Seski Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Noooo ciekawa wizja... on jest taki słodki.... i ma za***isty tyłek.... :polew: :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Noooo ciekawa wizja... on jest taki słodki.... i ma za***isty tyłek.... :polew: :polew: :polew: jebaj się i tak z Tobą nie będę nikt nie mówił o stałym związku dokładnie to tylko seks...
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Noooo ciekawa wizja... on jest taki słodki.... i ma za***isty tyłek.... :polew: :polew: :polew: jebaj się i tak z Tobą nie będę Od kiedy sie zrobiłes takim sztywniakiem.... zawsze byłes luźny i chętny.... może nam jeszcze wmówisz że aż tak się zmieniłes że trzeba z Toba pochodzić.... :kox: :kox: jesli nie jestes na stanowisku prezesa to Miszka sie z toba nie "pobawi" :polew:
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Noooo ciekawa wizja... on jest taki słodki.... i ma za***isty tyłek.... :polew: :polew: :polew: A ty co patrzysz jak szpak w piz...e ... tez jestes zazdrosny o niego???? :decayed:
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Miszka całuje się po dwóch miesiącach chodzenia- tak pisało w Bravo buhahahaha
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 z Wrocławia... a co ty tam robisz chlejusie jak co odpoczywam... nie piszesz w temacie wątku, popraw się tymczasem ostrzeżenie :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Noooo ciekawa wizja... on jest taki słodki.... i ma za***isty tyłek.... :polew: :polew: :polew: jebaj się i tak z Tobą nie będę Od kiedy sie zrobiłes takim sztywniakiem.... zawsze byłes luźny i chętny.... może nam jeszcze wmówisz że aż tak się zmieniłes że trzeba z Toba pochodzić.... :kox: :kox: jesli nie jestes na stanowisku prezesa to Miszka sie z toba nie "pobawi" :polew: Hmmm nasuwa mi sie tylko jedno na usta.... Miszka Galerianka.... :polew: :polew:
Seski Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 pewnie się znajdzie... jak co to wiesz... poslij mms jak mi sie spodoba to ja moge przygarnac spoko masz 2.8 to zrobisz tą trase w 1.5h bo ja zrobiłem w niecałe 2h
Miszka82 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Noooo ciekawa wizja... on jest taki słodki.... i ma za***isty tyłek.... :polew: :polew: :polew: jebaj się i tak z Tobą nie będę nikt nie mówił o stałym związku dokładnie to tylko seks... a ty k**wa wiesz co to jest ? walisz konia dniami i nocami więc raczej nie
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Noooo ciekawa wizja... on jest taki słodki.... i ma za***isty tyłek.... :polew: :polew: :polew: A ty co patrzysz jak szpak w piz...e ... tez jestes zazdrosny o niego???? :decayed:
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Noooo ciekawa wizja... on jest taki słodki.... i ma za***isty tyłek.... :polew: :polew: :polew: A ty co patrzysz jak szpak w piz...e ... tez jestes zazdrosny o niego???? :decayed: Seski sie juz stara 3 miesiace a Miszka cos niebardzo do niego...
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Noooo ciekawa wizja... on jest taki słodki.... i ma za***isty tyłek.... :polew: :polew: :polew: jebaj się i tak z Tobą nie będę nikt nie mówił o stałym związku dokładnie to tylko seks... a ty ku*** wiesz co to jest ? walisz konia dniami i nocami więc raczej nie
Seski Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Noooo ciekawa wizja... on jest taki słodki.... i ma za***isty tyłek.... :polew: :polew: :polew: A ty co patrzysz jak szpak w piz...e ... tez jestes zazdrosny o niego???? :decayed: nie ja myślałem zawsze, że ty tylko udajesz geja... a tu...
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 pewnie się znajdzie... jak co to wiesz... poslij mms jak mi sie spodoba to ja moge przygarnac spoko masz 2.8 to zrobisz tą trase w 1.5h bo ja zrobiłem w niecałe 2h tak a teraz ja napisze minusa tej trasy - ty ja zrobiles za 50zl a ja za 150zl :polew: [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 22:29_________________________________________________jak tam Miszka kolacje juz zaczales? wchodzi?
Seski Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Noooo ciekawa wizja... on jest taki słodki.... i ma za***isty tyłek.... :polew: :polew: :polew: A ty co patrzysz jak szpak w piz...e ... tez jestes zazdrosny o niego???? :decayed: Seski sie juz stara 3 miesiace a Miszka cos niebardzo do niego... chyba ty sciulu... :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Noooo ciekawa wizja... on jest taki słodki.... i ma za***isty tyłek.... :polew: :polew: :polew: A ty co patrzysz jak szpak w piz...e ... tez jestes zazdrosny o niego???? :decayed: Seski sie juz stara 3 miesiace a Miszka cos niebardzo do niego... tak wiem bo Miszka mi mówił że boi sie prawiczków... :polew:
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Noooo ciekawa wizja... on jest taki słodki.... i ma za***isty tyłek.... :polew: :polew: :polew: A ty co patrzysz jak szpak w piz...e ... tez jestes zazdrosny o niego???? :decayed: Seski sie juz stara 3 miesiace a Miszka cos niebardzo do niego... chyba ty sciulu... :gwizdanie: tak mowiles ostatnio na spocie
Seski Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 pewnie się znajdzie... jak co to wiesz... poslij mms jak mi sie spodoba to ja moge przygarnac spoko masz 2.8 to zrobisz tą trase w 1.5h bo ja zrobiłem w niecałe 2h tak a teraz ja napisze minusa tej trasy - ty ja zrobiles za 50zl a ja za 150zl :polew: [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2011, 22:29_________________________________________________jak tam Miszka kolacje juz zaczales? wchodzi? no nie za 50zł tylko za 75zł w jedną stronę...
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Noooo ciekawa wizja... on jest taki słodki.... i ma za***isty tyłek.... :polew: :polew: :polew: A ty co patrzysz jak szpak w piz...e ... tez jestes zazdrosny o niego???? :decayed: Seski sie juz stara 3 miesiace a Miszka cos niebardzo do niego... tak wiem bo Miszka mi mówił że boi sie prawiczków... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Noooo ciekawa wizja... on jest taki słodki.... i ma za***isty tyłek.... :polew: :polew: :polew: A ty co patrzysz jak szpak w piz...e ... tez jestes zazdrosny o niego???? :decayed: Seski sie juz stara 3 miesiace a Miszka cos niebardzo do niego... tak wiem bo Miszka mi mówił że boi sie prawiczków... :polew: powiem krótko wy***rdalaj stąd
Rekomendowane odpowiedzi