Mario22 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 w końcu poskładałem listwy w środku... po roku ale żeby bilans zysków i strat był na zero to zdjąłem gościa z roweru na Rolnej w Katowicach. Muszę się chyba zaprzyjaźnić z jakimś blacharzem/lakiernikiem bo niedługo całe auto będę musiał malować :polew: ty to zawsze cos wykombinujesz PS kupie gwinta :gwizdanie: A ja kupie Boxa dachowego o długości średniej długosci nart.... :gwizdanie: a wątek od kupowania jest kaj indzi :gwizdanie: wypad :ssij: :ssij:
Miszka82 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 ja dziś kuracja odwykowa przed jutrzejszym kawalerskim, później za tydzień wesele później impreza u mnie na chaci ( kiedyś tam ) i się zaszywam bo gorzoła ryje beret
diman Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 ja dziś kuracja odwykowa przed jutrzejszym kawalerskim, później za tydzień wesele później impreza u mnie na chaci ( kiedyś tam ) i się zaszywam bo gorzoła ryje beret ja od gorzały wysypki dostaje fuj
Kanar Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Ekipa!! Zgubiłem gdzieś zabiezpieczenie do śrób w kole- co za tym idzie nie bede umiał zrzucić koła w razie awarii - ma ktoś jakiś patent żeby to odkręcić? Spróbuje nabić jutro większy klucz na tą śróbę z zabezpieczeniem. Ma ktoś może jakiś inny pomysł gdyby się nie powiodło z nabiciem?
stanley Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Ekipa!! Zgubiłem gdzieś zabiezpieczenie do śrób w kole- co za tym idzie nie bede umiał zrzucić koła w razie awarii - ma ktoś jakiś patent żeby to odkręcić? Spróbuje nabić jutro większy klucz na tą śróbę z zabezpieczeniem. Ma ktoś może jakiś inny pomysł gdyby się nie powiodło z nabiciem? pokaż srubę
addassko Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Ekipa!! Zgubiłem gdzieś zabiezpieczenie do śrób w kole- co za tym idzie nie bede umiał zrzucić koła w razie awarii - ma ktoś jakiś patent żeby to odkręcić? Spróbuje nabić jutro większy klucz na tą śróbę z zabezpieczeniem. Ma ktoś może jakiś inny pomysł gdyby się nie powiodło z nabiciem? pokaż srubę stanley nie zawsze pracowal w ASO... :)
stanley Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 coś w tym klimacie podjedź do mnie, tzn do pracy [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2011, 23:39_________________________________________________ Ekipa!! Zgubiłem gdzieś zabiezpieczenie do śrób w kole- co za tym idzie nie bede umiał zrzucić koła w razie awarii - ma ktoś jakiś patent żeby to odkręcić? Spróbuje nabić jutro większy klucz na tą śróbę z zabezpieczeniem. Ma ktoś może jakiś inny pomysł gdyby się nie powiodło z nabiciem? pokaż srubę stanley nie zawsze pracowal w ASO... :) oj tam
addassko Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 coś w tym klimacie podjedź do mnie, tzn do pracy [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2011, 23:39_________________________________________________ Ekipa!! Zgubiłem gdzieś zabiezpieczenie do śrób w kole- co za tym idzie nie bede umiał zrzucić koła w razie awarii - ma ktoś jakiś patent żeby to odkręcić? Spróbuje nabić jutro większy klucz na tą śróbę z zabezpieczeniem. Ma ktoś może jakiś inny pomysł gdyby się nie powiodło z nabiciem? pokaż srubę stanley nie zawsze pracowal w ASO... :) oj tam hahahahaha [br]Dopisany: 24 Czerwiec 2011, 23:41_________________________________________________aaa ja jutro jade na montaz nowej kiery... z B8
Biszczan Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 A ja właśnie spędzam resztę wieczoru kawalerskiego w domu - pilnuję kumpla żeby nie zarzygał mi pokoju podczas gdy pan młody(jego brat) i spółka bawią się w najlepsze:D
Biszczan Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 może kiedyś to sobie odbiję- na swoim kawalerskim?[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2011, 00:58_________________________________________________swój wieczór kawalerski mogę spędzić w swoim aucie reszta mnie nie obchodzi!
Biszczan Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Dokładnie!))... od poniedziałku tak właśnie będzie gdy tylko przyjdzie kabel i pojadę po lapka:))
Rekomendowane odpowiedzi