akjam Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 :gwizdanie: :polew: Czarek jest dobry! :polew:
Miszka82 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 padam na ryj ja pier**le k**wa mać , potrzebowałbym ze dwa trzy dni bez roboty, picia i narkotyków
akjam Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 padam na ryj ja pieprze ku*** mać , potrzebowałbym ze dwa trzy dni bez roboty, picia i narkotyków :kox: Weź se L4 i dupc to! :naughty:
Miszka82 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 padam na ryj ja pieprze ku*** mać , potrzebowałbym ze dwa trzy dni bez roboty, picia i narkotyków :kox: Weź se L4 i dupc to! :naughty: no przydało by się :gwizdanie: cisnę spać
akjam Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 padam na ryj ja pieprze ku*** mać , potrzebowałbym ze dwa trzy dni bez roboty, picia i narkotyków :kox: Weź se L4 i dupc to! :naughty: no przydało by się :gwizdanie: cisnę spać Narta!
Miszka82 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 padam na ryj ja pieprze ku*** mać , potrzebowałbym ze dwa trzy dni bez roboty, picia i narkotyków :kox: Weź se L4 i dupc to! :naughty: no przydało by się :gwizdanie: cisnę spać Narta! narta narta a jak tam spociszon, gryll był ? (nie czytałem spamu) :gwizdanie:
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Nie było bo zimno w ciul dziś było! Ja musiałem się spieszyć bo do roboty na ósmą miałem tak że około 9ej wyjechałem z Kato... :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 00:15_________________________________________________Dobra Pany! Ja spadam na chatę. W kontakcie po po. Gdybyśmy się tu nie wiedzieli to kom. Gdyby mocno spier.... się pogoda to dam znać i wtedy dacie znać czy gracie czy nie. Si ja lejter.
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ten Golf nie jedzie a spalanie jak w 3.0 TDI
Bulczas Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ten Golf nie jedzie a spalanie jak w 3.0 TDI Pali chociaż kapcie
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ten Golf nie jedzie a spalanie jak w 3.0 TDI Pali chociaż kapcie nie wiem, nie próbowałem
Bulczas Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ten Golf nie jedzie a spalanie jak w 3.0 TDI Pali chociaż kapcie nie wiem, nie próbowałem Firmowym autem nie próbowałeś
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ten Golf nie jedzie a spalanie jak w 3.0 TDI Pali chociaż kapcie nie wiem, nie próbowałem Firmowym autem nie próbowałeś jestem za stary na takie rzeczy, porządny ze mnie obywatel i wzorowy pracownik :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ten Golf nie jedzie a spalanie jak w 3.0 TDI Pali chociaż kapcie nie wiem, nie próbowałem Firmowym autem nie próbowałeś jestem za stary na takie rzeczy, porządny ze mnie obywatel i wzorowy pracownik :gwizdanie: tzw społeczniak
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ten Golf nie jedzie a spalanie jak w 3.0 TDI Pali chociaż kapcie nie wiem, nie próbowałem Firmowym autem nie próbowałeś jestem za stary na takie rzeczy, porządny ze mnie obywatel i wzorowy pracownik :gwizdanie: tzw społeczniak no, wy*ebałem raz dupną szybę na przystanku w czynie społecznym (nie zatrzymał nam się autobus) :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 k**wa ale nudny dzień i do tego ta pogoda Od 8 nic nie zrobiłem poza wypiciem kawy
Rekomendowane odpowiedzi