Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 a h*** z jego klata...on tak za***iście ciagnie ze nawet nie potrafie oczu otworzyć taka rozkosz wiec klaty i tak bym nie zobaczył... :polew: zaczynaja sie ostre teksty ciota się najebała i odważna się zrobiła napinacz
Miszka82 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 a h*** z jego klata...on tak za***iście ciagnie ze nawet nie potrafie oczu otworzyć taka rozkosz wiec klaty i tak bym nie zobaczył... :polew: zaczynaja sie ostre teksty ciota się najebała i odważna się zrobiła napinacz ja się nie napinam tylko zastanawiam czy ten gość szuka tutaj chłopaka czy ki c**j
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Spoko chopcy dla wyluzowania atmosfery foto mojej kolezanki... A i nic nie piłem....
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 a h*** z jego klata...on tak za***iście ciagnie ze nawet nie potrafie oczu otworzyć taka rozkosz wiec klaty i tak bym nie zobaczył... :polew: zaczynaja sie ostre teksty ciota się najebała i odważna się zrobiła napinacz ja się nie napinam tylko zastanawiam czy ten gość szuka tutaj chłopaka czy ki ch*** hehehe odcialem mu dostep do zbiornika dlatego taki napalony hehe
Miszka82 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 a h*** z jego klata...on tak za***iście ciagnie ze nawet nie potrafie oczu otworzyć taka rozkosz wiec klaty i tak bym nie zobaczył... :polew: zaczynaja sie ostre teksty ciota się najebała i odważna się zrobiła napinacz ja się nie napinam tylko zastanawiam czy ten gość szuka tutaj chłopaka czy ki ch*** hehehe odcialem mu dostep do zbiornika dlatego taki napalony hehe no to wszystko tłumaczy
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 a h*** z jego klata...on tak za***iście ciagnie ze nawet nie potrafie oczu otworzyć taka rozkosz wiec klaty i tak bym nie zobaczył... :polew: zaczynaja sie ostre teksty ciota się najebała i odważna się zrobiła napinacz ja się nie napinam tylko zastanawiam czy ten gość szuka tutaj chłopaka czy ki ch*** hehehe odcialem mu dostep do zbiornika dlatego taki napalony hehe Nie zapominaj że mam jeszcze badoo...
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 dobra spadam czyli dzisiaj nie bedzie na śpiocha
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 dobra spadam czyli dzisiaj nie bedzie na śpiocha Na spiocha to najlepiej tak z rana...
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Nie zapominaj że mam jeszcze badoo... :polew: zbok dobra spadam czyli dzisiaj nie bedzie na śpiocha Na spiocha to najlepiej tak z rana... a skad wiesz koledzy ci mowili?
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ja bym powiedział, że patologia :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ja bym powiedział, że patologia :gwizdanie: tak tez uwazampsyt debowe
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Nie zapominaj że mam jeszcze badoo... :polew: zbok dobra spadam czyli dzisiaj nie bedzie na śpiocha Na spiocha to najlepiej tak z rana... a skad wiesz koledzy ci mowili? Nie.. mojej sie tak najlepiej podoba... :tongue4: :tongue4:
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Nie.. mojej sie tak najlepiej podoba... :tongue4: :tongue4: oszukuje cie
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Nie zapominaj że mam jeszcze badoo... :polew: zbok dobra spadam czyli dzisiaj nie bedzie na śpiocha Na spiocha to najlepiej tak z rana... a skad wiesz koledzy ci mowili? Nie.. mojej sie tak najlepiej podoba... :tongue4: :tongue4: mówiła coś innego
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 debowe off popełnieś jakiś błąd, ale nie wiem co miałeś na myśli: że się skończyło czy, że się otworzyło :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 debowe off popełnieś jakiś błąd, ale nie wiem co miałeś na myśli: że się skończyło czy, że się otworzyło :gwizdanie: ze sie skonczylo i raczej styknie na dzis bo niebylo za dobrze schlodzone a "letniego" pil niebede
Rekomendowane odpowiedzi