Grisza79 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Diman nie masz adaptera do tej karty microSD ? bo nie umiem swojego znaleść mam już przygotowany :kox: wezmę go razem z kartą co jeszcze mam wziąśc Nic. tylko adaptera mi brakuje, jak nazłość gdzieś mój zapodziałem....
diman Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Diman nie masz adaptera do tej karty microSD ? bo nie umiem swojego znaleść mam już przygotowany :kox: wezmę go razem z kartą co jeszcze mam wziąśc Nic. tylko adaptera mi brakuje, jak nazłość gdzieś mój zapodziałem.... spoko mam już przygotowany jak już pisałem
Bulczas Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Dimek będziesz wgrywał dziweksy na telefon
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Diman nie masz adaptera do tej karty microSD ? bo nie umiem swojego znaleść mam już przygotowany :kox: wezmę go razem z kartą co jeszcze mam wziąśc Nic. tylko adaptera mi brakuje, jak nazłość gdzieś mój zapodziałem.... ja mam w domu dwa :gwizdanie:
diman Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Dimek będziesz wgrywał dziweksy na telefon no i to jakie podobno Grisza ma najlepsze :kox: :>[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 15:05_________________________________________________ Diman nie masz adaptera do tej karty microSD ? bo nie umiem swojego znaleść mam już przygotowany :kox: wezmę go razem z kartą co jeszcze mam wziąśc Nic. tylko adaptera mi brakuje, jak nazłość gdzieś mój zapodziałem.... ja mam w domu dwa :gwizdanie: i co się chwalisz ja też mam dwa
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Dimek będziesz wgrywał dziweksy na telefon no i to jakie podobno Grisza ma najlepsze :kox: :>[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 15:05_________________________________________________ Diman nie masz adaptera do tej karty microSD ? bo nie umiem swojego znaleść mam już przygotowany :kox: wezmę go razem z kartą co jeszcze mam wziąśc Nic. tylko adaptera mi brakuje, jak nazłość gdzieś mój zapodziałem.... ja mam w domu dwa :gwizdanie: i co się chwalisz ja też mam dwa pomyliłem się, mam trzy :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 To jak Grisza ma tyle stuffu to chyba też kupię ten telefon
Grisza79 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Diman nie masz adaptera do tej karty microSD ? bo nie umiem swojego znaleść mam już przygotowany :kox: wezmę go razem z kartą co jeszcze mam wziąśc Nic. tylko adaptera mi brakuje, jak nazłość gdzieś mój zapodziałem.... ja mam w domu dwa :gwizdanie: odsprzedaj mi jeden za pifffo.... :gwizdanie: To jak Grisza ma tyle stuffu to chyba też kupię ten telefon na necie ja się poszuka to jest tego w brud
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Diman nie masz adaptera do tej karty microSD ? bo nie umiem swojego znaleść mam już przygotowany :kox: wezmę go razem z kartą co jeszcze mam wziąśc Nic. tylko adaptera mi brakuje, jak nazłość gdzieś mój zapodziałem.... ja mam w domu dwa :gwizdanie: odsprzedaj mi jeden za pifffo.... :gwizdanie: To jak Grisza ma tyle stuffu to chyba też kupię ten telefon na necie ja się poszuka to jest tego w brud jak znajdę, to Ci przywiozę
addassko Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 przyjade dzis najprawdopodobniej z Wild80 musi na spota 1 raz przybyc
akjam Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ja nie wiem czy się dziś wyrobię bo małą przywiozłem ze szpitala i zobaczę jak będzie się czuła. Bidulka. ;(
addassko Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ja nie wiem czy się dziś wyrobię bo małą przywiozłem ze szpitala i zobaczę jak będzie się czuła. Bidulka. ;( oby ja tylko nic nie bolalo !! bedzie
akjam Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ja nie wiem czy się dziś wyrobię bo małą przywiozłem ze szpitala i zobaczę jak będzie się czuła. Bidulka. ;( oby ja tylko nic nie bolalo !! bedzie No póki co to jeszcze boli ale lepiej jest niż wczoraj tuż po zabiegu! Będzie coraz lepiej ale trzeba to wszystko powoli znieść i wiadomo jak to z dzieciakami bywa.
Seski Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 stasiu ze o co ci tam chodzilo...? jakbyś choć trochę znał się na motoryzacji to byś pokapował [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 12:13_________________________________________________ ave no przepraszam że ja taki nie ogarnięty... [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 16:18_________________________________________________ Ja nie wiem czy się dziś wyrobię bo małą przywiozłem ze szpitala i zobaczę jak będzie się czuła. Bidulka. ;( oby ja tylko nic nie bolalo !! bedzie No póki co to jeszcze boli ale lepiej jest niż wczoraj tuż po zabiegu! Będzie coraz lepiej ale trzeba to wszystko powoli znieść i wiadomo jak to z dzieciakami bywa. oj to życz jej tam szybkiego powrotu do pełni zdrowia
Grisza79 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ja nie wiem czy się dziś wyrobię bo małą przywiozłem ze szpitala i zobaczę jak będzie się czuła. Bidulka. ;( Będzie dobrze, nic się nie bój Pozdrów Ją odemnie, jakby nie wiedziała kto, to powiedz że ten przystojny Pan na wózku co był BT, a jakby dalej nie wiedziała, to powiedz że to ten co namalował jej najładniejszy obrazek w zeszycie :gwizdanie:
akjam Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ja nie wiem czy się dziś wyrobię bo małą przywiozłem ze szpitala i zobaczę jak będzie się czuła. Bidulka. ;( Będzie dobrze, nic się nie bój Pozdrów Ją odemnie, jakby nie wiedziała kto, to powiedz że ten przystojny Pan na wózku co był BT, a jakby dalej nie wiedziała, to powiedz że to ten co namalował jej najładniejszy obrazek w zeszycie :gwizdanie: No właśnie jej przekazałem pozdrowienia. :> Niewiele mówi ale uśmiech ma uroczy.
Grisza79 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Akjam ogólnie masz śliczną córke Idzie gdzieś u was kupić w Kato taki płyn do spryskiwaczy ? http://www.sonax-polska.pl/p,sonax_xtreme_letni_plyn_do_spryskiwaczy_1100_nanopro,9,36.html Świeci mi już kontrolka od 3 dni a nie chce kupować z biedronki itp.
Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Będę :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:
Bulczas Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Panowie nie ma ktoś otwornicy tak na ok 7cm?
Grisza79 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Będę :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: JA też A na tego grilla to troche piździ......
Rekomendowane odpowiedzi