akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jak mnie łeb naqrwia! Byłem u kumpla, malował felgi i zapach tego j**anego lakieru zabija! :kwasny: Grisza! Wiperdolić 8 jajek z biegu... :shocked:
Miszka82 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jak mnie łeb naqrwia! Byłęm u kumpla, malował felgi i zapach tego j**anego lakieru zabija! :kwasny: nie pirdol pewnie wąchałeś ile się da
stanley Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jak mnie łeb naqrwia! Byłęm u kumpla, malował felgi i zapach tego j**anego lakieru zabija! :kwasny: nie pirdol pewnie wąchałeś ile się da
akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jak mnie łeb naqrwia! Byłęm u kumpla, malował felgi i zapach tego j**anego lakieru zabija! :kwasny: nie pirdol pewnie wąchałeś ile się da Stać mnie na lepsze narko... :naughty: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jak mnie łeb naqrwia! Byłęm u kumpla, malował felgi i zapach tego j**anego lakieru zabija! :kwasny: nie pirdol pewnie wąchałeś ile się da Stać mnie na lepsze narko... :naughty: :gwizdanie: darowanemu koniowi....
akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jak mnie łeb naqrwia! Byłęm u kumpla, malował felgi i zapach tego j**anego lakieru zabija! :kwasny: nie pirdol pewnie wąchałeś ile się da Stać mnie na lepsze narko... :naughty: :gwizdanie: darowanemu koniowi.... Przeczytaliście mnie... :decayed: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jak mnie łeb naqrwia! Byłęm u kumpla, malował felgi i zapach tego j**anego lakieru zabija! :kwasny: nie pirdol pewnie wąchałeś ile się da Stać mnie na lepsze narko... :naughty: :gwizdanie: darowanemu koniowi.... albo jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :polew:
Grisza79 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 8 jajek na miękko pękło .... mniam mniam A małem dzisiaj możliwość obalić 0,7 z sąsiadem jak mu ścieć robiłem ale się powstrzymałem... Mam silną wole :gwizdanie: zrobiłeś Basi smaka tymi jajkami na miękko :gwizdanie: sie wie co dobre Jak mnie łeb naqrwia! Byłem u kumpla, malował felgi i zapach tego j**anego lakieru zabija! :kwasny: Grisza! Wiperdolić 8 jajek z biegu... :shocked: Jak się ma spust do picia to i do jedzenia jest :gwizdanie: Jak mnie łeb naqrwia! Byłęm u kumpla, malował felgi i zapach tego j**anego lakieru zabija! :kwasny: nie pirdol pewnie wąchałeś ile się da :polew:
akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jak mnie łeb naqrwia! Byłęm u kumpla, malował felgi i zapach tego j**anego lakieru zabija! :kwasny: nie pirdol pewnie wąchałeś ile się da Stać mnie na lepsze narko... :naughty: :gwizdanie: darowanemu koniowi.... albo jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :polew: Nie opowiadaj o swoich zachowaniach.
stanley Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jak mnie łeb naqrwia! Byłęm u kumpla, malował felgi i zapach tego j**anego lakieru zabija! :kwasny: nie pirdol pewnie wąchałeś ile się da Stać mnie na lepsze narko... :naughty: :gwizdanie: darowanemu koniowi.... albo jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :polew: Nie opowiadaj o swoich zachowaniach. widzę, coś Was łączy
akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jak mnie łeb naqrwia! Byłęm u kumpla, malował felgi i zapach tego j**anego lakieru zabija! :kwasny: nie pirdol pewnie wąchałeś ile się da Stać mnie na lepsze narko... :naughty: :gwizdanie: darowanemu koniowi.... albo jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :polew: Nie opowiadaj o swoich zachowaniach. widzę, coś Was łączy Miszka ćpasz lakier?! :polew:
Miszka82 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jak mnie łeb naqrwia! Byłęm u kumpla, malował felgi i zapach tego j**anego lakieru zabija! :kwasny: nie pirdol pewnie wąchałeś ile się da Stać mnie na lepsze narko... :naughty: :gwizdanie: darowanemu koniowi.... albo jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :polew: Nie opowiadaj o swoich zachowaniach. widzę, coś Was łączy Miszka ćpasz lakier?! :polew: nie ćpie, nie ćpam....k**wa nie biorę
akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jak mnie łeb naqrwia! Byłęm u kumpla, malował felgi i zapach tego j**anego lakieru zabija! :kwasny: nie pirdol pewnie wąchałeś ile się da Stać mnie na lepsze narko... :naughty: :gwizdanie: darowanemu koniowi.... albo jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :polew: Nie opowiadaj o swoich zachowaniach. widzę, coś Was łączy Miszka ćpasz lakier?! :polew: nie ćpie, nie ćpam....ku*** nie biorę To tak jak to jednak Nas coś łączy! :polew: Ale znalazł bym tu jeszcze kilku, którzy nie biorą, nie ćpają ale piją... WIęc wszystkich Nas coś łączy! :polew:
Grisza79 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jak mnie łeb naqrwia! Byłęm u kumpla, malował felgi i zapach tego j**anego lakieru zabija! :kwasny: nie pirdol pewnie wąchałeś ile się da Stać mnie na lepsze narko... :naughty: :gwizdanie: darowanemu koniowi.... albo jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :polew: Nie opowiadaj o swoich zachowaniach. widzę, coś Was łączy Miszka ćpasz lakier?! :polew: nie ćpie, nie ćpam....ku*** nie biorę To tak jak to jednak Nas coś łączy! :polew: Ale znalazł bym tu jeszcze kilku, którzy nie biorą, nie ćpają ale piją... WIęc wszystkich Nas coś łączy! :polew: :gwizdanie: dobrze że się nie zaliczam do tego grona
akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Jak mnie łeb naqrwia! Byłęm u kumpla, malował felgi i zapach tego j**anego lakieru zabija! :kwasny: nie pirdol pewnie wąchałeś ile się da Stać mnie na lepsze narko... :naughty: :gwizdanie: darowanemu koniowi.... albo jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :polew: Nie opowiadaj o swoich zachowaniach. widzę, coś Was łączy Miszka ćpasz lakier?! :polew: nie ćpie, nie ćpam....ku*** nie biorę To tak jak to jednak Nas coś łączy! :polew: Ale znalazł bym tu jeszcze kilku, którzy nie biorą, nie ćpają ale piją... WIęc wszystkich Nas coś łączy! :polew: :gwizdanie: dobrze że się nie zaliczam do tego grona No, no... :polew: Ty zaliczasz się do tego... jeszcze kilku, którzy nie biorą, nie ćpają ale piją... :polew:
Grisza79 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 AKjam :polew: :polew: coś w tym jest
akjam Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 AKjam :polew: :polew: coś w tym jest Cza by się powoli zbierać spać, co?
Rekomendowane odpowiedzi