Pucek Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 hmmm chyba na RT... o tak mi przypomaniales to zajrze co ciekawego an zbiorniku [br]Dopisany: 05 Maj 2011, 21:15_________________________________________________ Trzeźwy tak, chory też tak Jadę na prochach to jakieś chyba dobre dostałeś... fajniusie pewnie zostały Ci jeszcze z maydaya :gwizdanie: Na Mejku ich jeszcze nie miałem
Seski Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 hmmm chyba na RT... o tak mi przypomaniales to zajrze co ciekawego an zbiorniku [br]Dopisany: 05 Maj 2011, 21:15_________________________________________________ Trzeźwy tak, chory też tak Jadę na prochach to jakieś chyba dobre dostałeś... fajniusie pewnie zostały Ci jeszcze z maydaya :gwizdanie: Na Mejku ich jeszcze nie miałem przygotowujesz się na nowy sezon i sprawdzasz shit...?
Pucek Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Oczywiście że będę również w tym roku aaa już w sobotę będę hardził Toxicatooor
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 pewnie zostały Ci jeszcze z maydaya :gwizdanie: jeblem :polew: [br]Dopisany: 05 Maj 2011, 21:22_________________________________________________ Toxicatooor no za***iście :polew:
Seski Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Oczywiście że będę również w tym roku aaa już w sobotę będę hardził Toxicatooor eee a co to? a nie jesteś chory...?
Pucek Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Toxicator 2011 - Galeria Szyb Wilson - Katowice - Luna Outblast Arkus P Takie tam, lekkie klimaty
Seski Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Toxicator 2011 - Galeria Szyb Wilson - Katowice - Luna Outblast Arkus P Takie tam, lekkie klimaty łosz ku*wa dobrze że ściszyłem głośniki...[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 21:30_________________________________________________w ogóle co to za romantyk z taką muzyką...?
akjam Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Toxicator 2011 - Galeria Szyb Wilson - Katowice - Luna Outblast Arkus P Takie tam, lekkie klimaty
Pucek Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Toxicator 2011 - Galeria Szyb Wilson - Katowice - Luna Outblast Arkus P Takie tam, lekkie klimaty łosz ku*wa dobrze że ściszyłem głośniki... zawsze wiedziałem że tu większość jest miękkim huyem robiona [br]Dopisany: 05 Maj 2011, 21:31_________________________________________________ Toxicator 2011 - Galeria Szyb Wilson - Katowice - Luna Outblast Arkus P Takie tam, lekkie klimaty Będziesz? nawet Adam Król będzie :naughty:
akjam Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Toxicator 2011 - Galeria Szyb Wilson - Katowice - Luna Outblast Arkus P Takie tam, lekkie klimaty łosz ku*wa dobrze że ściszyłem głośniki... zawsze wiedziałem że tu większość jest miękkim huyem robiona [br]Dopisany: 05 Maj 2011, 21:31_________________________________________________ Toxicator 2011 - Galeria Szyb Wilson - Katowice - Luna Outblast Arkus P Takie tam, lekkie klimaty Będziesz? nawet Adam Król będzie :naughty: ad. 1. :polew: ad. 2. Jest paru wykonawców, których bym posłuchał.
Seski Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Toxicator 2011 - Galeria Szyb Wilson - Katowice - Luna Outblast Arkus P Takie tam, lekkie klimaty łosz ku*wa dobrze że ściszyłem głośniki... zawsze wiedziałem że tu większość jest miękkim huyem robiona [br]Dopisany: 05 Maj 2011, 21:31_________________________________________________ Toxicator 2011 - Galeria Szyb Wilson - Katowice - Luna Outblast Arkus P Takie tam, lekkie klimaty Będziesz? nawet Adam Król będzie :naughty: no tak Adaś przy swojej to nie ma wyjścia... ona lubi takie klimaty... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Jest paru wykonawców, których bym posłuchał. :polew:
stanley Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Jest paru wykonawców, których bym posłuchał. :polew: artystów
akjam Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Jest paru wykonawców, których bym posłuchał. :polew: artystów Artyści, żebyś wiedział... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Jest paru wykonawców, których bym posłuchał. :polew: artystów Artyści, żebyś wiedział... :gwizdanie: ze mnie też czasem niezły artysta
akjam Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Jest paru wykonawców, których bym posłuchał. :polew: artystów Artyści, żebyś wiedział... :gwizdanie: ze mnie też czasem niezły artysta :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Jest paru wykonawców, których bym posłuchał. :polew: artystów Artyści, żebyś wiedział... :gwizdanie: ze mnie też czasem niezły artysta ale z ciebie warjot
stanley Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Jest paru wykonawców, których bym posłuchał. :polew: artystów Artyści, żebyś wiedział... :gwizdanie: ze mnie też czasem niezły artysta ale z ciebie warjot ze mnie warjot? a kto mi ostatnio polewał z 5 rozchodniaczków w ciągu 3 minut ?
krolu Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Toxicator 2011 - Galeria Szyb Wilson - Katowice - Luna Outblast Arkus P Takie tam, lekkie klimaty łosz ku*wa dobrze że ściszyłem głośniki... zawsze wiedziałem że tu większość jest miękkim huyem robiona [br]Dopisany: 05 Maj 2011, 21:31_________________________________________________ Toxicator 2011 - Galeria Szyb Wilson - Katowice - Luna Outblast Arkus P Takie tam, lekkie klimaty Będziesz? nawet Adam Król będzie :naughty: k**wa tylko nie po nazwisku
Rekomendowane odpowiedzi