :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi