akjam Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 do roboty byście sięwzięli urlop dzisiaj wziąłem na poczet większej mocy :polew: To jest godne zachowanie prawdziwego miłośnika motoryzacji! :naughty: :naughty:
diman Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 do roboty byście sięwzięli urlop dzisiaj wziąłem na poczet większej mocy :polew: To jest godne zachowanie prawdziwego miłośnika motoryzacji! :naughty: :naughty: :kox:
akjam Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 ja zapierd*lam jak młody zorro , No ktoś musi...
diman Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 ja zapierd*lam jak młody zorro , No ktoś musi... dokładnie żeby ktoś mógł lebrować ktoś musi zapierniczać :kox:
akjam Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 ja zapierd*lam jak młody zorro , No ktoś musi... dokładnie żeby ktoś mógł lebrować ktoś musi zapierniczać :kox: :gwizdanie:
krolu Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 nie ma to jak iść do czeko bawić się do 3:00 nad ranem i nie trzeba wstawać o 5:00 do roboty :kox: :kox:
akjam Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Kolejny odcinek Czekając na środę... :naughty: Rezanie się udało przedwczoraj?
krolu Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Kolejny odcinek Czekając na środę... :naughty: Rezanie się udało przedwczoraj? no k**wa :kox: na gliwickich jest foto dziś mnie baniak napierdziel więc nie rezam nic
Miszka82 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 flaszka za mną dziś chodzi - ale nie walę w palnik w tygodniu
Bulczas Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 leciał ktoś ostatnio w stronę Sandomierza :gwizdanie: Bo lecę jutro do Krasnystawu i nie wiem czy jechać przez kielce czy przez Sandomierz :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 flaszka za mną dziś chodzi - ale nie walę w palnik w tygodniu ja yhymm
stanley Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 leciał ktoś ostatnio w stronę Sandomierza :gwizdanie: Bo lecę jutro do Krasnystawu i nie wiem czy jechać przez kielce czy przez Sandomierz :gwizdanie: ja leciałem 1,5 roku temu na Sandomierz razem z Kędziorem, za***ista droga, tylko weź CB :kox:
Bulczas Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 leciał ktoś ostatnio w stronę Sandomierza :gwizdanie: Bo lecę jutro do Krasnystawu i nie wiem czy jechać przez kielce czy przez Sandomierz :gwizdanie: ja leciałem 1,5 roku temu na Sandomierz razem z Kędziorem, za***ista droga, tylko weź CB :kox: No to spoko
Rekomendowane odpowiedzi