akjam Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Miszka TV + + :beer1: = pełen relax :wallbash: :wallbash: nie mam tego drugiego :polew: :polew: dlatego dopier**lę wódy x2 :polew: prze luj.... :polew: Zamiast Marysi użyj herbaty podobno też daje kopa tylko zielonej herbaty [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 18:57_________________________________________________zapomniałem napisać idę na spacer z moją To pochytaj coś na mieście...
stanley Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 dołączam się do życzeń Po graniu wy*ebany :gwizdanie: i znowu skręcona noga Spadam się znieczulić [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 19:25_________________________________________________jutro idę na wesele, więc formę trzeba zacząc budować dzień wcześniej
Miszka82 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 zaraz leci "Ile warzy koń trojański"
diman Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 zaraz leci "Ile warzy koń trojański" na którym
Miszka82 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 zaraz leci "Ile warzy koń trojański" na którym TVN [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 19:59_________________________________________________wlasnie sie zaczelo nara
akjam Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 zaraz leci "Ile warzy koń trojański" BTW Ja też idę się nieco napić... :gwizdanie:
diman Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 zaraz leci "Ile warzy koń trojański" BTW Ja też idę się nieco napić... :gwizdanie: no i git ja też zapodałem sobie leszka z soczkiem i sobie sączę z nudów
akjam Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 zaraz leci "Ile warzy koń trojański" BTW Ja też idę się nieco napić... :gwizdanie: no i git ja też zapodałem sobie leszka z soczkiem i sobie sączę z nudów Ty to cały czas musisz być na Standby'u... Wesołych Świąt wszystkim Wesołych Kanar!
diman Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 zaraz leci "Ile warzy koń trojański" BTW Ja też idę się nieco napić... :gwizdanie: no i git ja też zapodałem sobie leszka z soczkiem i sobie sączę z nudów Ty to cały czas musisz być na Standby'u... Wesołych Świąt wszystkim Wesołych Kanar! no i właśnie jestem dlatego spokojnie śmigam sobie bronka a nie dryna [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 20:29_________________________________________________no nic to drugi sobie drachne również z soczkiem
akjam Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 zaraz leci "Ile warzy koń trojański" BTW Ja też idę się nieco napić... :gwizdanie: no i git ja też zapodałem sobie leszka z soczkiem i sobie sączę z nudów Ty to cały czas musisz być na Standby'u... Wesołych Świąt wszystkim Wesołych Kanar! no i właśnie jestem dlatego spokojnie śmigam sobie bronka a nie dryna [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 20:29_________________________________________________no nic to drugi sobie drachne również z soczkiem :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 zaraz leci "Ile warzy koń trojański" BTW Ja też idę się nieco napić... :gwizdanie: caps locka miałem włączonego
akjam Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 zaraz leci "Ile warzy koń trojański" BTW Ja też idę się nieco napić... :gwizdanie: caps locka miałem włączonego :polew:
Miszka82 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 zaraz leci "Ile warzy koń trojański" BTW Ja też idę się nieco napić... :gwizdanie: caps locka miałem włączonego :polew: idę dalej lookać na TV
akjam Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 zaraz leci "Ile warzy koń trojański" BTW Ja też idę się nieco napić... :gwizdanie: caps locka miałem włączonego :polew: idę dalej lookać na TV A ja idę wreszcie napić się czegoś...
Miszka82 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 z rana ty dupo osrana :evil: :polew: :polew: już chlejesz
diman Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 z rana ty dupo osrana :evil: :polew: :polew: już chlejesz
Rekomendowane odpowiedzi