Mario22 Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 4400 Stron :drunk: Katowice stawiają krate browara w zatorze ... :gwizdanie: powiem krótko [br]Dopisany: 25 Maj 2011, 21:56_________________________________________________ 4400 Stron :drunk: Katowice stawiają krate browara w zatorze ... :gwizdanie: kurde szkoda że nie jadę no z Tobą to bym się napił Ja Ci tak powiem jak domki pomylisz po pijaku cfaniaku...
Miszka82 Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 4400 Stron :drunk: Katowice stawiają krate browara w zatorze ... :gwizdanie: powiem krótko [br]Dopisany: 25 Maj 2011, 21:56_________________________________________________ 4400 Stron :drunk: Katowice stawiają krate browara w zatorze ... :gwizdanie: kurde szkoda że nie jadę no z Tobą to bym się napił miszka teraz to mnie podbudowałeś muszę do was podjechać na tą okazję to wiesz ile nam bułek zostaje i kiełbas odkąd nie wpadasz
diman Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 4400 Stron :drunk: Katowice stawiają krate browara w zatorze ... :gwizdanie: powiem krótko [br]Dopisany: 25 Maj 2011, 21:56_________________________________________________ 4400 Stron :drunk: Katowice stawiają krate browara w zatorze ... :gwizdanie: kurde szkoda że nie jadę no z Tobą to bym się napił miszka teraz to mnie podbudowałeś muszę do was podjechać na tą okazję to wiesz ile nam bułek zostaje i kiełbas odkąd nie wpadasz no to zostaw jak wpadnę w koncu to zjem :polew:
Miszka82 Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 4400 Stron :drunk: Katowice stawiają krate browara w zatorze ... :gwizdanie: powiem krótko [br]Dopisany: 25 Maj 2011, 21:56_________________________________________________ 4400 Stron :drunk: Katowice stawiają krate browara w zatorze ... :gwizdanie: kurde szkoda że nie jadę no z Tobą to bym się napił miszka teraz to mnie podbudowałeś muszę do was podjechać na tą okazję to wiesz ile nam bułek zostaje i kiełbas odkąd nie wpadasz no to zostaw jak wpadnę w koncu to zjem :polew: pamiętam Twój rekord 7
diman Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 4400 Stron :drunk: Katowice stawiają krate browara w zatorze ... :gwizdanie: powiem krótko [br]Dopisany: 25 Maj 2011, 21:56_________________________________________________ 4400 Stron :drunk: Katowice stawiają krate browara w zatorze ... :gwizdanie: kurde szkoda że nie jadę no z Tobą to bym się napił miszka teraz to mnie podbudowałeś muszę do was podjechać na tą okazję to wiesz ile nam bułek zostaje i kiełbas odkąd nie wpadasz no to zostaw jak wpadnę w koncu to zjem :polew: pamiętam Twój rekord 7 [br]Dopisany: 25 Maj 2011, 22:15_________________________________________________no nic czas na mnie dobranoc
stanley Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 4400 Stron :drunk: Katowice stawiają krate browara w zatorze ... :gwizdanie: powiem krótko [br]Dopisany: 25 Maj 2011, 21:56_________________________________________________ 4400 Stron :drunk: Katowice stawiają krate browara w zatorze ... :gwizdanie: kurde szkoda że nie jadę no z Tobą to bym się napił miszka teraz to mnie podbudowałeś muszę do was podjechać na tą okazję to wiesz ile nam bułek zostaje i kiełbas odkąd nie wpadasz no to zostaw jak wpadnę w koncu to zjem :polew: pamiętam Twój rekord 7 [br]Dopisany: 25 Maj 2011, 23:47_________________________________________________czas spać
akjam Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 a ja połówkę od kolegi ze spota Eeee tam połówki... :gwizdanie: 4400 Stron :drunk: Katowice stawiają krate browara w zatorze ... :gwizdanie: powiem krótko [br]Dopisany: 25 Maj 2011, 21:56_________________________________________________ 4400 Stron :drunk: Katowice stawiają krate browara w zatorze ... :gwizdanie: kurde szkoda że nie jadę no z Tobą to bym się napił miszka teraz to mnie podbudowałeś muszę do was podjechać na tą okazję to wiesz ile nam bułek zostaje i kiełbas odkąd nie wpadasz no to zostaw jak wpadnę w koncu to zjem :polew: pamiętam Twój rekord 7 NO rekordzik jest... Też pamiętam. Tak czy tak Diman wpadaj na spota...P.S> Dzisiaj dam znać jak z czystą...
Miszka82 Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 witam z rana a ja połówkę od kolegi ze spota Eeee tam połówki... :gwizdanie: 4400 Stron :drunk: Katowice stawiają krate browara w zatorze ... :gwizdanie: powiem krótko [br]Dopisany: 25 Maj 2011, 21:56_________________________________________________ 4400 Stron :drunk: Katowice stawiają krate browara w zatorze ... :gwizdanie: kurde szkoda że nie jadę no z Tobą to bym się napił miszka teraz to mnie podbudowałeś muszę do was podjechać na tą okazję to wiesz ile nam bułek zostaje i kiełbas odkąd nie wpadasz no to zostaw jak wpadnę w koncu to zjem :polew: pamiętam Twój rekord 7 NO rekordzik jest... Też pamiętam. Tak czy tak Diman wpadaj na spota...P.S> Dzisiaj dam znać jak z czystą... musisz nas trzymać w niepewności tak do samego końca :bicz3: ps Uploaded with ImageShack.us
OKO Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 :hi: siema no to ładnie żeście polecieli z tym pitoleniem na ekranie 4400
akjam Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 witam z rana a ja połówkę od kolegi ze spota Eeee tam połówki... :gwizdanie: 4400 Stron :drunk: Katowice stawiają krate browara w zatorze ... :gwizdanie: powiem krótko [br]Dopisany: 25 Maj 2011, 21:56_________________________________________________ 4400 Stron :drunk: Katowice stawiają krate browara w zatorze ... :gwizdanie: kurde szkoda że nie jadę no z Tobą to bym się napił miszka teraz to mnie podbudowałeś muszę do was podjechać na tą okazję to wiesz ile nam bułek zostaje i kiełbas odkąd nie wpadasz no to zostaw jak wpadnę w koncu to zjem :polew: pamiętam Twój rekord 7 NO rekordzik jest... Też pamiętam. Tak czy tak Diman wpadaj na spota...P.S> Dzisiaj dam znać jak z czystą... musisz nas trzymać w niepewności tak do samego końca :bicz3:
OKO Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 no to już muszę mykać o Willa Verde na impreze ale mi się nie chce, ta praca mnie wykończy :gwizdanie: [br]Dopisany: 26 Maj 2011, 09:22_________________________________________________Akjam jak polarki?
akjam Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Akjam, jak sytuacja na froncie ? A już mnie wkur...ają! Dalej czekam na info ale mojego kumpla nie ma bo jest na urlopie i wszystko załatwiane jest przez telefon i osoby trzecie. Nie wiem czy coś z tego będzie. [...] Akjam jak polarki? Czekamy aż będzie odpowiednia liczba ludzi chętnych i wtedy dam znać.
stanley Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 Akjam, jak sytuacja na froncie ? A już mnie wkur...ają! Dalej czekam na info ale mojego kumpla nie ma bo jest na urlopie i wszystko załatwiane jest przez telefon i osoby trzecie. Nie wiem czy coś z tego będzie. [...] Akjam jak polarki? Czekamy aż będzie odpowiednia liczba ludzi chętnych i wtedy dam znać. czyli lepiej sobie podjechać i coś zakupić w razie czego może przeciez trochę wódki zostać jakby było za dużo
Seski Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 jeszcze tylko 24h i zaczne sie przygotowywac... :hi: siema no to ładnie żeście polecieli z tym pitoleniem na ekranie 4400 OKO ty zyjesz...! akjam jak z tymi flaszkami...? :]
Miszka82 Opublikowano 26 Maja 2011 Opublikowano 26 Maja 2011 jeszcze tylko 24h i zaczne sie przygotowywac... :hi: siema no to ładnie żeście polecieli z tym pitoleniem na ekranie 4400 OKO ty zyjesz...! akjam jak z tymi flaszkami...? :] czy Ty k**wa jesteś upośledzony....przecież napisał kilka postów wyżej ja mam na dziś fajrant a jutro max do 13 robię i już się będę weekendował
Rekomendowane odpowiedzi