stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Najlpeszego Stanley! :drunk: Co do dzisiejszego grania mam mieć potwierdzenie około 16ej. Jakby mnie nie było przy necie to wyślę eskę do kogoś i dacie info na forum, ok? dobrze, panie kierowniku Ty widzę Stan, że dziś znowu zarobiony? :gwizdanie: szkoda gadać
Seski Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 stanislawie zycze ci wszystkiego najlepszego z okazji twoich kolejnych 18 urodzin i zebys przynajmniej z tego swietowania cos pamietal...
Grisza79 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 STANLEY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! Jak najwięcej i jeszcze więcej :beer1:
Grisza79 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Stanley że Ci tak powiem BARANIE :gwizdanie: Same Barany, Ja, Stanley, Akjam, Seski (jeśli się nie myle), gregory, Gracia... kto jeszcze z kwietnia ? nie chce mi się przeglądać całego miesiąca
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 tak z nudów: j**ane sucze :slina: [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2011, 15:03_________________________________________________ Stanley że Ci tak powiem BARANIE :gwizdanie: Same Barany, Ja, Stanley, Akjam, Seski (jeśli się nie myle), gregory, Gracia... kto jeszcze z kwietnia ? nie chce mi się przeglądać całego miesiąca ja tez :gwizdanie:
Seski Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 dzięki zboczeńcy Nie musisz dziekowac wystarczy ze postawisz flaszke na glowe... :] a faktycznie duzo tych baranow...
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Najlepszego Stasiu brakuje jeszcze wody do tych kwiatków dzięki
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Najlepszego Stasiu brakuje jeszcze wody do tych kwiatków dzięki tzn. wódy... :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Najlepszego Stasiu brakuje jeszcze wody do tych kwiatków dzięki tzn. wódy... :gwizdanie: Wy tylko o jednym :gwizdanie: Gramy dziś :gwizdanie:
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Najlepszego Stasiu brakuje jeszcze wody do tych kwiatków dzięki tzn. wódy... :gwizdanie: Wy tylko o jednym :gwizdanie: Gramy dziś :gwizdanie: Będę wiedział za ok. pól godziny.
Seski Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 taaa... teraz wszyscy czekają na znak od wyroczni...
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 No niestety Panowie nic z tego dziś nie będzie. Jakieś prace są na obiekcie i duuuupa! :angry:
Bulczas Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 No niestety Panowie nic z tego dziś nie będzie. Jakieś prace są na obiekcie i duuuupa! :angry: No coż to trzeba zrobić psssyyyttt :gwizdanie:
Seski Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 No niestety Panowie nic z tego dziś nie będzie. Jakieś prace są na obiekcie i duuuupa! :angry: No coż to trzeba zrobić psssyyyttt :gwizdanie: no to ja też pssyt i koniec z ruchem na dzisiaj
Grisza79 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 kapa no nic trzeba sie napic bierzcie przykład z kolegi :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi