stanley Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 psssyttt, pierwszy raz od 3 dni :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 20:45_________________________________________________ To nie wiem ja myslalem zeby jechac, ale czy dam radę....
akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 psssyttt, pierwszy raz od 3 dni :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 20:45_________________________________________________ To nie wiem ja myslalem zeby jechac, ale czy dam radę.... Ja też się zastanawiam czy dam radę... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 nie wiem czy nie będziemy znowu grać w niedzielę, a Wy Akjam gracie w niedz ?
krolu Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 już znam przyczynę dlaczego eSa tak ciężko paliła, padała pompa paliwa... w sumie to dziś już padła całkiem Czyli to nie wina felg A tak na poważnie to lipa Pakujesz 11-stkę paliwowa - ta w baku, nie wtryskowa - rotacyjna jak by siadał wtryskowa - to mironowy sposób - provident i AWX - go :naughty:
akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 nie wiem czy nie będziemy znowu grać w niedzielę, a Wy Akjam gracie w niedz ? Tradycyjnie tak. Ta niedzielna ekipa nie zmienia się od wielu lat i gramy bez względu na nic! Mamy mieć jakiś turniej chyba nawet. Jutro mam mieć info czy wszystkie drużyny się zgłoszą. BTW Kolejna środa jest już zarezerwowana na 19:30 także tego...
stanley Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 nie wiem czy nie będziemy znowu grać w niedzielę, a Wy Akjam gracie w niedz ? Tradycyjnie tak. Ta niedzielna ekipa nie zmienia się od wielu lat i gramy bez względu na nic! Mamy mieć jakiś turniej chyba nawet. Jutro mam mieć info czy wszystkie drużyny się zgłoszą. BTW Kolejna środa jest już zarezerwowana na 19:30 także tego... oki, trzeba więcej grać, a mniej piwa pić [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 21:03_________________________________________________ fajny kawałek, a od 2:48
Grisza79 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 z wieczora.... Roboty Fpiz*u dziś miałem
stanley Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 z wieczora.... Roboty Fpiz*u dziś miałem ja też jak powiedziałem szefowi, że nie zrobiłem dla niego kilku pierdół bo nie miałem czasu, to nie wiedział czy śmiać się czy brać moją odpowiedź na poważnie :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 z wieczora.... Roboty Fpiz*u dziś miałem ja też jak powiedziałem szefowi, że nie zrobiłem dla niego kilku pierdół bo nie miałem czasu, to nie wiedział czy śmiać się czy brać moją odpowiedź na poważnie :gwizdanie: To dobrze że nie stwierdził że jego sprawy są najważniejesze a później cała reszta Czyli mi pewnie też nie sprawdziłeś tych piórek
stanley Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 z wieczora.... Roboty Fpiz*u dziś miałem ja też jak powiedziałem szefowi, że nie zrobiłem dla niego kilku pierdół bo nie miałem czasu, to nie wiedział czy śmiać się czy brać moją odpowiedź na poważnie :gwizdanie: To dobrze że nie stwierdził że jego sprawy są najważniejesze a później cała reszta Czyli mi pewnie też nie sprawdziłeś tych piórek sprawdzę jutro
Grisza79 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Stanley spoko, nie śpieszy się. Będziesz miał czas to sprawdz.... Ide coś wszamać
stanley Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Stanley spoko, nie śpieszy się. Będziesz miał czas to sprawdz.... Ide coś wszamać tylko nie zjedz pół lodówki :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Stanley spoko, nie śpieszy się. Będziesz miał czas to sprawdz.... Ide coś wszamać tylko nie zjedz pół lodówki :gwizdanie: chyba pól litra
stanley Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Stanley spoko, nie śpieszy się. Będziesz miał czas to sprawdz.... Ide coś wszamać tylko nie zjedz pół lodówki :gwizdanie: chyba pól litra to jest zawsze dobra opcja :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 22:00_________________________________________________http://www.joemonster.org/filmy/34366/Stalowe_pluca_II ziomal
Grisza79 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 8 jajek na miękko pękło .... mniam mniam A małem dzisiaj możliwość obalić 0,7 z sąsiadem jak mu ścieć robiłem ale się powstrzymałem... Mam silną wole :gwizdanie:
Gość elvis80 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 j**any [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 22:15_________________________________________________ 8 jajek na miękko pękło .... mniam mniam A małem dzisiaj możliwość obalić 0,7 z sąsiadem jak mu ścieć robiłem ale się powstrzymałem... Mam silną wole :gwizdanie: co dietka białkowa?? ktoś pakuje ??? [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 22:16_________________________________________________czy jak hehehe 8 jajek na kolację to jakby bałeczko przyjęte...
Grisza79 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Żadna dieta..... dla mnie to norma... A pakuje już od 10lat
stanley Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 8 jajek na miękko pękło .... mniam mniam A małem dzisiaj możliwość obalić 0,7 z sąsiadem jak mu ścieć robiłem ale się powstrzymałem... Mam silną wole :gwizdanie: zrobiłeś Basi smaka tymi jajkami na miękko :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi